Du får lynraskt internett, TV-kanalene du kjenner og mange populære strømmetjenester til en gunstig pris. Foto: Tom Gustavsen

Sammen med Os kommune er Ren Røros Digital i full gang med å planlegge fiberutbygging i områder definert som «Koren og Østvangen», «Grue-Langen» og «Strand-Hummelvoll». På kartet under kan du se om du bor innenfor utbyggingsområdet. Vi starter graving allerede høsten 2022, og så snart det er klart, kobles kundene opp fortløpende.

Vi skal få dere alle på fiber senest i løpet av 2023.

En enklere og rimeligere løsning

Vi vil gjerne gjøre det enklere og rimeligere for deg å få både raskt bredbånd og den beste underholdningen. Derfor har vi samlet bredbånd og TV i én pakke. Du får lynraskt internett, TV-kanalene du kjenner og mange populære strømmetjenester til en gunstig pris, samlet på én faktura. Det er oversiktlig, enkelt og rimeligere.

Salgsperiode 18. august - 1. september 2022

Vi ønsker at flest mulig melder sin interesse, derfor har vi et godt tilbud til deg. Bestiller du nå, får du graving helt frem til husveggen inkludert i etableringsprisen.

Merk at bestillingsfristen er torsdag 1. september 2022.

Etableringsprisen er kr 4.990,- uavhengig av hvilket abonnement du velger.

Vi tilbyr å dele opp etableringsprisen i månedlige avdrag over opptil 12 måneder. Vi gjør oppmerksom på at hver boenhet teller som én husstand.

I løpet av salgsperioden vil vi ta kontakt med alle innenfor utbyggingsområde. Er det noe du lurer på kan du sende en e-post til cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab eller ringe oss på tlf. 72 41 48 60.

Internett via de gamle kobberlinjene vil i tiden fremover bli nedlagt, både nasjonalt og lokalt. Når fibernettet er ferdig utbygd, vil også internett via radio blir faset ut og nedlagt i ditt område. Vi har ikke mulighet til å vedlikeholde flere nett samtidig, og fibernett er femtidens stabile og raske internettforbindelse.

Kartet viser utbyggingsområdet

Kartet viser utbyggingsområdet for fibernett. Illustrasjon: Ren Røros Digital.