Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ren Røros Frontal arbeider innen fagfeltene tekst, grafisk design, filmproduksjon, illustrasjon, animasjon, webdesign, interaksjonsdesign og digital synlighet.

Hege Biermann. Daglig leder. Foto: Tom Gustavsen

Hege Biermann

Daglig leder

Lars Geithe

Front-end designer

Lars Geithe. Front-end designer. Foto: Tom Gustavsen
Andrew Boothman. Kreativ leder, grafisk designer og illustratør. Foto: Tom Gustavsen

Andrew Boothman

Kreativ leder, grafisk designer og illustratør

Clàudia Casellas Vilà

Sustainability designer

Clàudia Casellas Vilà. Sustainability designer. Foto: Tom Gustavsen

Sammen med deg gleder vi oss over å inspirere dine kunder og gjøre deg og din merkevare enkel å forstå, lett å like og umulig å glemme.

Konsept og idéutvikling
Vi vil være med deg for å finne inspirerende, engasjerende og gjennomførbare løsninger for ditt prosjekt.

Innsikt og strategi
Med gode verktøy får vi innsikt i hvordan din tjeneste fungerer i markedet, og kan skreddersy en strategi for videreutvikling. Vi analyserer hva som skal til for å fange folks oppmerksomhet, og vår jobb er å skape innhold til de riktige kanalene. Vi utvikler kommunikasjonskonsepter/ kommunikasjonsplattformer som skal styrke din posisjon i markedet.

Våre tjenester
Vi arbeider innen fagfeltene tekst, grafisk design, filmproduksjon, illustrasjon, animasjon, webdesign, interaksjonsdesign og digital synlighet. I alt vi gjør har vi en strategisk tilnærming i det vi leverer for deg som er vår kunde.