Nå får du landets beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste rett hjem i stua. Foto: Tom Gustavsen.

Ren Røros Digital AS inngår strategisk samarbeid med Telia Norge. Det gir selskapets kunder et bedre tilbud fra landets ledende leverandør av TV- og underholdningstjenester.

Med denne avtalen vil kundene til Ren Røros Digital få Telia Play, landets beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste, rett hjem i stua. Samarbeidsavtalen trer i kraft i løpet av 2021. Ren Røros Digital tilbyr kundene Telias TV- og underholdningstjenester over fastnettene som selskapene disponerer i sine geografiske områder på Røros, Os og Ålen samt Sandnessjøen, Brønnøysund og Måløy.

Svært fornøyd

Dagens kontrakt med Telenor går ut i 2021. Ren Røros Digital inviterte Telenor og andre aktører til å komme med nye tilbud. Telia ble valgt fordi det gir det beste og mest og mest fremtidsrettede tilbudet for kundene. Det sier en fornøyd administrerende direktør Arne Horten.

– Vi kan tilby kundene våre et særdeles godt underholdningsprodukt. Samarbeidet med Telia gir brukerne våre flere og bedre opplevelser gjennom et bredt utvalg av TV- og underholdningstjenester. Samtidig blir Ren Røros kundenes eneste kontaktpunkt. Vi er opptatt av at kunder til enhver tid skal ha det beste underholdningstilbudet og den beste kundeservicen.

Han legger til at Telia har en veldig god kombinasjon av tjenester, produkter og kompetanse som vil komme kundene til gode.

Arne Horten i Ren Røros Digital. Foto: Ren Røros Frontal.

Telia har en veldig god kombinasjon av tjenester, produkter og kompetanse som vil komme kundene til gode, sier Arne Horten i Ren Røros Digital. Foto: Ren Røros Frontal / Kurt Näslund.

Uendelige muligheter

Det nye samarbeidet mellom Telia og Ren Røros Digital sikrer kundene et bedre og mer fremtidsrettet TV- og underholdningstilbud. Det er enklere å bruke, med nærmest ubegrensede muligheter for tilpasset innhold. Den nye satsingen er tuftet på verdiene til Ren Røros Digital om å være nyskapende og gi kundene glede og trygghet i deres digitale hverdag.

– Vi er veldig glade for den nye samarbeidsavtalen med Ren Røros Digital. Det er et solid selskap med sterk lokal forankring på Røros. Vi ser frem til et godt og langsiktig partnerskap der vi sammen skal forenkle hverdagen til kundene, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Ny dekoder kommer

I løpet av 2021 sender Ren Røros Digital ut nye dekodere til sine kunder. Med den nye dekoderen, Telia Box, får kundene alt de trenger for en uendelig mengde underholdning hjemme i sin egen stue. Når boksen er koblet opp, vil de finne de TV-kanalene de allerede kjenner, i tillegg inneholder boksen strømmetjenester og apper med ekstra muligheter for underholdning for den som ønsker det. Ren Røros Digital sender i disse dager ut informasjonsbrev til hver enkelt TV-kunde med nærmere informasjon om bytte av TV- og underholdningstjenester, og hva det innebærer for den enkelte kunde.