Bestiller du før 1. juli 2023 gir vi deg en kostnadsfri sjekk og måling av wifi-dekningen hjemme hos deg. Foto: Illustrasjon.

Opplever du utfordringer med wifi-signalet hjemme hos deg? Nå gir vi deg en kostnadsfri sjekk og måling av wifi-dekningen hjemme hos deg.

Wifi-sjekk
Vi er opptatt av at du skal få mest mulig ut av din internettforbindelse. Hvis du opplever at den trådløse dekningen er dårlig i deler av boligen din, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss for avtale om en kostnadsfri wifi-sjekk. Da får du en rapport som viser tilstanden til det trådløse nettet ditt med forslag til tiltak dersom det er nødvendig.

Ta kontakt med oss så hører du fra vår bredbåndspatrulje som avtaler et tidspunkt for en kostnadsfri wifi-sjekk.
Meld inn din interesse via skjemaet her, så tar vi kontakt med deg for nærmere avtale.
Du kan også ringe til oss på tlf. 72 41 48 60 eller send en e-post til cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab
Ordinær pris for wifi-sjekk er kr 699,-

Ren WiFi Pluss 123
En vanlig grunn til at du kan oppleve svakt wifi-signal hjemme, er at de trådløse signalene kan ha problemer med å trenge gjennom tykke vegger og nå ut til flere etasjer.
Hvis du vil være sikker på å ha god dekning i hele huset, anbefaler vi tjenesten Ren Wifi Pluss 123, som er en abonnementstjeneste.

Akkurat nå får du Ren Wifi Pluss 123 kostnadsfritt ut året. Prisen fra og med 1. januar 2024 avhenger av hvilken løsning du vil ha behov for hjemme hos deg. Ordinær pris er fra kr 59,- til kr 149,- per måned.

Tilbudet gjelder for våre bredbåndskunder og fram til 1. juli 2023.

Wifi Pluss

Kontaktinformasjon:
Ren Røros Digital as
Tlf.: 72 41 48 60
E-post: cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab