Netflix er forhåndsinstallert i din Telia Box, og fordi tjenesten er så populær og for å gjøre den ekstra enkel å bruke, har du en egen knapp på fjernkontrollen som tar deg rett til Netflix’ univers. Illustrasjon: Telia

Hurra! Nå har du fått enda mer underholdning! Du som har TV fra Telia har nå tilgang til Netflix og alt innholdet deres. Der kan du kan fråtse i filmer, serier, dokumentarer og mye, mye mer. Du velger inn Netflix som en del av underholdningspakken din med TV-poengene du har.

Det betyr at du som har TV fra Telia nå har tilgang til både HBO Max, Viaplay, C More, TV2Play, Nordisk film, Paramount+ og SF Kids i tillegg til V Sport og National Geographic. Bare for å nevne noen få. Det kaller vi en godtepose av ren underholdning!

Netflix er en populær strømmetjeneste som tilbyr en rekke prisbelønte serier, filmer dokumentarer og annen underholdning. Du kan naturligvis se så mye du vil, og du ser det helt uten forstyrrende reklame. Netflix er rett og slett breddfylt av underholdning for alle aldersgrupper, det finnes alltid noe nytt å oppdage, og nye serier og filmer legges til hver eneste uke.

Netflix er forhåndsinstallert i din Telia Box, og fordi tjenesten er så populær og for å gjøre den ekstra enkel å bruke, har du en egen knapp på fjernkontrollen som tar deg rett til Netflix’ univers. Se så mye film og serier du vil, når du vil.

Har du allerede en Netflix-konto?

Følger du instruksjonene i meldingen eller e-posten du får når du velger inn Netflix i underholdningspakken din, vil din eksisterende konto straks knyttes til Telia. Du vil ikke bli kreditert for det du allerede har betalt til Netflix for inneværende fakturaperiode.

Med TV fra Telia får du underholdingstjenesten Netflix Standard med to samtidige brukere og opptil 1080 p bildeoppløsning. Dersom dere er flere i familien, kan dere få opptil fire samtidige brukere og 4K-oppløsning. Det gjør du ved først å gå til Valgmenyen, der du velger Netflix, deretter oppgradere til Netflix Premium i Netflix-appen. Da betaler du kr 50.- per måned.

Les mer om Netflix og hvordan det fungerer – se serier på nettet, se filmer på nettet.