Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ren Røros Digital

Nyheter og kunder

Siste nytt fra Ren Røros Digital

Ren Røros Digital. Foto: Ren Røros

Renere, sikrere og grønnere

Datasenteret til Ren Røros Digital er et av Norges mest klimavennlige. Det sier samarbeidspartner Hewlett Packard Enterprise (HPE). Det oppgraderte senteret er også trygt, stabilt og sikkert.

Stolte: Digital er stolte over det oppgraderte datasenteret. Her representert med Tølløv Øhlander Tamnes, Kenneth Folde Sorken og prosjektansvarlig Stig-Arvid Leinum. Foto: Torgeir Anda/Ren Røros.

Norges flotteste datasenter

Ren Røros Digital har det flotteste datasenteret i Norge. Det sier salgsekspert Jon Erling Alten i datagiganten Hewlett Packard Enterprise (HPE). En viktig grunn er at datasenteret er det mest klimavennlige i Norge.

Trenger du råd eller support? Våre dyktige kundebehandlere er her for deg. Du kan kontakte oss på 72 41 48 60 eller cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab

To engasjerte karer fra Digital, Martin Grytbak og Øyvind Enget, i prat med Oda Mari Skott Svendsen på kontoret til Vauldalen Fjellhotell. Foto: Ren Røros

Digital vei i vellinga i Vauldalen

Oda Mari Skott Svendsen har sans for gamle tradisjoner når det gjelder mat, dans, hus, møbler og kultur. Men når det gjelder utstyr til møterom, storsal og kontor vil hun ha det mest moderne. Det har hun fått hos Ren Røros Digital.

Foto: Charles Deluvio

Øk produktiviteten med Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium tilbyr en rekke fordeler for bedrifter som ønsker å øke produktiviteten og samarbeidet internt.

I toppen av kirketårnet er det montert kameraer som overvåker det meste av bebyggelsen i sentrum. Foto: Trond Haugan

Raskt fibernett bidrar til å beskytte verdensarven

Brannvesenet på Røros er dimensjonert høyere enn på andre steder av tilsvarende størrelse. Det er for å beskytte trehusbebyggelsen og verdensarven. Moderne teknologi og raskt fibernett bidrar til økt brannsikkerhet.

Moderne hjemmekontor. Foto: Solovyova

Ren fornuft å ta tak i Teams

Det er ikke mye vi kan takke korona-pandemien for, men den har gjort oss alle kjent med Teams som et godt verktøy.

Ren digitalisering. Foto: Tom Gustavsen.

Enklere hjemmekontor – vi hjelper deg gjerne!

I løpet av bare noen få uker i vår ble digitale verktøy tatt i bruk i alt fra undervisning, hjemmekontor og konserter til kommunestyremøter og administrasjon av bedrifter.

Trygghet: For oss er det en stor trygghet å ha tett kontakt med Christian i Ren Røros Digital når det er nødvendig. Foto: Torgeir Anda/Ren Røros.

Ren samhandling er ren fornuft for oss i Matråd

Vi skal hjelpe våre kunder med å få trygg mat og drikke – det er det vi kan, og det vi skal bruke vår tid til. Da er det fornuftig å bruke Ren Røros Digital, som er eksperter på Teams og Microsoft 365 som et viktig verktøy i vår hverdag.

Laila Rognli i OTTS har med bruk av robot fått en bedre og billigere løsning for transportørene. Foto: Torgeir Anda/Ren Røros.

Roboten «Vikaren» kuttet kostnaden med en halv million

Roboter fra Ren Røros har redusert kostnadene for transportkonsernet OTTS med rundt en halv million kroner. En 80 prosent stilling er ikke erstattet fordi «Vikaren» nå gjør jobben.