Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ren Røros Frontal bruker design som strategisk virkemiddel og leverer tjenester innen forretningsutvikling, kommunikasjon, merkevarebygging og synlighet. På denne siden ser du noen av våre arbeider.

ReMidt

ReMidt

ReMidt jobber for enklere kildesortering, gjenbruk og materialgjenvinning. Profilen er utviklet for å gi muligheten for lek med ReMidt navnet, for å skape optimisme og inspirasjon.

Rørosrein. Foto: Tom Gustavsen

Rørosrein

Designet på den nye emballasjen til Rørosrein henter sin inspirasjon fra mønstrene og symbolikken i det tradisjonelt samiske.

Fias

FIAS

Ren Røros Frontal er med Fjellregionens Interkommunale Avfallsselskap (FIAS) gjennom kommunikasjonen om ny sorteringsordning.

Aajege. Foto: Tom Gustavsen.

Aajege

Aajeges visuelle profil handler om identitet, språk, kompetanse og kulturell stolthet.

Kunst og kaos. Illustrasjon: Ren Røros Frontal

Kunst og kaos

Dette er et lite galleri med mye lidenskap. Galleriet tilbyr billedkunst, kunst- og designbøker, spesielle gaveartikler og rariteter som er håndplukket til deg.

Emballasje Nordre Bolstad

Nordre Bolstad

Nordre Bolstad gård har i mer enn 12 generasjoner arbeidet med produksjon av poteter.

Festspillnote. Laget av Ren Røros Frontal.

Vinterfestspill

Det er med stolthet vi samarbeider med et så vakkert og tradisjonsrikt musikkarrangement som Vinterfestspill i Bergstaden.

Fjelldriv

Fjelldriv

Med naturen som bakteppe skal Fjelldriv gi innblikk i gode naturopplevelser, naturglede, læring gjennom kjennskap og mestring, samt levende bygdesamfunn.

OS ID

Os ID

OS ID er en stor internasjonal aktør innen utvikling og produksjon av øremerker og aktivitetsmålere for husdyr.

Solsiden Honning. Produktfoto: Tom Gustavsen

Solsiden Honning

Den grafiske profilen og emballasjen til Solsiden Honning er en lek med enkle former.

Hei Ny Dag. Destinasjon Røros.

Film for Destinasjon Røros

Hei, ny dag!» ble utviklet av Ren Røros Frontal for Destinasjon Røros, som en hyllest til det beste Rørosregionen har å by på.