Røros E-verk Nett AS forvalter, prosjekterer, bygger og drifter regionalnett og distribusjonsnett i Røros kommune og noe i Os kommune, Vi har rundt 6800 kunder. Vi er en del av konsernet Ren Røros AS og er eid av Røros kommune og private aksjonærer. Du finner mer om oss på revnett.no og konsernet på renroros.no

Røros E-verk Nett AS søker

Leder Det lokale Eltilsyn (DLE)

Vi Røros E-verk Nett er på jakt etter deg som har lyst å jobbe med DLE – oppgaver og som ønsker nye utfordringer, og gjerne vil oppleve fjellregionen med verdensarvstedet Røros.

Vi trenger å styrke vår virksomhet i tilsyn i det lokale elektrisitetstilsyn (DLE).

Ansvar og oppgaver

Som Leder for tilsyn, vil du ha det totale ansvaret for gjennomføring, saksbehandling og nødvendig etterarbeid for kontroll av elektriske anlegg i bolig, landbruk og industri; Disse oppgavene sammen med det personellet vi har i dag.

Du vil delta i samordnet tilsyn med øvrige etater og være en del av en samarbeidsgruppe for HMS etatene.

Søkere må tilfredsstille krav i henhold til kvalifikasjonsforskriften FEK§10.

Kvalifikasjoner og erfaring

Elektroinstallatør eller gyldig godkjenning fra DSB som leder for tilsyn (gjeldende fra før 1.7.2013). Alternativt kan installatørprøven gjennomføres innen kort tid.

  • Fagbrev, med minimum tre års relevant erfaring etter endt utdanning.
  • Bred erfaring fra installasjon i bolig og industri er en fordel.
  • Det vil være en fordel om du har erfaring fra DLE eller fra sakkyndig selskap fra tidligere.

Personlige egenskaper

Vi søker deg som er faglig dyktig og ønsker å utvikle deg videre. Du er engasjert i helse, miljø og sikkerhet og vil bidra til en trygg og sikker arbeidsdag. Du trives med arbeid som har store krav til presisjon og faglig utførelse. Du er løsningsorientert og alltid på jakt etter forbedringer. Du liker å jobbe sammen med andre, og kan kommunisere. Du er selvstendig, og kombinerer sikkert arbeid med effektivitet.

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser, god pensjonsordning og spennende utfordringer i en bransje hvor det vil skje mye i årene som kommer.

Søknadsfrist: Snarest

Klikk her for å søke

Ren Røros skal bidra til utvikling av klimateknologi, fornybar energi og smarte løsninger i en mer digital og bærekraftig framtid for oss alle. Ren Røros er et konsern med flere datterselskaper som arbeider innen digitalisering og energiproduksjon. Vårt hovedkontor ligger på vintervakre Røros med umiddelbar nærhet til naturen, frisk luft og god plass. I Ren Røros blir du en del av en organisasjon som fostrer innovasjonskultur daglig. Sammen jobber vi for en grønnere verden.