Vi er her for deg hvis du trenger hjelp til oppsett av hjemmekontor og bruk av programvare for å arbeide sammen på digitale flater. Foto: Ren Røros Frontal / Sigrid Jansen.

Hverdagen er snudd på hodet. Det er ekstremt krevende tider for mange selskap og for hver enkelt av oss. Vi leter alle etter nye måter å få jobbhverdagen til å fungere på slik at vi kan holde flest mulig arbeidsplasser og arbeidsoppgaver i gang så lenge det lar seg gjøre.

«Alt» blir digitalt

Samtidig digitaliseres Norge i rekordfart. I løpet av noen få uker er digitale verktøy tatt i bruk i alt fra undervisningstjenester, hjemmekontor og konserter til kommunestyremøter og administrasjon av bedrifter i et tempo ingen av oss forutså.

I Ren Røros Digital gjør vi vårt ytterste for å hjelpe våre kunder til å finne de løsningene som er best for den enkelte akkurat nå.

Lars Stene

-Vi er her for deg hvis du trenger hjelp til oppsett av hjemmekontor og bruk av programvare for å arbeide sammen på digitale flater, sier salgssjef Lars Stene. Foto: Ren Røros Frontal / Kurt Näslund.

Ren Røros Digital har ekspertise på bruk av Microsoft 365 og TeamsMicrosoft Teams er en samlet kommunikasjons- og samarbeidsplattform som kombinerer vedvarende arbeidsplass-chat, videomøter, fillagring (inklusive samarbeide om filer) og integrasjon med applikasjoner. Teams er en konkurrent til tjenester som Slack og er videreutviklingen av Microsofts Skype for Business.. Vi kan hjelpe til både med å sette opp systemene, og med opplæring og veiledning i hvordan bruke dem. Vi bistår også med fjernstyring av utstyr dersom du har behov for support.

Vi kan også sette opp og klargjøre hjemmekontorpakker med PC, skjermer og webkamera og levere på døra til kunder i regionen.

Selv om vi akkurat nå ikke kan møte kundene våre fysisk, kan det aller meste ordnes digitalt, fortsetter Stene.

Ren Røros Digital har hovedkontor på Røros og avdelingskontor i Trondheim, men bistår selvsagt også bedrifter utenfor Midt-Norge.

Kontakt oss

Kundesenteret vårt er for tiden stengt for fysisk oppmøte, men vi er tilgjengelig på alle digitale flater. Ring oss på telefon 72 41 48 60 mellom kl. 08.00 – 16.00, eller send oss en e-post på cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab.
Du når oss også via PM / Messenger på Ren Røros Digital sin Facebookside.

Salgssjef for bedriftsmarkedet Lars Stene kan kontaktes direkte på tlf.: 95 12 65 53 og e-post: ynef.fgrar@eraebebf.ab