Menyen flyttes: Hjem-siden endres sånn at du nå får menyen på venstre side av skjermen. Det gjør at den er mer tilgjengelig og mer oversiktlig. Foto: Mediastorm.

Tirsdag den 15. november blir din Telia Box oppdatert. Oppdateringen skjer automatisk i løpet av natten, og du trenger ikke å foreta deg noe. Her er det du trenger å vite om oppdateringen.

For at du skal ha så bra TV-opplevelse som mulig, oppdateres din Telia Box fra tid til annen. Nå kommer en større oppdatering som gjør det lettere å finne underholdning som passer til din personlige smak og i tillegg får du en mer brukervennlig meny.

Dette er nytt

Sorter etter favoritt:
Nå kan du finne underholdning basert på popularitet, nyeste lagt til, alfabetisk rekkefølge, produksjonsår eller filmanmeldelser på den internasjonale filmdatabasen IMDB.
Menyen flyttes:
Hjem-siden endres sånn at du nå får menyen på venstre side av skjermen. Det gjør at den er mer tilgjengelig og mer oversiktlig.
Enklere å bytte mellom apper:
Oppdateringen gjør at det blir raskere å bla mellom kanaler og å laste ned og logge inn på apper. I tillegg blir Telia Box mer stabil og driftssikker.

Programvaren i Telia Box oppgraderes fra versjon Android 8 til Android 11.

Her er det du trenger å vite

Oppdateringen av Telia Box vil skje natt til tirsdag 15. november.
Hvis din Telia Box er koblet til strøm og internett, vil den motta oppdateringen automatisk natt til tirsdag.
Hvis din Telia Box ikke er tilkoblet strøm og internett om natten, vil den motta oppdateringen så snart du kobler den på igjen.

Vi håper oppdateringen hos deg skjer uten problemer. Hvis du derimot opplever at oppdateringen ikke er utført eller du har andre utfordringer med din Telia Box, kan du finne løsningen på Telias hjelpeside https://www.telia.no/kundeservice/tv/support-tv/telia-box/problem-ved-android-11-oppdatering

Du kan også ta kontakt med oss i Ren Røros Digital, så svarer vi på dine spørsmål og hjelper deg. Du finner oss i Osloveien 16 B på Røros.
Kom gjerne innom oss, vi er åpen mandag til fredag fra kl. 08.00–15.30.
I forbindelse med oppdateringen har vi utvidet åpningstid på tlf. tirsdag 15.11. fram til kl. 19.00. Du kan ringe til oss på tlf.: 72 41 48 60 og sende en e-post til cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab