Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ren Røros Frontal løfter fram det du har på hjertet gjennom å bygge sterke identiteter og sikre helhetlig kommunikasjon i de rette kanaler. Din historie er vår inspirasjon, og vi vil gjerne fortelle den på best mulig måte – enten det er gjennom design, film eller nettsider. Sammen med deg vil vi formidle ditt budskap til det beste for deg og dine kunder.

Hei Ny Dag. Destinasjon Røros.

Film for Destinasjon Røros

Hei, ny dag!» ble utviklet av Ren Røros Frontal for Destinasjon Røros, som en hyllest til det beste Rørosregionen har å by på.

Kunst og kaos. Illustrasjon: Ren Røros Frontal

Kunst og kaos

Dette er et lite galleri med mye lidenskap. Galleriet tilbyr billedkunst, kunst- og designbøker, spesielle gaveartikler og rariteter som er håndplukket til deg.

Fjelldriv

Fjelldriv

Med naturen som bakteppe skal Fjelldriv gi innblikk i gode naturopplevelser, naturglede, læring gjennom kjennskap og mestring, samt levende bygdesamfunn.

Solsiden Honning. Produktfoto: Tom Gustavsen

Solsiden Honning

Den grafiske profilen og emballasjen til Solsiden Honning er en lek med enkle former.

ReMidt

ReMidt

ReMidt jobber for enklere kildesortering, gjenbruk og materialgjenvinning. Profilen er utviklet for å gi muligheten for lek med ReMidt navnet, for å skape optimisme og inspirasjon.

Aajege. Foto: Tom Gustavsen.

Aajege

Aajeges visuelle profil handler om identitet, språk, kompetanse og kulturell stolthet.

Røros. Foto: Tom Gustavsen

Besøk oss på Røros

Fra Stålgården i Trondheim tilbyr Ren Røros IA tjenester knyttet til programvare fra Blue Prism og UiPath. Foto: Ren Røros Frontal

Besøk oss i Trondheim