Telia Box gir deg alle de kjente kanalene du har i dag sammen med din egen TV-pakke med de kanalene og tjenestene du ønsker. Illustrasjon: Telia.

Du skal alltid ha et godt underholdningstilbud og god kundeservice hos Ren Røros Digital. Da avtalen med vår forrige leverandør av TV-tjenester gikk ut i 2021, inviterte vi flere aktører til å komme med nye tilbud. Vi valgte TV fra Telia fordi det gir deg det mest spennende og framtidsrettede TV- og underholdningstilbudet til den beste prisen, med vår tette og gode kundeservice.

Telia har en god kombinasjon av TV- og underholdningstjenester som vil komme kundene våre til gode. Derfor er vi sikre på at Telia er det beste valget, og vi tror du vil bli svært positivt overrasket over det nye tjeneste- og produktspekteret av opplevelser vi kan tilby deg.

Med TV fra Telia får også enklere kundeservice.  Ren Røros Digital er ditt fremste kontaktpunkt. Vi samler abonnementet ditt på én faktura, og vi svarer på dine spørsmål.

Telia Box

Telia Box er din nye, kraftfulle og kompakte dekoder. Du kan bruke den til å se på TV akkurat som du gjør i dag. Hvis du ønsker, kan du benytte deg av alle de ekstra mulighetene og funksjonene boksen byr på. Du får en verden av underholdning å velge i.

Du kan sette sammen din egen TV-pakke med de TV-kanalene og tjenestene du liker best. Og hvis du ønsker, kan du velge mellom et ubegrenset utvalg av underholdning via apper. Ikke nok med det, Telia Box har innebygd Chromecast, så du kan strømme innhold sømløst fra mobilen, nettbrettet og PC-en direkte til TV-skjermen.

Med så mange funksjoner i én liten boks, tør vi si at du får markedets råeste TV- og strømmeboks. Den er enkel å koble opp, men hvis du synes det er vanskelig, hjelper vi deg gjerne.
Les mer om Telia Box og se videoer som viser hvordan du bruker den »

Priser

Eksisterende TV-abonnenter mottar en Telia Box uten etableringsgebyr (ord. pris kr 499,-).
Telia Box har en leiepris på kr 49,-/md.
Opptaksfunksjon er valgfri, og koster kr 99,-/md. i tillegg.
Er du kunde hos Ren Røros Digital ved overgangen til Telia, får du opptaksfunksjon til halv pris det første året.
Har du flere dekodere, betaler du bare for opptaksfunksjon for én boks.

Lurer du på noe? Du finner svar på ofte stilte spørsmål her »

Du kan også ringe til oss på telefon 72 41 48 60 mellom kl. 08.00–16.00, eller sende oss en e-post på cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab

Vi er her for å hjelpe deg!