Enivest har, etter avtale med Ren Røros Digital, bygd ut fibernett til alle kunder Digital har hatt i Måløy. Foto: Frokor - CC BY-SA 3.0.

Enivest AS overtar kundene til Ren Røros Digital i Raudeberg den 1. januar 2022. Deretter er det  Enivest som overtar driften av fibernettet, gir deg kundeservice og følger opp abonnementet ditt.

Dette bør du som kunde vite

Kundeforholdet ditt og fakturering overføres automatisk til Enivest AS fra 1. januar. Alle kunder i Raudeberg vil bli teknisk overført til systemene hos Enivest den 5. januar.

Dette bør du vite i forbindelse med overgangen:
– Ved overgangen den 5. januar vil dekoderen slutte å fungere noen få timer.
– Etter et par timer skal du ta en restart av dekoderen.
– Opptaksfunksjon og serieopptak må innstilles på nytt
– Gamle opptak vil dessverre forsvinne.
– Du må velge kanaler på nytt på «Mi Side» hos Enivest.

Etter at du har restartet dekoderen/Telia Box får du opp et varsel om at Telia-konto ikke er lagt til. Dette løser du enkelt og greit ved å trykke på «Hjem» knappen, bla til høyre i topp-menyen til «Varsel»-ikonet (sirkel med et tall inni) og trykk på «OK»-knappen på dette varselet. Da vil Telia-konto legges til automatisk.

Du kan også gjøre det manuelt ved å gå til «Innstillinger», bla nederst i menyen til Kontoer og velg «Legg til konto». Velg Telia Play som kontotype og trykk på «OK»-knappen. Deretter trykker du på «Direkte» knappen på fjernkontrollen for å enkelt komme ut av menyene.

Inntil videre trenger du ikke å foreta deg noe som helst. Du får en ny SMS med en påminnelse før overføringen skjer.

Som kunde i Raudeberg vil du fortsatt bli driftet på samme fibernett, og du beholder alt kundeutstyret for både bredbånd og eventuelt TV som i dag. Har du Telia-TV, blir det ingen endringer i TV-tjenesten i forbindelse med overgangen. Du beholder TV fra Telia som før.

Faktureringen blir automatisk overført til Enivest AS og skjer kvartalsvis. Enivest tilbyr Avtalegiro, eFaktura og Vipps som betalingsløsning. Du kan også få faktura på e-post eller papir. Papirgebyr for faktura per post er kr 39,-.

Fordi Enivest tilbyr andre hastigheter på bredbånd, kan du få en endring i kapasitet/pris. For å gjøre overgangen så enkel som mulig, gir Enivest deg ett års rabatt på ev. prisforskjeller. Du kan lese mer om det på deres hjemmeside.

Ren digitalisering

Vi i Ren Røros Digital ønsker at du som kunde skal nyte godt av tjenester som er framtidsrettet og som du har bruk for. Høyhastighets bredbånd er blitt en nødvendighet på lik linje med vei, vann og kloakk. Det fikk vi ikke minst erfare under pandemien når skoler og arbeidsplasser måtte stenges. Tilgangen til Internett er kritisk infrastruktur for bedrifter og offentlige myndigheter, men også private husstander og skoler er avhengige av stabil Internett-tilgang med god kapasitet. Det får du med fiber.

Hvorfor har vi inngått denne avtalen?

Ren Røros Digital er opptatt av alltid å sikre at du som kunde får tjenester som er framtidsrettet. Med fiber fra Enivest er du sikret en regional og engasjert leverandør som er opptatt av å støtte nærmiljøet og bidra til lokal vekst. Enivest ser deg som kunde og dine behov, og er kjent for å strekke seg lenger enn andre større aktører uten lokal forankring. Med denne avtalen blir kundene våre knyttet til et kompetansemiljø hos Enivest og et omfangsrikt og sterkt fibernett i Kinn og Ytre Nordfjord. Derfor er vi i Ren Røros Digital trygge på at du fremover har en god leverandør av de tjenestene du trenger. Du finner mer informasjon fra Enivest her: www.enivest.no/raudeberg

Vi i Ren Røros Digital vil takke for samarbeidet og ønsker deg lykke til videre!