Med en akustisk setting basert på Bluegrass, har Copper City Ramblers skapt sin helt egen stil. Foto: Privat.

Årets Rørosmartna, den 168. i rekken, er avlyst. Veldig mange hadde sett frem til martnan, og savnet er stort.

Vi hadde gledet oss til gode stemningen i gata, glade folk, musikk og latter. Med Ren martnasstemning fra Ren Røros kan fredagen i martnasuka bli litt triveligere. Rørosmeieriet har utfordret Kulturminnefondet, Røros Bryggeri, Ren Røros og Rørosbanken til å gi en konsertgave til folket. Fredag kveld den 19.2. har Ren Røros gleden av å gi deg en konsertopplevelse. Klokken 20 spiller Copper City Ramblers opp i Sangerhuset. Og du kan oppleve konserten live hjemme hos deg selv!

Copper City Ramblers er en gruppe bestående av erfarne musikere fra Rørosdistriktet. Med en akustisk setting basert på Bluegrass, har de skapt sin helt egen stil – Bluegrass på Rørosdialekt!
Konserten er en martnasgave fra Ren Røros til deg. Opplev konserten live klokken 20. fredag 19. februar. God fornøyelse!
NB: Bestillingsfristen for tapaskassen er utløpt.

Ren Røros er opptatt av fornybar energi og bærekraft, men vi er aller mest opptatt av deg. Når Rørosmartnan ble avlyst, ønsker vi å gi noe tilbake til samfunnet. Det gjør vi med å gi en konsertgave til folket og samtidig støtte lokale kulturkrefter med betalte oppdrag.