Rosa sirkel som spinner på din TV? Foto: Ren Røros.

Noen av Ren Røros Digital og Telias TV kunder har meldt om at TV-sendingen av og til stopper og at en rosa sirkel i stedet begynner å spinne på TV-skjermen.

Telia har feilsøkt problemet, og de har varslet oss om at problemet trolig har oppstått som følge av en feil i programvaren i Telia Box. Sammen med produsenten av dekoderen, arbeider Telia nå for fullt med en ny programvareoppdatering.

Vi har stor forståelse for at dette problemet kan være forstyrrende for din TV-opplevelse og vi beklager at du opplever dette. Inntil den nye programvareoppdateringen kommer, kan du løse problemet ved å trekke ut strømkabelen i 10 sekunder, og plugge den inn igjen. Hvis dette ikke løser problemet, ber vi deg sende en e-post til oss på cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab, tlf. 72 41 48 60.

Vi minner samtidig om å sjekke ut Telia Min side/Valgmenyen hvis du vil ha enda flere valgmuligheter! Her kan du velge kanaler og strømmetjenester inn og ut av TV-pakken din. Se hvordan du enkelt gjør dette på denne siden.

PS! Vi spanderer 20 ekstra poeng på deg det første året med TV fra Telia! Du aktiverer dem inne på Telia Min side/Valgmenyen.