Med Telia Play på mobilen har du all underholdningen samlet i lomma, og rettighetene til NRK og TV2 gjelder i hele Europa. Illustrasjon: Telia.

Vi har valgt Telia som ny TV-leverandør fordi vi mener de gir deg det beste TV- og underholdningstilbudet til den beste prisen. Her er noe av alt det du kan glede deg til.

Telia Box

Med Telia Box får du alle TV-kanaler, strømmetjenester, apper og Chromecast samlet i én liten boks. Du får den beste TV-opplevelsen enten du skal se direkte-TV eller du skal strømme innhold.

Telia Box er din nye dekoder. Det er av markedets kraftigste og mest fleksibel TV-bokser. Du finner de kjente kanalene du har i dag. I tillegg kan du sette sammen din egen TV-pakke med de kanalene og tjenestene du ønsker.

Hvis du vil ha mer, kan du velge mellom et ubegrenset utvalg av underholdning via apper. Last ned favoritt-appene fra App Store eller Google Play. Viaplay, YouTube, NRK TV og Netflix (krever Netflix-abonnement) er allerede installert i Telia Box.

Og ikke nok med det, Telia Box har også innebygd Chromecast, så du kan strømme innhold sømløst fra mobilen, nettbrettet og PC-en direkte til TV-skjermen.

TV-pakke med stor valgfrihet

Du har alltid fast tilgang til de største norske kanalene. De kan ikke velges bort og regnes ikke som en del av poengpotten. I tillegg starter du med noen forhåndsvalgte kanaler, som du enkelt kan endre. Med TV-poeng velger du fritt blant et stort utvalg TV-kanaler og strømmetjenester.

I startpakken som kommer med Telia Box, har du 50 poeng du kan bruke til de kanalene og strømmetjenestene du vil. Poengene bruker du til å sette sammen din egen TV-pakke. Dessuten gir Ren Røros Digital deg 20 gratis poeng du kan bruke til hva du vil det første året.

Du finner en oversikt over de faste norske kanalene, forhåndsvalgte kanaler og strømmetjenester og pakker du kan velge her. Du kan også se hvor mange poeng hver enkelt TV-kanal og underholdningstjeneste koster.

Telia Play

Film, fotball, humor og spenning. Telia Play er innebygd i din Telia Box og kombinerer det beste fra direkte-TV med det beste fra strømmeverden. Du ser innholdet når det passer deg, på den skjermen du vil, på mobil, nettbrett, PC eller TV.

Telia Play er markedets råeste TV-app som gir deg alle kanalene dine rett i lomma. Du kan laste ned Telia Play-appen på mobiltelefonen på App Store eller Google Play. Du kan naturligvis også streame Telia Play på din PC.

Enkelt å finne frem

Telia Box har smartfunksjonalitet som anbefaler innhold som du liker. Ut fra dine interesser og vaner, foreslår den innhold som passer til deg. Telia Box har også en smart søkefunksjon. Et felles søk på tvers av alt innhold fra alle TV-kanaler, strømmetjenester og apper du har lastet ned, sørger for at du raskt finner frem til det du leter etter.

Smart fjernkontroll

Fjernkontrollen til din Telia Box har mange smarte funksjoner som gjør det enklere for deg å bruke TV og velge underholdning. Den har bl.a. stemmestyring, Bluetooth-teknologi og programmerbare knapper. Innebygd Bluetooth betyr at du ikke trenger å peke med fjernkontrollen når du vil bytte program eller bla i underholdningen. Du trenger ikke engang å være i samme rom.

Hvis du er lei av mange fjernkontroller hjemme i stua, har vi også en god nyhet til deg. Du kan enkelt programmere fjernkontrollen til Telia Box slik at du også kan bruke den til TV-en. Den passer til de fleste kjente merker, og du ser hvordan du gjør det her.