Vi vil gjerne gjøre det enklere og rimeligere for deg å få både raskt bredbånd og den beste underholdningen. Skjermbilde: Telia.

Nå trenger du ikke lenger å velge mellom favorittkanalene dine, strømmetjenestene med de beste seriene, de aller nyeste filmene, den mest spennende skisporten eller kveldens viktige fotballoppgjør. Med TV fra Telia kan du samle alle dine favoritt-strømmetjenester og -kanaler i ett abonnement. Bestill TV fra Telia her.

Fiber og bredbånd i én pakke

Vi vil gjerne gjøre det enklere og rimeligere for deg å få både raskt bredbånd og den beste underholdningen. TV og bredbånd 100/100 er et knallgodt pakketilbud der du får lynrask internettforbindelse og over 100 kanaler og strømmetjenester å velge mellom fra Telia.

Du betaler 849,- per måned. Ordinær pris for bredbånd 100/100 er kr 598 + TV kr 499 = kr 1097. Det betyr at du sparer 2976 kroner det første året.
Pris for etablering av Telia Box er kr 499 per boks. Pakketilbudet gjelder for deg som er knyttet til fiberutbyggingsprosjektet i Dalsbygda og Oslia og har ett års bindingstid, deretter gjelder ordinær pris.

TV-kanaler og strømmetjenester samlet på ett sted

Elsker du sport, serier, film og nyheter? Det nye TV-tilbudet fra Ren Røros Digital har over 100 TV-kanaler og strømmetjenester samlet i Telia Play. Du ser innholdet når det passer deg, og du ser det naturligvis på TV-en din, akkurat som du er vant til å gjøre. Og hvis du vil, kan du også se alt på mobilen, nettbrett eller PC. Fint når du er på hytta eller på ferie.
Bestill TV fra Telia her

Rå sport, spennende serier, nye filmer og siste nytt

Med i TV-abonnementet får du 50 poeng. Poengene bruker du til å velge hvilke TV-kanaler og underholdningstjenester du vil ha. Tar en kanal mange poeng? Du kan velge og vrake i kanaler så ofte du vil. Bytt frem og tilbake på samme kveld.

Får du ikke nok av fotball og ski og synes aldri det kan bli for mye sport? Følg med på UEFA, Bundesliga, NHL, vintersport og Formel1 med mer på V Sport 1, 2 og 3, Champions League på TV2 Sport 1 og 2, og alt av norsk fotball, ski, sykkel og motorsport på Eurosport.

Elsker du å fråtse i serier? HBO Max gir deg Game of Thrones, Sopranos og Girls, på Cirkus kan du se prisbelønte britiske krim- og dramaserier mens C More underholder deg med internasjonale og skandinaviske serier som Solsidan og Forbrytelsen.

Barn får kvalitetsinnhold med kjente og kjære klassikere som Pippi Langstrømpe og Emil i Lønneberget på SF Kids, morsomme barneprogrammer på Nordic Family, barnas favoritter på Paramount eller Scoby Doo og Tom & Jerry på Cartoon Network.

Er du en som elsker film, kan du glede deg over storfilmer fra Hollywood og det beste av norsk og nordisk film på Nordisk film+, et bredt utvalg av norske og internasjonale filmer på Viaplay og alle Warner Bros-filmene på HBO Max allerede 45 dager etter kinopremiere i Norge!

Med nyheter fra NRK, TV2 Nyhetskanalen, BBC World News, Euronews, Sky News og CNN er du oppdatert på det siste som skjer.

Bare for å nevne noen få.

Bestill TV fra Telia