Sportsgal, sportsentusiast eller får du bare aldri nok av sport på TV? Da har vi en nyhet til deg som garantert vil få sportsentusiasten i deg til å juble. Foto: Souvik Banerjee

Får du heller aldri nok av sport på TV? Da har vi en nyhet til deg som garantert vil få sportsentusiasten i deg til å juble. Fra 1. mai er prisen for TV 2 Sport Premium betydelig redusert. Nå koster strømmetjenesten kun kr 399 mot tidligere kr 749. Det kaller vi en real gladnyhet for alle sportsgale!

Med TV2 Sport Premium får du tilgang til alt fra Premier League, Champions League og La Liga i aller beste bildekvalitet. I tillegg får du også se landslagsfotball, MUTV, håndball, sykkel, norsk ishockey, norsk basket, norsk volleyball, poker, sjakk og vintersport. Trenger du mer sport? Husk at du allerede har tilgang til V Sport, V sport+ Eurosport og Extreme Sport!

Friidrett: VM i friidrett arrangeres rekordtidlig i år. To norske fridrettstjerner sørger for at konkurransene vil bli svært interessante og spennende og følge med på. Foto: Braden Collum

Noen sportshøydepunkter

Kanskje er du allerede oppdatert på årets sportsbegivenheter, men her er litt av det du kan glede deg til. Akkurat nå arrangeres Ishockey-VM 2022 i Tampere og Helsinki i Finland. Både vertslandet og Canada er storfavoritter. For Norge gjenstår tre tøffe VM-kamper mot Tsjekkia, Sverige og USA i gruppespillet. Du kan følge kampene på V sport og Viaplay.

Jakob Ingebrigtsen og Karsten Warholm sørger for at det vil bli svært interessant og spennende og følge med på friidrett i sommer. I år er det nemlig både EM og VM i friidrett. VM tjuvstarter og arrangeres rekordtidlig, i Eugene i Oregon 15.–24. juli. Der skal begge de norske stjernene løpe. EM arrangeres i München 15. til 21. august og innendørs-VM går av stabelen i Beograd 18.-20 mars.

Dessverre gikk Italia på en kjempesmell mot Nord-Makedonia, og resultatet er at de ikke blir med i årets fotball-VM i Quatar i november og desember. På grunn av ekstrem varme, spilles VM såpass sent på året. Quatar har mottatt skamord for sin lette omgang med menneskerettigheter, men ingen nasjoner har varslet at de kommer til å boikotte arrangementet.

Fikk du med deg at TV 2 Play nå er en del av underholdningspakken din? På TV 2 Play kan du se alle kampene i Champions League. Og ikke nok med det, utvalgte kamper vil vises i 4K-kvalitet! TV 2 Play viser også Champions League Målshow der du kan se hovedkampen i 21.00-runden, ispedd alle høydepunktene fra de andre fem parallelle kampene.

Formel 1 er blitt folkefest

Årets første Formel 1 løp av stabelen i Bahrain 20. mars. Interessen for denne ekstreme bilsporten har virkelig tatt seg opp i det siste, det skyldes ikke minst Netflix-serien Drive to Survive som ble en Netflix-snakkis med et sjeldent blikk inn bak den blanke lakken og den glamorøse fasaden til Formel 1.

Serien er sagt at den gjør selv bilanalfabeter avhengige av Formel 1. Sesongens siste Formel 1-løp er lagt til Abu Dhabi i november.

Formel 1 ser du påV Sport 1 eller Viaplay. Neste løp er Spania Grand Prix 20.-22. mai og Monaco Grand Prix 27.-29. mai. Begge løp starter kl 15.00.

Formel 1: .Interessen for den ekstreme bilsporten har virkelig tatt seg opp i og Formel 1 er blitt folkesport. Det skyldes ikke minst Netflix-serien «Drive to Survive». Foto: Philip Myrtorp