Få landets beste og mest fleksible TV- og strømming rett hjem i stua. Foto: Tom Gustavsen.

Ren Røros Digital AS har inngått strategisk samarbeid med Telia Norge. Det har gitt kundene et bedre tilbud fra landets ledende leverandør av TV- og underholdningstjenester.

Avtalen har gjort at Ren Røros kan levere Telia Play, landets beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste, rett hjem i stua. Ren Røros Digital tilbyr kundene Telias TV- og underholdningstjenester over fastnettene som selskapene disponerer i sine geografiske områder på Røros, Os og Ålen samt Sandnessjøen, Brønnøysund og Måløy.

Svært fornøyd

Kontrakten med Telenor gikk ut i 2021. Ren Røros Digital inviterte Telenor og andre aktører til å komme med nye tilbud. Telia ble valgt fordi det gir det beste og mest og mest fremtidsrettede tilbudet for kundene. Administrerende direktør Arne Horten var svært fornøyd med avtalen.

– Vi kan tilby kundene våre et særdeles godt underholdningsprodukt. Samarbeidet med Telia gir brukerne våre flere og bedre opplevelser gjennom et bredt utvalg av TV- og underholdningstjenester. Samtidig blir Ren Røros kundenes eneste kontaktpunkt. Vi er opptatt av at kunder til enhver tid skal ha det beste underholdningstilbudet og den beste kundeservicen.

Han legger til at Telia har en veldig god kombinasjon av tjenester, produkter og kompetanse som kommer kundene til gode.

Arne Horten i Ren Røros Digital. Foto: Ren Røros Frontal.

Telia har en veldig god kombinasjon av tjenester, produkter og kompetanse som vil komme kundene til gode, sier Arne Horten i Ren Røros Digital. Foto: Ren Røros Frontal / Kurt Näslund.

Uendelige muligheter

Samarbeidet mellom Telia og Ren Røros Digital sikrer kundene et bedre og mer fremtidsrettet TV- og underholdningstilbud. Det er enklere å bruke, med nærmest ubegrensede muligheter for tilpasset innhold. Den nye satsingen er tuftet på verdiene til Ren Røros Digital om å være nyskapende og gi kundene glede og trygghet i deres digitale hverdag.

– Vi er veldig glade for samarbeidsavtalen med Ren Røros Digital. Det er et solid selskap med sterk lokal forankring på Røros. Vi ser frem til et godt og langsiktig partnerskap der vi sammen skal forenkle hverdagen til kundene, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Telia Box er den nye dekoderen

Med den nye dekoderen, Telia Box, får kundene alt de trenger for en uendelig mengde underholdning hjemme i sin egen stue. Når boksen er koblet opp, vil de finne de TV-kanalene de allerede kjenner, i tillegg kan de velge til en rekke TV-kanaler og strømmetjenester for sport, serier og annen underholdning.