Kostymedrama og storslått norsk film – strømmetips for mai. Bilde: Telia.

Engelsk kostymedrama på høyt nivå, internasjonal sikkerhetspolitikk, hyttedrømmer, en influenser som møter seg selv i døra når hun kynisk utnytter ei kvinne med downs – og en storslått norsk film du ikke vil gå glipp av. Det er godbitene i ukas strømmetips i din Telia Play.

Queen Charlotte

Likte du serien Bridgerton? Da vil du antakelig elske Queen Charlotte. Serien er en spinoff av Bridgerton og tar de med tilbake til da Charlotte kom til England for første gang som ung pike. Vi får med oss hennes ikke helt ukompliserte møte med den unge kongen samtidig som handlingen hopper mellom Queen Charlotte som ung og som den vi kjenner henne fra Bridgerton. Her får vi svar på mye av det som var mystisk og uklart om hennes bakgrunn i den opprinnelige serien.
På Netflix nå
Slik får du tilgang til hele Netflix-universet med TV fra Telia

The Diplomat

Synes du det er langt mellom godbitene på Netflix? Vel, her er den andre konfektbiten vi serverer fra strømmetjenesten denne gang. Den er fylt med en aldrende amerikansk president, en svært spent internasjonal sikkerhetssituasjon og russere som ikke lar seg stoppe av folkeretten. Høres det kjent ut? Serien er selvsagt inspirert av dagens politiske realitet i Det hvite hus og i Europa. Den unge kvinnelige diplomaten Kate Wyle får sin fulle hyre med å manøvrere mellom utenrikspolitiske skjær samtidig som hun må håndtere sitt eget, nokså uvanlige ekteskap. Funfact: Kate Wyler spilles av Kerri Russel fra The Americans.
På Netflix nå
Slik får du tilgang til hele Netflix-universet med TV fra Telia

Sommerhytta

Hurra! Det er den tida på året da Sommerhytta er tilbake på TV. Serien Sommerhytta har blitt et sikkert vårtegn de siste årene. Gjennom ti uker kjemper tre par og to kompiser om å vinne sin egen flunkende nye sommerhytte på Hadeland. Her konkurreres det i håndverk, kreativitet og gjennomføringsevne. Hver uke får parene nye oppgaver som de skal løse. De skal nemlig innrede hver sin hytte, så her må det lages terrasse, bygges soverom og kjøkken, anlegges hage og plantes. Det er snakk om omfattende innredningsarbeid og det er fullt mulig å bli inspirert til gode ideer og løsninger hjemme hos en selv.
På TV2 Play og TV2 nå

Cammo

Hva skjer når en av Norges største influensere mister alt og blir støttekontakt for en kvinne med Downs syndrom? Cammo er en ny norsk dramakomedie skapt av Caroline Glomnes. Influenseren Cammo, spilt av Caroline Glomnes, blir nominert til Vixen Awards, som er hennes store drøm. Parallelt med dette går hun personlig konkurs. Cammo mister alt og blir tvunget til å ta jobben som støttekontakt for en kvinne med Downs syndrom, Kamilla, spilt av Katelyn Garbin. Møtet mellom dem blir starten på en historie om fasade, vennskap, kromosomer og ambisjoner. Historien fortelles med mye humor og varme.

På NRK nå »

Pst .. her er et bonustips:

Fikk du ikke med deg den storslåtte norske filmen Krigsseileren? Du finner den på Netflix nå. Krigsseileren er et storslått drama som forteller historien om over 30.000 norske krigsseilere og skjebnene til dem og familiene deres under og etter andre verdenskrig. Filmen er et must se!
Se på Netflix nå
Slik får du tilgang til hele Netflix-universet med TV fra Telia

Er du nysgjerrige på TV og strømming fra Telia?

Med TV fra Telia får du alle de kanalene du kjenner. I tillegg kan du velge til en rekke andre TV-kanaler og strømmetjenester, og se hva du vil, hvor du vil, når du vil. Med Telia Play er strømmetjenester og kanaler samlet i ett abonnement.

Visste du at Netflix, TV 2 Play, Viaplay og HBO Max er noen av strømmetjenestene du kan velge inn i TV- og strømmepakken din fra oss?
Les mer om vår TV- og strømmetjeneste her