Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ren Røros Frontal brenner for innovative designprosesser og strategisk kommunikasjon som skaper engasjement og vekker interesse og inspirasjon.

Din historie er vår inspirasjon. Vi løfter fram det du har på hjertet gjennom å bygge sterke identiteter og sikre helhetlig kommunikasjon i de rette kanaler. Din historie er vår inspirasjon, og vi vil gjerne fortelle den på best mulig måte – enten det er gjennom design, film eller nettsider. Sammen med deg vil vi formidle ditt budskap til det beste for deg og dine kunder. Bli bedre kjent med oss og vår kompetanse.

Siste arbeider

ReMidt

ReMidt

ReMidt jobber for enklere kildesortering, gjenbruk og materialgjenvinning. Profilen er utviklet for å gi muligheten for lek med ReMidt navnet, for å skape optimisme og inspirasjon.

Hei Ny Dag. Destinasjon Røros.

Film for Destinasjon Røros

Hei, ny dag!» ble utviklet av Ren Røros Frontal for Destinasjon Røros, som en hyllest til det beste Rørosregionen har å by på.

Rørosmeieriet

Rørosmeieriet

Rørosmeieriet har opparbeidet seg et navn som en kvalitetsprodusent av meieriprodukter, og en forkjemper for en mer miljøvennlig matproduksjon.

Ren Røros, Vi kan snu utviklinga sammen

Ren Røros, Vi kan snu utviklinga sammen

Som en etterfølger til «The Big Why», tar denne filmen et skritt tilbake og setter reisen fra Røros Elektrisitetsverk til Ren Røros inn i et historisk perspektiv.

Siste innlegg

Hege Biermann. Ny daglig leder i Ren Røros Frontal. Foto: Ren Røros Frontal

Hege Biermann ny leder i Ren Røros Frontal

Hege Biermann er ansatt som daglig leder i kommunikasjonsselskapet Ren Røros Frontal. Hun kommer fra stillingen som daglig leder av Buckethaus.

Digital markedsføring. Ren Røros Frontal

Digital markedsføring som skaper engasjement

Det du som bedrift foretar deg i dine digitale kanaler gir dine eksisterende og potensielle kunder et inntrykk av hvem du er – og hvem du ikke er.

La oss heller prate om deg

Trenger du hjelp av dyktige fagfolk er du alltid velkommen til å ta kontakt.

Ren Røros Frontal as

Tlf.: 92 42 00 54
E-post: urtr.ovreznaa@eraebebf.ab