Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ren Røros Frontal bruker design som strategisk virkemiddel og leverer tjenester innen forretningsutvikling, kommunikasjon, merkevarebygging og synlighet. På denne siden ser du noen av våre arbeider.

ReMidt

ReMidt

ReMidt jobber for enklere kildesortering, gjenbruk og materialgjenvinning. Profilen er utviklet for å gi muligheten for lek med ReMidt navnet, for å skape optimisme og inspirasjon.

Hei Ny Dag. Destinasjon Røros.

Film for Destinasjon Røros

Hei, ny dag!» ble utviklet av Ren Røros Frontal for Destinasjon Røros, som en hyllest til det beste Rørosregionen har å by på.

Rørosmeieriet

Rørosmeieriet

Rørosmeieriet har opparbeidet seg et navn som en kvalitetsprodusent av meieriprodukter, og en forkjemper for en mer miljøvennlig matproduksjon.

Ren Røros, Vi kan snu utviklinga sammen

Ren Røros, Vi kan snu utviklinga sammen

Som en etterfølger til «The Big Why», tar denne filmen et skritt tilbake og setter reisen fra Røros Elektrisitetsverk til Ren Røros inn i et historisk perspektiv.

Fias

FIAS

Ren Røros Frontal er med Fjellregionens Interkommunale Avfallsselskap (FIAS) gjennom kommunikasjonen om ny sorteringsordning.

I tett samarbeid med Vinterfestspill har vi utviklet et kommunikasjonskonsept basert på alt det som skjer i møter mellom kammermusikk, lydhøre mennesker og Røros i en årstid ingen andre har. Foto: Ren Røros Frontal.

Vinterfestspill

Det er med stolthet vi samarbeider med et så vakkert og tradisjonsrikt musikkarrangement som Vinterfestspill i Bergstaden.

Ren Røros, The Big Why

Ren Røros, The Big Why

«The Big Why» er en oppfordring til handling og engasjement hos oss alle, av hensyn til framtidige generasjoner.

Solsiden Honning. Produktfoto: Tom Gustavsen

Solsiden Honning

Den grafiske profilen og emballasjen til Solsiden Honning er en lek med enkle former.

Grimo trekai var en møteplass for 150 år siden, når fjorden var bindeleddet og veien til folket, forteller Solfrid Borge, ordfører i Ullensvang herad. Foto: Kulturminnefondet.

Kulturminnefondet, Grimo trekai

Tettstedet Grimo i Hordaland er et av de eldste handelsstedene i Indre Hardanger.

Aajege. Foto: Tom Gustavsen.

Aajege

Aajeges visuelle profil handler om identitet, språk, kompetanse og kulturell stolthet.

Rørosrein. Foto: Tom Gustavsen

Rørosrein

Designet på den nye emballasjen til Rørosrein henter sin inspirasjon fra mønstrene og symbolikken i det tradisjonelt samiske.

Kunst og kaos. Illustrasjon: Ren Røros Frontal

Kunst og kaos

Dette er et lite galleri med mye lidenskap. Galleriet tilbyr billedkunst, kunst- og designbøker, spesielle gaveartikler og rariteter som er håndplukket til deg.

Nordre Bolstad. Foto: Tom Gustavsen.

Nordre Bolstad

Nordre Bolstad gård har i mer enn 12 generasjoner arbeidet med produksjon av poteter.

OS ID

Os ID

OS ID er en stor internasjonal aktør innen utvikling og produksjon av øremerker og aktivitetsmålere for husdyr.

Fjelldriv

Fjelldriv

Med naturen som bakteppe skal Fjelldriv gi innblikk i gode naturopplevelser, naturglede, læring gjennom kjennskap og mestring, samt levende bygdesamfunn.

Ladebyhagen sesonger. Obos

Obos

Vi fortsetter prosjektet for Obos der vi produserer filmelementer for å promotere Ladebyhagen i Trondheim.