Vi vil takke våre kunder i Måløy og Holvik for et godt samarbeid og ønsker dem lykke til videre når fiber er på plass hos dere!

Måløy og Holvik: overgangen av TV-tjeneste går som planlagt. Endring i Internett-tjeneste.

Ren Røros Digital er opptatt av at du som kunde alltid skal ha tjenester som er tilpasset ditt behov, det beste underholdningstilbudet og den beste kundeservicen. Det var derfor vi valgte Telia som ny leverandør av TV, og denne endringen går etter planen. Når det gjelder HFC-nettet vårt, har vi inngått avtale med Enivest om utbygging av fiber. Vi er overbevist om dette er den beste løsningen for våre kunder.

TV fra Telia

Overgangen til den nye TV-tjenesten går etter planen. Vi har gjennomført overgangen i Rørosområdet, og mange fornøyde kunder har tatt i bruk sin Telia Box med en verden av underholdning. For Måløy og Holvik skjer overgangen i august/september. Du vil motta din nye Telia Box i posten i løpet av august/september 2021.

Inntil videre skal du bare ta godt vare på din Telia Box. Din gamle TV-tjeneste og ditt nye underholdningstilbud fra Telia overlapper ikke hverandre, derfor er det viktig at du ikke kobler opp din nye Telia Box før vi sender deg en SMS om det.

Du kan lese mer om overgangen til Telia på https://renroros.no/min-tv/

Ren digitalisering

Vi ønsker at du som kunde skal nyte godt av tjenester som er framtidsrettet og som du har bruk for. Vi har fått flere henvendelser angående fiber, og vi ser nå at tiden er inne for å fase ut HFC-nettet vårt i Måløy og Holvik og i stedet bygge ut fibernett.

Vi har inngått en avtale med Enivest som innebærer at de bygger ut fiber til alle våre kunder i Måløy og Holvik. Enivest vil i løpet av kort tid ta kontakt med våre kunder i området for å tilby fiber. HFC-nettet vil bli lagt ned i løpet våren 2022. Du vil beholde bredbåndet fra oss til Enivest har bygd ut fiber i området.

Enivest vil i løpet av kort tid ta kontakt med deg som kunde. Du finner mer informasjon fra Enivest her: Bor du i Måløy: enivest.no/maaloy. Bor du i Holvik: enivest.no/holvik

Hvorfor fiber?

Digitaliseringen av samfunnet endrer produkter, tjenester og verdikjeder i både offentlig og privat sektor. Det har vi ikke minst fått erfare det siste året. Flere og flere funksjoner og tjenester utføres på nettet, og krever at vi har rask og sikker kommunikasjon. Fiber gir det mest stabile bredbåndet, har så godt som ubegrenset kapasitet, og hastigheten på nedlasting og opplasting er den samme. Fiber er den fremtidssikrede løsningen for å kunne tilby produkter og tjenester der folk arbeider og bor. I dag er Internett viktig, om ikke avgjørende, for næring, verdiskaping og bosetting.

Enivest er din lokale leverandør

Enivest er en regional Internett-leverandør som bygger ut fiber til både private og bedrifter. Med fiber fra Enivest er kundene sikret en engasjert leverandør som er opptatt av å støtte nærmiljøet og bidra til lokal vekst. Enivest ser deg som kunde og dine behov, og er kjent for å strekke seg lenger enn andre større aktører uten lokal forankring. Derfor er vi i Ren Røros Digital trygge på at våre kunder fremover har en god leverandør av de tjenestene du har behov for.

Hva innebærer dette for våre kunder i Måløy og Holvik?

De av våre kunder som takker ja til tilbudet fra Enivest, vil få kundeforholdet og fakturering overført til Enivest AS når fiberutbyggingen er utført. Vi sørger naturligvis for at våre kunder ikke på noe tidspunkt vil være uten Internett-forbindelse.

Vi vil takke våre kunder i Måløy og Holvik for et godt samarbeid og ønsker dem lykke til videre når fiber er på plass hos dere!