Med poengene velger du hvilke kanaler du vil ha, og når du ombestemmer deg, kan du velge dem bort og legge til nye kanaler. Illustrasjon: Telia

Vet du at du kan bytte ut TV- og strømmeinnholdet ditt så ofte du vil? TV fra Telia er en godtepose av underholdning og du kan velge mellom over 100 kanaler og strømmetjenester. Perfekt når dere er flere i heimen eller hvis du er skikkelig sulten på god underholdning.

Poengsystemet sørger for at alle i familien kan få se på det de vil. De yngste kan bruke poengene til å se den nyeste favorittserien, etterpå kan du bytte ut strømmetjenesten med akkurat den kanalen eller innholdet du vil se på. Enklere blir det ikke – og det beste av alt: alle i heimen får se akkurat det de vil.

Ser du ikke filmen?
Oppdater dine personverninnstillinger.

Abonnementet ditt hos Ren Røros Digital heter grunnpakken TV og strømming 50 poeng. Med poengene velger du hvilke kanaler du vil ha, og når du ombestemmer deg, kan du velge dem bort og legge til nye kanaler. Det er bra når dere både vil se den nyeste serien og fotballsesongen ruller i gang.

Ren Røros Digital gir deg 20 ekstrapoeng det første året.* Da har du hele 70 poeng du kan bruke til akkurat hva du vil – når du vil. Ekstrapoengene finner du i Valgmenyen. Eller ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

*Du får poengene uten kostnad resten av året. Hvis du ønsker å beholde dem etter 31.12. 2022, betaler du kr 50-. per måned. Du kan når som helst si opp ekstrapoengene. Tilbudet gjelder én gang per abonnent.</font size>

HBO Max – ny i underholdningspakken

HBO Max erstatter tidligere HBO Nordic, og har kommet med et større og bedre underholdningstilbud. Se nordiske realityshow, matlagingsprogrammer og datingserier i tillegg til alt det andre populære innholdet tjenesten er kjent for. Dessuten får du Warner Bros-filmene på HBO Max allerede 45 dager etter kinopremiere i Norge.

Dette får du i HBO Max

Få det beste fra Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network og mye mer! HBO Max bruker 40 poeng, og du kan velge bytte den inn og ut av underholdningspakken så ofte du vil – dagen lang.

Vinterferie hjemme og på hytta

Endelig vinterferie! Enten du skal spenne på deg skia og legge ut på eventyr i snødekket landskap eller du heller foretrekker å holde deg hjemme, er det deilig å nyte lange late feriedager. Er dere flere sammen, kan det være en god idé å ha noen aktiviteter på lur hvis dagene blir lange og sofaen for trang. Under gir vi deg tipsene til aktiviteter som sørger for god stemning inne og ute i hele vinterferien.

Og husk at med appen Telia Play på mobilen, har du med deg en verden av underholdning uansett hvor du er. Praktisk hvis du skal reise bort, for de som sitter i baksetet på bilen, på toget eller når du er ute på tur. Få med deg Telia Play helt enkelt forklart:

Ser du ikke filmen?
Oppdater dine personverninnstillinger.

Tipsene til aktiviteter i vinterferien

Langrenn
Vinterferie er for mange synonymt med langrenn. Er du lei av å gå i de samme løypene? Prøv nye spor. På skisporet.no eller appen skisporet finner du nye løyper og smøretips uansett hvor du er.

Aking
Lenge siden du har aket, sier du? Det skal verken mye snø til eller store bakken før du får det gode suget i magen når du setter utfor. En perfekt aktivitet for hele familien! Ikke snø der du er? Kom og besøk oss på Røros da vel. Vi har mengder!

Skøyter
Finn en skøytebane i nærheten og ha det gøy sammen. En tur på skøyter kan være ganske så romantisk eller dere kan ta med dere ishockeykøller og rett og slett bare ha det gørrmoro.

Vintertelting
Med et godt liggeunderlag og en god sovepose er du klar for en natt ute. Ta med varm drikke på termos, litt god mat og kos deg skikkelig. Når du telter og sover ute på vinteren, kan det bli mange timer i soveposen – da er det helt perfekt å kose seg nede i en lun sovepose med mobilen og favorittunderholdningen din på Telia Play.

Såpebobler
Å blåse såpebobler i minusgrader er kjempegøy! Er det kaldt nok, fryser såpeboblene og blir så iskuler som knuser når de treffer bakken. Du kan også blåse såpebobler og sette dem i snøen for å få flotte bilder etter hvert som de blir dekket av isroser. Temperaturen bør være minus eller kaldere.

Innekos
Er det dårlig vær ute eller liker du bare aller best å kose deg inne, gjerne med en kopp varm kakao under et pledd i sofaen? Det er helt innafor i ferien, spør du oss. Heldigvis finnes det massevis av muligheter innendørs. Har du sett seriene alle snakker om? Westernserien 1883 kan du se på Paramount+. Serien The Gilded Age er den nyeste storslagne historiske dramaserien som utspiller se i New York på slutten av 1800-tallet. Du ser den på HBO Max.

God vinterferie og god underholdning fra alle oss i Ren Røros Digital.