Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ren Røros Digital

Ren Backup for Microsoft 365

Med Ren Backup for Microsoft 365 eliminerer du risikoen for å miste tilgang og kontroll over Microsoft 365-dataene dine om uhellet skulle skje.

Dine Microsoft 365-data fortjener et av Norges beste og sikreste miljø. Røros, med sitt kalde klima, er det perfekte stedet for lagring av dine verdier. Kulda vi har krever mindre kjøling av datasenteret, og er derfor både ressursbesparende og miljøvennlig.

Er dine Microsoft 365-data beskyttet?

75% av datatap skyldes brukeren selv. Oftest ved et uhell, en sjelden gang med vilje. Mange mener at det er Microsoft sitt ansvar å beskytte Microsoft 365-dataene dine. Microsoft tilbyr et bredt utvalg av kraftige tjenester innen Microsoft 365, men en omfattende sikkerhetskopi av data er ikke en av dem.

Ren Backup for Microsoft 365 eliminerer risikoen for å miste tilgang til dataene i Exchange, SharePoint, OneDrive og Teams. Om uhellet skulle skje, er våre hjelpsomme konsulenter på plass for å få deg i gang igjen så fort som mulig.

  • Sikkerhetskopier lagret trygt på Røros.
  • Veeam-basert løsning, fra markedslederen innen backup.
  • 100GB lagring inkludert per bruker.
  • Kan kjøpes for alle eller utvalgte brukere.
  • Backup av Epost/Exchange, SharePoint Online, OneDrive for Business og Microsoft Teams.

La oss ta en prat

Trenger du råd eller support?
Våre dyktige kundebehandlere er her for deg.

Ren Røros Digital as

Tlf.: 72 41 48 60
E-post: cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab