Os kommune har fått tildelt midler til utbygging av fiberFiber gir det mest stabile bredbåndet. Fiber har så godt som ubegrenset kapasitet, og hastigheten på nedlasting og opplasting er den samme. Er du usikker på hva slags teknologi du har på bredbåndet ditt hjemme, kan du spørre oss., og sammen tar vi nå ansvar for bredbåndsdekningen i Dalsbygda og Os. For at vi skal komme i gang med fiberutbyggingen, må vi ha stor nok oppslutning fra dere som bor der. Foto: Ren Røros Frontal / Kurt Näslund.

Vi vet at raskt og stabilt bredbånd betyr mye for menneskene og arbeidsplassene i distriktet vårt. Skoleelever trenger nett for innlevering av skoleoppgaver, folk ser nyheter, bruker nettbank og jobber hjemmefra, og eldre vil få bedre utbytte av velferdsteknologi med et framtidsrettet nett.

De fleste har et alternativ i dag, men med teknologier som har begrensninger både med tanke på langsiktighet og kapasitet. Etterspørselen etter fiberFiber gir det mest stabile bredbåndet. Fiber har så godt som ubegrenset kapasitet, og hastigheten på nedlasting og opplasting er den samme. Er du usikker på hva slags teknologi du har på bredbåndet ditt hjemme, kan du spørre oss. og et raskt og stabilt nett er stort.

Nå vil vi bygge fiber i Dalsbygda

Os kommune har fått tildelt midler til utbygging av fiber, og sammen tar vi nå ansvar for bredbåndsdekningen i Dalsbygda og Os.

For at vi skal komme i gang med fiberutbyggingen, må vi ha stor nok oppslutning fra dere som bor der.

Bestillingsfrist er 24. mars 2020

Skriv ut skjemaet nederst på denne siden og ta det med til oss, eller ta kontakt med oss på 72 41 48 60 eller cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab.

Fikk du ikke vært på fibermøtet sist tirsdag?
Møt oss for å høre mer om fiber og dine muligheter for å være med på Dalsbygdas utbygging for ei digital framtid!
Dalsbygda Handel fredag 13. mars kl. 11-14
Kølbua kafé lørdag 14. mars kl. 11-15