Ren Røros Frontal brenner for innovative designprosesser og strategisk kommunikasjon som skaper engasjement og vekker interesse og inspirasjon.

Ren Røros Frontal

Din historie er vår inspirasjon. Vi løfter fram det du har på hjertet gjennom å bygge sterke identiteter og sikre helhetlig kommunikasjon i de rette kanaler. Din historie er vår inspirasjon, og vi vil gjerne fortelle den på best mulig måte – enten det er gjennom design, film eller nettsider. Sammen med deg vil vi formidle ditt budskap til det beste for deg og dine kunder. Bli bedre kjent med oss og vår kompetanse.

Siste arbeider

ReMidt

ReMidt

ReMidt jobber for enklere kildesortering, gjenbruk og materialgjenvinning. Profilen er utviklet for å gi muligheten for lek med ReMidt navnet, for å skape optimisme og inspirasjon.

Hei Ny Dag. Destinasjon Røros.

Film for Destinasjon Røros

Hei, ny dag!» ble utviklet av Ren Røros Frontal for Destinasjon Røros, som en hyllest til det beste Rørosregionen har å by på.

Rørosmeieriet

Rørosmeieriet

Rørosmeieriet har opparbeidet seg et navn som en kvalitetsprodusent av meieriprodukter, og en forkjemper for en mer miljøvennlig matproduksjon.

Ren Røros, Vi kan snu utviklinga sammen

Ren Røros, Vi kan snu utviklinga sammen

Som en etterfølger til «The Big Why», tar denne filmen et skritt tilbake og setter reisen fra Røros Elektrisitetsverk til Ren Røros inn i et historisk perspektiv.

Siste innlegg

Trond E. Haugan. Foto: Ren Røros Frontal.

Fire nye ansettelser i Ren Røros Frontal

Ren Røros Frontal opplever stor etterspørsel etter design, film og strategisk kommunikasjon. Derfor styrker selskapet nå kompetansen med flere nye ansettelser.

Det blåses fiber. Foto: Tom Gustavsen

Film: Det blåses fiber om dagen!

Du har kanskje sett at vi nå graver ned rør for å legge inn fiber mange steder på Røros, Os, Dalsbygda og i Ålen. Det vi legger ned i bakken er plastrør som fiberkabelen skal gå igjennom.

Ren Røros Frontal Showreel Why?

Vår inspirasjon er din historie, og vi vil gjerne fortelle den på best mulig måte. Med film og tekst løfter Ren Røros Frontal din historie og gjør den unik. Klikk på bildet for å starte filmen.

La oss heller prate om deg

Trenger du hjelp av dyktige fagfolk er du alltid velkommen til å ta kontakt.

Ren Røros Frontal as

Tlf.: 986 01 001
E-post: cbfg.sebagny@eraebebf.ab