Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ren Røros Digital

Datautstyr og programvare

En unik kombinasjon av kunnskap innen programvare og datautstyr, hjelper deg og din bedrift til å velge de mest sikre og kostnadseffektive løsningene.

Våre fagpersoner holder seg hele tiden oppdatert på produkter og løsninger knyttet til din bedrifts IT-behov. Vi har tilgang til et bredt spekter av distributører og produsenter, og kan levere det meste innen datautstyr, elektronikkprodukter og programvare til konkurransedyktige priser.

Vi er spesialister på maskinvare fra Lenovo, HP, Dell og Apple, i tillegg til sertifiserte programvarepartnere av Microsoft, Citrix, Veeam og Adobe.

Utdanningslisenser hos Ren Røros Digital

Våre fagpersoner er sertifiserte forhandlere av EDU-lisenser på vegne av Microsoft og Adobe. Vi er en Microsoft Authorized Education Silver Partner, og du være trygg på at du velger en IT-leverandør med god kompetanse innen akademiske løsninger og behov.

La oss ta en prat

Trenger du råd eller support?
Våre dyktige kundebehandlere er her for deg.

Ren Røros Digital as

Tlf.: 72 41 48 60
E-post: cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab