Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ren Røros Frontal løfter fram det du har på hjertet gjennom å bygge sterke identiteter og sikre helhetlig kommunikasjon i de rette kanaler. Din historie er vår inspirasjon, og vi vil gjerne fortelle den på best mulig måte – enten det er gjennom design, film eller nettsider. Sammen med deg vil vi formidle ditt budskap til det beste for deg og dine kunder.

Aajege. Foto: Tom Gustavsen.

Aajege

Aajeges visuelle profil handler om identitet, språk, kompetanse og kulturell stolthet.

Fjelldriv

Fjelldriv

Med naturen som bakteppe skal Fjelldriv gi innblikk i gode naturopplevelser, naturglede, læring gjennom kjennskap og mestring, samt levende bygdesamfunn.

Festspillnote. Laget av Ren Røros Frontal.

Vinterfestspill

Det er med stolthet vi samarbeider med et så vakkert og tradisjonsrikt musikkarrangement som Vinterfestspill i Bergstaden.

Emballasje Nordre Bolstad

Nordre Bolstad

Nordre Bolstad gård har i mer enn 12 generasjoner arbeidet med produksjon av poteter.

Rørosrein. Foto: Tom Gustavsen

Rørosrein

Designet på den nye emballasjen til Rørosrein henter sin inspirasjon fra mønstrene og symbolikken i det tradisjonelt samiske.

Solsiden Honning. Produktfoto: Tom Gustavsen

Solsiden Honning

Den grafiske profilen og emballasjen til Solsiden Honning er en lek med enkle former.

Røros. Foto: Tom Gustavsen

Besøk oss på Røros

Fra Stålgården i Trondheim tilbyr Ren Røros IA tjenester knyttet til programvare fra Blue Prism og UiPath. Foto: Ren Røros Frontal

Besøk oss i Trondheim