Ren Røros Frontal brenner for innovative designprosesser og strategisk kommunikasjon som skaper engasjement og vekker interesse og inspirasjon.

Ren Røros Frontal

Din historie er vår inspirasjon. Vi løfter fram det du har på hjertet gjennom å bygge sterke identiteter og sikre helhetlig kommunikasjon i de rette kanaler. Din historie er vår inspirasjon, og vi vil gjerne fortelle den på best mulig måte – enten det er gjennom design, film eller nettsider. Sammen med deg vil vi formidle ditt budskap til det beste for deg og dine kunder. Bli bedre kjent med oss og vår kompetanse.

Siste arbeider

ReMidt

ReMidt

ReMidt jobber for enklere kildesortering, gjenbruk og materialgjenvinning. Profilen er utviklet for å gi muligheten for lek med ReMidt navnet, for å skape optimisme og inspirasjon.

Hei Ny Dag. Destinasjon Røros.

Film for Destinasjon Røros

Hei, ny dag!» ble utviklet av Ren Røros Frontal for Destinasjon Røros, som en hyllest til det beste Rørosregionen har å by på.

Rørosmeieriet

Rørosmeieriet

Rørosmeieriet har opparbeidet seg et navn som en kvalitetsprodusent av meieriprodukter, og en forkjemper for en mer miljøvennlig matproduksjon.

Ren Røros, Vi kan snu utviklinga sammen

Ren Røros, Vi kan snu utviklinga sammen

Som en etterfølger til «The Big Why», tar denne filmen et skritt tilbake og setter reisen fra Røros Elektrisitetsverk til Ren Røros inn i et historisk perspektiv.

Siste innlegg

Avfall er ikke bare restavfall

Avfall er ikke bare restavfall

Når du kildesorterer bidrar du til at søpla havner på riktig sted og at ressursene du kaster kan bli brukt flere ganger. Ren Røros Frontal er med Fjellregionens Interkommunale Avfallsselskap (FIAS) gjennom kommunikasjonen om ny sorteringsordning.

Røros, 17. mai 2020: Sammen hver for oss. Foto: Ren Røros Frontal

Røros, 17. mai 2020: Sammen hver for oss

Årets 17. mai skriver seg inn i historiebøkene. Koronasituasjonen ga Norge en annerledes nasjonaldag.

Ren Røros Frontal Showreel Why?

Vår inspirasjon er din historie, og vi vil gjerne fortelle den på best mulig måte. Med film og tekst løfter Ren Røros Frontal din historie og gjør den unik. Klikk på bildet for å starte filmen.

La oss heller prate om deg

Trenger du hjelp av dyktige fagfolk er du alltid velkommen til å ta kontakt.

Ren Røros Frontal as

Tlf.: 986 01 001
E-post: cbfg.sebagny@eraebebf.ab