Sammen med Netflix, HBO Max, Paramount+, Viaplay, SF Kids, V Sport og National Geographic, snakker vi om en virkelig komplett underholdningspakke! Foto: Telia

Vi har en skikkelig gladnyhet til deg! Nå er din TV- og strømmetjeneste blitt fylt opp med enda flere godbiter. TV 2 Play er nemlig lagt til som en del av underholdningspakken din. Nylig ble også Netflix lagt til. Og sammen med bl.a. HBO Max, Paramount+, Viaplay, SF Kids, V Sport og National Geographic, snakker vi om en virkelig komplett underholdningspakke! 

Allerede nå har du TV 2 Play Basis helt uten kostnad. Det eneste du trenger å gjøre, er å gå inn i Valgmenyen og registrere deg på strømmetjenesten. Med TV 2 Play Basis kan du se alle de gode seriene og reality-programmene du kjenner fra TV 2 med reklamepauser. 

Serier: Du får alle de populære seriene som fort blir en snakkis. Kompani Lauritsen, Farmen, The Voice, Hamilton, Bloggerne, Åsted Norge og Jakten på Kjærligheten – bare for å nevne noen.  Foto: Telia

C More blir til TV2 Play Film og serier

Hvis du vil hoppe over reklamen i TV2 Play Basis, gjør du det enkelt ved å velge TV 2 Play Film og serier i Valgmenyen. Da får du alt det samme gode innholdet uten reklamepauser – i tillegg til alt det innholdet som tidligere lå på C More. C More ble avviklet i slutten av februar, og alt strømmeinnholdet fra tjenesten er tilgjengelig i din nye strømmetjeneste. For å få den reklamefrie TV 2 Play Film og serier bruker du 20 poeng.

Best på norske serier og reality-programmer 

TV 2 Play gir deg alle de populære seriene som fort blir en snakkis. Kompani Lauritsen, Farmen, The Voice, Hamilton, Bloggerne, Åsted Norge og Jakten på Kjærligheten – bare for å nevne noen av godbitene. Her kan du velge og vrake i noe av den beste TV-underholdningen som produseres i Norge. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal med nyheter, aktualitetsprogrammer, sport og bred underholdning for hele familien. Interessert i sport? Har du fått med deg årets sportssommer?

Akkurat nå er det full fart i innredning og oppussing av hyttene i serien Sommerhytta. Fire par får frie tøyler når de skal innrede hver sin identiske hytte. Det blir fire hytter med svært forskjellig sjel – og det beste og mest kreative paret får hele hytta.  I Hardanger når galskapen nye høyder når Lothepus og hans fargerike blomsterbukett av et crew skal bygge Norges råeste campingplass i Odda.  Sa vi galskap? Ja, så absolutt – når de ekstravagante planene omfatter stavkirke, småfly, langhus og gravemaskinpark. All galskapen ser du på TV 2 Play!