Telia Box gir deg alle de kjente kanalene du har i dag sammen med din egen TV-pakke med de kanalene og tjenestene du ønsker. Illustrasjon: Telia.

Du skal alltid ha et godt underholdningstilbud og god kundeservice hos Ren Røros Digital. Fordi avtalen med vår nåværende leverandør av TV-tjenester går ut i 2021, inviterte vi flere aktører til å komme med nye tilbud. Med Telia kan vi tilby deg det mest spennende og framtidsrettede TV- og underholdningstilbudet til den beste prisen, med vår tette og gode kundeservice.

Telia har en god kombinasjon av TV- og underholdningstjenester som vil komme kundene våre til gode. Derfor er vi sikre på at Telia er det beste valget, og vi tror du vil bli svært positivt overrasket over det nye tjeneste- og produktspekteret av opplevelser vi kan tilby deg.

Hva skjer nå?

Du trenger ikke å foreta deg noe ennå. I løpet av våren/forsommeren 2021 sender vi deg en Telia Box. Den er din nye, kraftfulle og kompakte dekoder. Telia Box er liten, diskré og full av muligheter. Du kan bruke den til å se på TV akkurat som du gjør i dag. Hvis du ønsker, kan du benytte deg av alle de ekstra mulighetene og funksjonene boksen byr på. Du velger selv.

Vi tar oss av alt det viktige

Vi varsler deg i god tid før du mottar din Telia Box. Vi sørger også for at abonnementet ditt blir overflyttet og at det tekniske er i orden. Du får også enklere kundeservice, heretter blir Ren Røros Digital ditt fremste kontaktpunkt. Vi samler abonnementet ditt på én faktura, og vi svarer på dine spørsmål.

Telia Box

Telia Box gir deg alle de kjente kanalene du har i dag. Du kan også sette sammen din egen TV-pakke med de TV-kanalene og tjenestene du liker best. Og hvis du ønsker, kan du velge mellom et ubegrenset utvalg av underholdning via apper. Ikke nok med det, Telia Box har innebygd Chromecast, så du kan strømme innhold sømløst fra mobilen, nettbrettet og PC-en direkte til TV-skjermen.

Med så mange funksjoner i én liten boks, tør vi si at du får markedets råeste TV- og strømmeboks. Den er enkel å koble opp, men hvis du synes det er vanskelig, hjelper vi deg gjerne.
Du kan lese mer om Telia Box her »

Priser

Etter bytte av TV-leverandør vil abonnementsprisen din bli kr 499,-. Dette er en endring på kr 10,- sammenlignet dagens abonnementspris. Vår nåværende leverandør har varslet en prisøkning til 539,- pr. md. f.o.m. 1.3.21. Vi velger å se bort fra den, og du beholder dagens pris, kr 489,- fram til overgangen til Telia er gjennomført hos deg.

  • Du mottar din første dekoder, Telia Box, uten ekstra omkostninger (ord. pris kr 499,-).
  • Du slipper også å betale kortavgift på kr 25 per md. slik du gjør i dag.
  • Kunder som i dag ikke betaler leie for sin nåværende dekoder, vil få et tillegg per måned for leie av Telia Box.
  • Du som er kunde hos oss ved overgangen til Telia, får de første 6 md. med leie gratis.
  • Telia Box (dekoder) har en leiepris på kr 49,-/md.
  • Opptaksfunksjon er valgfri, og koster kr 99,-/md. i tillegg.

Hvis du har flere dekodere, betaler du bare for opptaksfunksjon på én boks.

Lurer du på noe? Du finner svar på ofte stilte spørsmål her »

Du kan også ringe til oss på telefon 72 41 48 60 mellom kl. 08.00–16.00, eller sende oss en e-post på cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab

Vi er her for å hjelpe deg!