Ren Røros Frontal er et kommunikasjonsbyrå som bruker design som strategisk virkemiddel. Med hovedkontor på Røros og distriktskontor i Trondheim, leverer vi tjenester og rådgivning innen kommunikasjon, merkevarebygging og historiefortelling. Vi er på en spennende reise der vi reposisjonerer oss som byrå.

Ren Røros Frontal søker folk

Er du en rådgiver, innholdsprodusent, tekstforfatter, designer, AD, webdesigner/-utvikler, prosjektleder, motion designer eller konseptutvikler?

Da vil vi høre fra deg.

Nysgjerrig

Selv om vi ikke har alle svarene, har vi likevel nysgjerrigheten til å lete etter gode løsninger. Samt et oppriktig ønske om å ta samfunnsansvar. Vi vet også at for å ta en ny posisjon og få til det vi vil, er vi nødt til å tenke ut nye måter å gjøre ting på.

Engasjert

Vi vet ikke alt om deg, men vi vet at du liker å vri hjernen for å finne kreative løsninger på komplekse problemstillinger. Du er åpen, raus og gjerne fylt med energi og optimisme. I likhet med oss, er du engasjert og liker å jobbe i team, og i din egen boble når det trengs. Sammen med oss får du stor frihet og ansvar for å være med og skape din egen arbeidsdag og et byrå for fremtiden.

Annerledes

Ren Røros Frontal er et kommunikasjonsbyrå med hovedkontor på Røros og distriktskontor i Trondheim. Vi liker å tro at vi er litt annerledes, og vi brenner for å hjelpe kundene våre med å velge gode løsninger med redusert avtrykk.
Ren Røros Frontal leverer rådgivning, webdesign, digital markedsføring, bærekraftig design, innhold, SEO og konseptutvikling.

Vil du være med i gjengen?

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder i Ren Røros Frontal, Hege Biermann.

924 200 54 // urtr.ovreznaa@eraebebf.ab

Ta kontakt med Assessit ved John Holen tlf. 924 31 993 for flere opplysninger eller dersom du ønsker en konfidensiell samtale. Alle henvendelser til Assessit behandles konfidensielt, også overfor Ren Røros i prosessens innledende fase.
Les mer om oss på www.renrorosfrontal.no

Se denne annonsen på Finn.no »