Ren Røros skal bidra til utvikling av klimateknologi, fornybar energi og smarte løsninger i en mer digital og bærekraftig framtid for oss alle. Ren Røros er et konsern med datterselskap som arbeider innen digitalisering, forretningsutvikling, kommunikasjon og energiproduksjon. Tidligere i år ble vi tildelt Distriktenergis Teknologi- og Innovasjonspris som et av Norges mest innovative energiselskap.

Med hovedkontor på Røros har vi umiddelbar nærhet til naturen, frisk luft og god plass. Verdensarven Røros har et rikt og pulserende kafé- og kulturliv med små butikker og hyggelige handlegater. Ren Røros har dessuten nye og moderne kontorer i teknologihovedstaden Trondheim og kan også tilby arbeidssted i Trondheim eller Trondheim og Røros i kombinasjon.

I Ren Røros blir du en del av en organisasjon som fostrer innovasjonskultur daglig. Sammen jobber vi for en grønnere verden.
Er du med?

For nyopprettet stilling søker vi;

Leder kvalitet og bærekraft

Noen sentrale arbeidsoppgaver:

  • Lede forbedringsprosjekter og rapportere på alle bærekraftsmål og samfunnsansvar.
  • Bidra til strategisk videreutvikling av konsernets planer innen ansvarsområder.
  • ISO- sertifisering i konsernet, inkludert miljøsertifisering ISO 14001.

Ønsket bakgrunn og erfaring:

Som leder har du høyere relevant utdanning, eksempelvis innen indøk, elektro eller IT.
Du har erfaring med kvalitetsledelse og arbeid med ISO-sertifisering, er en engasjert pådriver for FNs bærekraftsmål og du ser mulighetene for at dette arbeidet gir økt konkurransekraft og lønnsomhet både for bedrifter og for samfunnet.
Videre ser vi for oss at du har erfaring med å lede prosjekter og har interesse for teknologi og digitale løsninger.

Vi ser også for oss at du er systematisk og prosessorientert, har gjennomføringskraft, er initiativrik, nysgjerrig og løsningsorientert. Du er engasjert, har evnen til å reflektere og har perspektiv på utfordringer. Videre at du er proaktiv, kommuniserende, er en dyktig relasjonsbygger og du liker å utfordre og bli utfordret.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over? Da vil vi gjerne ha deg med på laget.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode forsikring- og pensjonsavtaler, en fleksibel arbeidshverdag og store påvirkning- og utviklingsmuligheter.
Arbeidssted vil enten være Røros eller Trondheim, men det må påregnes noe reising mellom de to kontorene.

For nærmere informasjon om stillingen og ønske om en konfidensiell samtale, kontakt Assessit ved John Holen tlf. 924 31 993 eller Per Kr. Øwre tlf. 913 75 565.
Alle henvendelser til Assessit behandles konfidensielt, også overfor Ren Røros i prosessens innledende fase.

Se denne annonsen på assessit.no »

Søknadsfrist: Snarest.