Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ren Røros Frontal løfter fram det du har på hjertet gjennom å bygge sterke identiteter og sikre helhetlig kommunikasjon i de rette kanaler. Din historie er vår inspirasjon, og vi vil gjerne fortelle den på best mulig måte – enten det er gjennom design, film eller nettsider. Sammen med deg vil vi formidle ditt budskap til det beste for deg og dine kunder.

Rørosrein. Foto: Tom Gustavsen

Rørosrein

Designet på den nye emballasjen til Rørosrein henter sin inspirasjon fra mønstrene og symbolikken i det tradisjonelt samiske.

Aajege. Foto: Tom Gustavsen.

Aajege

Aajeges visuelle profil handler om identitet, språk, kompetanse og kulturell stolthet.

Kunst og kaos. Illustrasjon: Ren Røros Frontal

Kunst og kaos

Dette er et lite galleri med mye lidenskap. Galleriet tilbyr billedkunst, kunst- og designbøker, spesielle gaveartikler og rariteter som er håndplukket til deg.

Solsiden Honning. Produktfoto: Tom Gustavsen

Solsiden Honning

Den grafiske profilen og emballasjen til Solsiden Honning er en lek med enkle former.

Emballasje Nordre Bolstad

Nordre Bolstad

Nordre Bolstad gård har i mer enn 12 generasjoner arbeidet med produksjon av poteter.

Fjelldriv

Fjelldriv

Med naturen som bakteppe skal Fjelldriv gi innblikk i gode naturopplevelser, naturglede, læring gjennom kjennskap og mestring, samt levende bygdesamfunn.

Røros. Foto: Tom Gustavsen

Besøk oss på Røros

Fra Stålgården i Trondheim tilbyr Ren Røros IA tjenester knyttet til programvare fra Blue Prism og UiPath. Foto: Ren Røros Frontal

Besøk oss i Trondheim