Ren Røros Frontal styrker nå kompetansen med flere nye ansettelser. Foto: Ren Røros Frontal / Kurt Näslund.

Ren Røros Frontal opplever stor etterspørsel etter design, film og strategisk kommunikasjon. Derfor styrker selskapet nå kompetansen med flere nye ansettelser.

Hos Ren Røros Frontal arbeider vi innen fagfeltene tekst, grafisk design, filmproduksjon, illustrasjon, animasjon, webdesign, interaksjonsdesign og digital synlighet. Vi bruker vår brede kompetanse og våre verktøy til å hjelpe bedrifter og produsenter med å bygge sterke identiteter både lokalt og regionalt. For å kunne levere de tjenestene bedriftene har bruk for, har selskapet satset på ansatte med spesifikke kvalifikasjoner innen idéutvikling og merkevarebygging.

Nå styrker vi selskapet ytterligere gjennom ny kompetanse, til glede for både eksisterende og nye kunder, sier Andrew Boothman, kreativ leder og designer i Ren Røros Frontal.

Vår inspirasjon er din historie, og vi vil gjerne fortelle den på best mulig måte. Med film og tekst løfter Ren Røros Frontal din historie og gjør den unik. Klikk på bildet for å starte filmen. Film: Ren Røros Frontal.

Fire nye ansettelser

Torgeir Anda begynte som kommunikasjonsrådgiver i 60 % stilling i begynnelsen av november. Hans hovedarbeidssted vil være i Trondheim. Torgeir er utdannet fra NTNU og UIT med fagene historie, geografi og sosiologi. I tillegg er han utdannet bedriftsøkonom fra BI. Torgeir har bred erfaring fra kommunikasjonsarbeid, bl.a. som journalist for NRK og Dagens Næringsliv. De siste årene har Torgeir også vært politisk rådgiver i Trondheim.

Trond E. Haugan er ansatt som tekstforfatter i 100 % stilling, og begynte hos Ren Røros Frontal denne uka. Trond er utdannet fra NTNU med nordisk språk og litteratur samt film i fagkretsen. Han har Røros som hovedarbeidssted. Trond har arbeidet som tekstforfatter og oversetter med tilrettelegging og kvalitetssikring av bedrifts- og produktprofiler for lokale og internasjonale selskaper i flere år.

Clàudia Vilà Cassellas er ansatt som sustainability designer i 100 % stilling. Clàudia er spansk statsborger, bor i Danmark og flytter til Norge rett etter nyttår. Hun startet utdanningen i Barcelona og har tatt en master i design ved Designskolen Kolding i Danmark. Clàudia er opptatt av bærekraftig design. Ved siden av studiene har hun arbeidet hos Arla og hun begynner hos Ren Røros Frontal i løpet av januar 2021.

Maren Borgan er ansatt som grafisk designer i 100 % stilling. Maren er utdannet innen design og tegning fra Designinstituttet og Einar Granum Kunstfagskole i Oslo. Hun har en Bachelor i visuell kommunikasjon fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen. Maren kommer fra stillingen som grafisk designer/illustratør hos reklamebyrået Tibe T i Trondheim.

Med de nye ansettelsene blir Ren Røros Frontal 14 ansatte i løpet av 1. kvartal 2021.

Torgeir Anda. Foto: Privat

Torgeir Anda. Kommunikasjonsrådgiver. Begynte i begynnelsen av november, og er allerede i full sving.

Clàudia Vilà Cassellas. Foto: Privat.

Clàudia Vilà Cassellas. Sustainability designer. Begynner i januar 2021.

Maren Borgan. Foto: Privat.

Maren Borgan. Grafisk designer. Begynner 1. februar 2021.

Trond Haugan

Trond E. Haugan. Tekstforfatter. Begynte i begynnelsen av november, og er allerede i full sving.

Ny daglig leder i 2021

Tidligere i vår lyste vi ut stillingen som ny daglig leder i Ren Røros Frontal. Søknadsfristen gikk ut 10. november. Blant søkerne finnes flere særdeles gode kandidater, og styret i Ren Røros Frontal har startet prosessen med å velge ut riktig kandidat.

Arbeidet har høy prioritet, og vi er sikre på at vi vil finne en daglig leder som kommer til å løfte og utvikle selskapet videre, sier styreleder i Ren Røros Frontal og administrerende direktør i Ren Røros as, Arnt Sollie.