Liker du å se favorittserien på nettbrettet i sengen, og få med deg nyheter og frokost-TV på mobilen ved kjøkkenbordet sammen med morgenkaffen? Med Telia Play ser du hva du vil, når og hvor du vil. Illustrasjon: Telia.

Ser du mest på film, fotball, serier eller humor? Har du behov for spenning eller god underholdning for barn?

Med Telia Play kan du alltid velge hva du vil fra øverste hylle i underholdningsverdenen. Telia Play kombinerer det beste fra direktesendt TV med det beste fra strømmeverden. Du kan se Innholdet akkurat når det passer deg, på den skjermen du foretrekker.

Det er skikkelig godt å koble av med litt kvalitetstid foran TV-en. Av og til har ikke døgnet nok timer til at du rekker alt. Da er det godt å vite at du ikke trenger å være hjemme på sofaen for å få med deg siste episode av favorittserien eller kveldens fotballkamp. Se den der du er, eller se den i opptak når det passer deg.

Telia Play er innebygd i din nye Telia Box. Du kan også laste ned Telia Play-appen på mobil og nettbrett. Da har du alltid TV-innholdet ditt tilgjengelig der du er. Du kan starte å se favorittserien på TV-en hjemme i stua, og fortsette å se den på nettbrettet eller mobilen. Alt etter hva som passer deg.

Skal familien på biltur? Da kan urokråkene i baksetet se nedlastet innhold på iPaden. Nedlasting er også en veldig god løsning hvis du befinner deg på et sted der det ikke er internettilgang. Muligheten for å laste ned innholdet ditt i Telia Play-appen, gir deg underholdning enten du er på hytta eller du ligger i telt på vidda.

Velg hva du vil

Telia Play er skapt for ditt underholdningsbehov. Du setter sammen din egen underholdningspakke i Valgmenyen, der du kan velge mellom et stort antall TV-kanaler, strømmetjenester, filmer og serier. Du er garantert et tettpakket TV-program.

Ser du mer på sport og underholdning og mindre på film og serier om sommeren? I Valgmenyen i Telia Play bruker du poeng til å velge fritt mellom TV-kanaler og strømmetjenester. Du kan endre utvalget av underholdning fra dag til dag. Legg til Filmkanaler som Paramount+ og Fox+ og strømmetjenester som Viaplay og HBO Max når du vil kose deg under et pledd på sofaen. Når behovet ditt endres, bytter du til de kanalene og strømmetjeneste du ikke bruker. Veldig praktisk og smart ved spesielle begivenheter som fotballkamper, VM, OL, konserter og andre arrangementer du ikke vil gå glipp av.

Telia Play – underholdning gjort enkelt

  • Direkte TV - se favorittkanalene dine direkte eller i opptak, når det passer deg.
  • TV-arkiv - se programmene du gikk glipp av i forrige uke.
  • Strømmetjenester, med filmer, serier, sport og masse underholdning for barn.
  • Bytt kanaler og strømmetjenester fra dag til dag.
  • Filmleie med et enormt utvalg av titler.
  • Stemmesøk - snakk til fjernkontrollen og be den finne den filmen du vil se.

Last ned Telia Play appen til mobiltelefonen på App Store eller Google Play – eller les mer om hvordan du får Telia Play på din PC her.