Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Her bestiller du abonnementet 300 Mbps.
Dette skjemaet er ikke en bindende bestilling, vi vil ta kontakt for å avklare om eller hvordan vi kan levere våre tjenester til deg.
Få en rabatt på kr 150,- per måned hvis du har Strømming og TV hos oss fra før.

300 Mbps: kr 798,-.
Storfamilien boltrer seg i fart og flyt! Det strømmes film, serier og musikk samtidig som gamerne i familien er pålogget. Skulle noen i tillegg behøve videokonferanser med jobben eller undervisning på nett, dekkes behovet der også.

HFCHvis bredbåndet du har kommer inn i huset ditt via en kabel, og du vet at du ikke har fiber enda, har du sannsynligvis HFC. HFC står for Hybrid Fiber-Coaxial, og har god kapasitet både på opplasting og nedlasting. Er du usikker på hva slags teknologi du har på bredbåndet ditt hjemme, kan du spørre oss. 300/50 Mbps. Nedlasting på 300 megabit, opplasting på 50 megabit per sekund.
FiberFiber gir det mest stabile bredbåndet. Fiber har så godt som ubegrenset kapasitet, og hastigheten på nedlasting og opplasting er den samme. Er du usikker på hva slags teknologi du har på bredbåndet ditt hjemme, kan du spørre oss. 300/300 Mbps. Nedlasting og opplasting på 300 megabit per sekund.


Generelle betingelser: Alle priser er priser per måned, inklusiv moms. Pris på etablering kommer i tillegg, og avhenger av hvilken teknologi du bestiller. Du vil få beskjed om hva etableringen koster før du gjennomfører bestillingen.

Våre privatabonnement inkluderer fem e-postadresser, 5 GB sikker lagring og mulighet for hjemmeside / blogg. Se våre generelle abonnementsvilkår her.