Velg et yrke for framtida - bli lærling innen IKT/dataelektronikk hos Ren Røros Digital! Illustrasjon: Ren Røros Frontal.

Er du interessert i PC, programvare og framtidas teknologi, eller har du lyst til å jobbe med sikkerhet, kommunikasjon og skybaserte løsninger? Da er Ren Røros Digital rett læreplass innen IKT/dataelektronikk for deg.

I Ren Røros Digital jobber vi med klima- og brukervennlige løsninger for en bedre hverdag for alle – i dag og i framtida.

Vi søker en positiv og engasjert lærling innen IKT/dataelektronikk

Som lærling hos Ren Røros Digital blir du en del av et inkluderende arbeidsmiljø i en nyskapende og framtidsrettet virksomhet som arbeider for en grønnere verden gjennom bærekraft, fornybar energi og klimateknologi.

Du vil få en rolle i vårt kundesenter og driftssenter, du får din egen fadder som er ansvarlig for oppfølging av deg, og vi vil sørge for at du får innholdsrike, meningsfulle og hyggelige arbeidsdager.

Kundeservice står høyt hos oss, og vi hjelper privatpersoner og bedrifter med effektive IT-løsninger, Microsoft 365, samhandlingsløsninger, kvalitetssikring og feilsøking på ulike bredbåndsløsninger, klienter og servere. Vi jobber med både Windows, MacOS, Android og Linux. I tillegg har vi et eget serverrom.

Krav til stillingen

Fullført VG1 eller VG2 i videregående skole.
Arbeidssted vil være Røros. Oppstart etter avtale.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon.
Vidar Kojan Grind, mob. 986 74 818

Søknad med CV sendes Ren Røros Digital AS

ved Vidar Kojan Grind.
E-post: ivqne.tevaq@eraebebf.ab

Ren Røros Digital AS
Postboks 305
7361 Røros

Søknadsfrist: 25. mars 2021