La 2021 bli det året hvor vi gleder oss over alt vi gikk glipp av i 2020. Foto: Ren Røros Frontal / Trond Haugan.

Året 2020 var et krevende år. Et år fylt med usikkerhet og frykt. Mange har vært bekymret for jobb og økonomi, og mange har vært redde for egen helse når pandemien spredde seg over hele kloden. Året har vært en lang unntakstilstand, både for oss som konsern, våre ansatte og kunder.

Vi har opplevd og lært oss ting vi kanskje aldri trodde vi måtte. Som å bruke munnbind og desinfisere hendene mange ganger om dagen. Og noen har begynt i ny jobb. Vi har også lært oss mange nye ord, som koronasveis, hytteforbud og nødlandslag.

I perioder har Kjerkgata vært folketom på lørdager. I stedet for det yrende livet vi er vant til, har Røros i perioder vært preget av øredøvende stillhet. Vi stengte ned skoler, sykehjem og arbeidsplasser. Hyttefolket holdt seg hjemme. Vi stod sammen gjennom å holde avstand til hverandre.

I året som kommer blir vi også nødt til å leve med restriksjoner, men samtidig vet vi at mye vil bli bedre. Langsomt er ting i ferd med å vende, sånn at vi igjen får leve med en mer normal hverdag. La 2021 bli det året hvor vi gleder oss over alt vi gikk glipp av i 2020.

Godt nytt år.