Her finner du svar på våre mest stilte spørsmål. Illustrasjon: Telia.

Bruk poengene dine!

Du kan bytte ut TV- og strømmeinnholdet ditt så ofte du vil.  TV fra Telia er en godtepose av underholdning og du kan velge mellom over 100 kanaler og strømmetjenester. Perfekt når dere er flere i heimen eller hvis du er skikkelig sulten på god underholdning.

Poengsystemet sørger for at alle i familien kan få se på det de vil. De yngste kan bruke poengene til å se den nyeste favorittserien, etterpå kan du bytte ut strømmetjenesten med akkurat den kanalen eller innholdet du vil se på. Enklere blir det ikke – og det beste av alt: alle i familien får se akkurat det de vil.

Har du fått dine gratis 20 ekstrapoeng?

Ren Røros Digital gir deg 20 ekstrapoeng det første året.* Da har du hele 70 poeng du kan bruke til akkurat hva du vil – når du vil. Ekstrapoengene finner du i Valgmenyen. Eller ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

*Du får poengene uten kostnad resten av 2022. Hvis du ønsker å beholde dem etter 31.12. 2022, betaler du kr 50-. per måned. Du kan når som helst si opp ekstrapoengene. Tilbudet gjelder én gang per abonnent

Du kan stille spørsmål til oss via chatten på vår Facebook-side.

Enklere service og bare én faktura

Du får enklere kundeservice. Heretter blir Ren Røros Digital ditt fremste kontaktpunkt. Vi samler abonnementet ditt på én faktura, og vi svarer på spørsmålene dine. Du kan ringe til oss på telefon 72 41 48 60 mellom kl. 08.00–16.00 eller sende oss en e-post på cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab

Telia Box er din nye TV-dekoder og markedets kraftigste TV- og strømmeboks. Det er en liten boks som du kobler til TV-en hjemme. Telia Box gir deg TV-kanalene dine. Hvis du vil, kan du bruke den som strømmeboks i tillegg. Telia Box har også innebygd Chromecast. Alle kunder får automatisk tilsendt én Telia Box. Hvis du har bruk for flere Telia Box-er, kan du bestille det via skjemaet på denne siden.

Telia Play er Norges mest fleksible og innholdsrike TV- og strømmetjeneste. Telia Play er innebygd i din Telia Box. Du kan strømme underholdning i Telia Play på TV, mobil, nettbrett, Apple TV og Telia Box. Med Telia Play får du tilgang på et enormt utvalg av TV-kanaler og strømmetjenester.

Endringen i pris vil variere ut fra hvilken løsning du har i dag. Prisendringene er beskrevet i hovedsak under.

Etter bytte av TV-leverandør vil abonnementsprisen din bli kr 499,-. Dette er en endring på kr 10,- sammenlignet dagens abonnementspris. Vår nåværende leverandør varslet en prisøkning til 539,- per md. f.o.m. 1.3.21. Vi har valgt å se bort fra den, så du får beholde dagens pris på kr 489,- fram til overgangen til Telia er gjennomført hos deg.

  • Du mottar din første dekoder, Telia Box, uten ekstra omkostninger (ord. pris kr 499,-).
  • Du slipper også å betale kortavgift på kr 25 per md. slik du gjør i dag. Gjelder dersom du selv eier dekoderen du bruker i dag, ev. har CAM.
    **Har du denne løsningen i dag (eier dekoderen selv eller har CAM), vil du få et tillegg per måned for leie av Telia Box, kr 49,-.
  • Telia Box (dekoder) har en leiepris på kr 49,-/md. per boks.
    *Du som er kunde hos oss ved overgangen til Telia, får de første 6 md. med leie gratis på én Telia Box / første Telia Box.
  • Opptaksfunksjon er valgfri, og koster kr 99,-/md. i tillegg. Les mer om opptaksfunksjonen.
    Du som er kunde hos oss ved overgangen til Telia får halv pris på opptaksfunksjon det første året. Hvis du har flere dekodere, betaler du bare for opptaksfunksjon på én boks.

Endringen vil ikke påvirke internettet ditt i særlig grad. Hvis du bruker stømmefunksjonen i Telia Box, vil den bruke datatrafikk i internett-forbindelsen.

Vi har ikke noen CAM-løsning fra Telia, fordi denne løsningen ikke gir nok funksjoner til ditt nye TV-tilbud.
Vi sender en Telia Box til alle kunder. Med den får du en topp moderne TV- og strømmeboks.
Boksen er svært liten og du kan bruke fjernkontrollen du får med til TV-en. Da får du bare en fjernkontroll å forholde deg til.
Du kan selge CAM-kortet ditt på f.eks. finn.no.

Vi sender én Telia Box til hver kunde. Hvis du har behov for flere, har du to muligheter:
1. Du kan bestille ekstra Telia Box, det koster kr 499 i etablering + 49 kr i dekoderleie per md. per dekoder.
2. Du kan laste ned Telia Play og bruke Chromecast/AppleTV i stedet for en ekstra dekoder. Telia Box har innebygd Chromecast, så hvis du har Chromecast fra før, kan du flytte den til en annen TV.

Du kan bestille ekstra TV-dekodere ved å bruke skjemaet nedenfor. Du kan også ringe til oss på tlf. 72 41 48 60 eller sende oss en e-post på cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab


Vi vil anbefale deg å sjekke ut mulighetene du har via Telia Play før du velger å bestille ekstra Telia Box. Med appen Telia Play kan du strømme innholdet du ønsker til den skjermen du vil se på. Du kan laste ned Telia Play appen på mobiltelefonen på App Store eller Google Play – eller les mer om hvordan du får Telia Play på din PC her.

Når du leier dekoder, er du alltid garantert at du har nyeste, oppdaterte versjon. Noen oppdateringer krever mer ytelse fra dekoderen. Ved de største oppdateringene, kan det hende at dekoderen må byttes ut. I så fall sørger vi for at du du får en ny og oppdatert dekoder. En annen fordel ved å leie dekoder, er at du enkelt kan levere denne tilbake til fordel for en nyere modell, dersom det kommer ny teknologi. Brukte dekodere kan brukes om igjen, det er bra for kundene våre og bra for miljøet.

Den eneste fakturaendringen som skjer er at du heretter bare mottar én faktura, fra Ren Røros Digital AS. På den er både internett, TV, dekoderleie og ekstratjenester som du bestiller gjennom Telia på Min side samlet. Du slipper altså separate fakturaer for kortavgift, dekoder og ekstratjenester.

Du kan velge inn disse kanalene i Valgmenyen på Min side hos Telia etter at har koblet opp din nye Telia Box.

Fra 2021 vil TV fra Telia være det eneste TV-produktet vi leverer. Kundeundersøkelsen vår viser at pris, produktinnhold og kundeservice er det kundene synes er viktigst. Dette er viktige grunner til at vi kom frem til at Telia har det beste produktet. Hvis du ikke er fornøyd med TV-leveransen, kan du si opp tjenesten på vanlig måte ved å kontakte kundeservice. Vi håper likevel at du vil benytte deg av muligheten til å få en Telia Box med 6 md gratis leie.

Noen av Ren Røros Digital og Telias TV kunder har meldt om at TV-sendingen av og til stopper og at en rosa sirkel i stedet begynner å spinne på TV-skjermen. Les mer om saken på denne siden.