Hege Biermann har vært engasjert en rekke steder fra filmfestivalen Kosmorama til Avantas. Nå ser hun fram til å ta fatt på en ny og spennende oppgave. Foto: Ren Røros Frontal / Kurt Näslund.

Hege Biermann er ansatt som daglig leder i kommunikasjonsselskapet Ren Røros Frontal. Hun kommer fra stillingen som daglig leder av Buckethaus. Hun begynner i stillingen 1. mars.

Ren Røros Frontal har i dag en sterk posisjon i Røros-regionen, og har vært helt sentral i utviklingen av merkevaren Røros. Nå ønsker konsernet Ren Røros å ekspandere i Trondheim og Trøndelag.

Hege Biermann er grunnlegger, eier og daglig leder av innholdsbyrået Buckethaus i Trondheim. Hun har vært engasjert en rekke steder fra filmfestivalen Kosmorama til Avantas. Hun er utdannet innen ledelse, forretningsutvikling, markedsføring, kunst og design. Hun ser fram til å ta fatt på en ny og spennende oppgave.

– Da denne muligheten dukket opp hadde jeg ikke annet valg enn å satse. Jeg blir nå leder av en ny og svært dyktig gjeng som har levert strålende på Røros. Nå skal vi utvikle selskapet også i et større marked, noe jeg ser svært positivt på.

Hun legger vekt på at Ren Røros som konsern er nytenkende og framtidsretta.

– Det er en spennende å være en del av et miljø som vil bidra til at verden blir litt grønnere. Jeg liker mennesker, jeg liker å ta ansvar og drive fram vekst som gir resultater.

Administrerende direktør Arnt Sollie i Ren Røros er svært fornøyd med Biermann som leder av konsernets kommunikasjonsselskap.

– Vi får en leder i Frontal med solid utdanning og bred erfaring. Hun har et strategisk hode, har vist at hun kan levere og har lidenskap for kommunikasjon, merkevarebygging og forretningsutvikling. Hun har også et stort nettverk i Trondheim, noe som er viktig når vi skal ekspandere inn i et nytt marked.

Ren Røros Frontal er et kommunikasjonsselskap i konsernet Ren Røros. Selskapet har kontor på Røros og i Trondheim. I tillegg til ny daglig leder er tre nye ansatt de siste månedene. I løpet av første kvartal vil Ren Røros Frontal ha 13 ansatte.

Ren Røros Frontal løfter fram det du har på hjertet gjennom å bygge sterke identiteter – vi sikrer helhetlig kommunikasjon. Vår styrke ligger i vår brede kompetanse og solide fagmiljø. Det gjør oss til en fleksibel og trygg samarbeidspartner.

Konsernet Ren Røros produserer og distribuerer fornybar energi. Vi bidrar til utvikling av klimateknologi og nye smarte løsninger i en mer digital og bærekraftig framtid for oss alle. Vi er en del av det grønne skiftet.