Som en pålitelig IT-partner og ekspert på Microsoft 365-løsninger, kan Ren Røros Digital AS hjelpe deg med å ta den riktige beslutningen for dine behov. Foto: Charles Deluvio.

I dagens travle forretningsverden er det viktig å være effektiv og produktiv. Men med så mange forskjellige verktøy å velge mellom, kan det være vanskelig å finne den rette løsningen for din bedrift. Microsoft 365 Business Premium tilbyr en rekke fordeler for bedrifter som ønsker å øke produktiviteten og samarbeidet internt.

Fordelene med Microsoft 365 Business Premium

 • Alt-i-ett verktøy: Microsoft 365 Business Premium inkluderer de kjente Office-programmene som Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Du får også tilgang til andre nyttige verktøy som OneNote og Publisher. Dette gir deg et komplett sett av verktøy som dekker behovene til ulike avdelinger i bedriften, fra administrasjon til salg og markedsføring.
 • Bedre sikkerhet: Datasikkerhet er en viktig bekymring for bedrifter i dagens digitale verden. Microsoft 365 Business Premium gir avanserte sikkerhetsfunksjoner som hjelper deg med å beskytte dataene og sensitiv informasjon. Du får blant annet beskyttelse mot skadelig programvare, ransomware og phishing-angrep. I tillegg kan du enkelt administrere brukertilganger og sikkerhetsinnstillinger fra én sentralisert konsoll.
 • Enklere samarbeid: Samarbeid er nøkkelen til suksess i enhver bedrift. Med Microsoft 365 Business Premium får du verktøy og funksjoner som gjør det enkelt å samarbeide, uansett hvor teamet ditt befinner seg. Du kan dele filer og dokumenter i sanntid, samarbeide om prosjekter og kommunisere enkelt via videokonferanser og chat. Dette øker samarbeidsevnen og bidrar til økt produktivitet på tvers av organisasjonen.
Foto: Windows

Ren Røros Digital AS hjelper deg med å implementere den riktige Microsoft 365-planen i din bedrift. Foto: Windows

Foto: Dan Nelson

Business Premium inkluderer funksjoner som avansert trusselbeskyttelse mot skadelig programvare, ransomware og phishing-forsøk. Foto: Dan Nelson.

Hvorfor bør du hovedsakelig velge Business Premium fremfor Business Standard

Microsoft 365 Business Standard tilbyr grunnleggende sikkerhetsfunksjoner som er viktige for bedrifters datasikkerhet. Noen av disse funksjonene inkluderer:

 • Beskyttelse mot skadelig programvare: Business Standard gir deg grunnleggende beskyttelse mot skadelig programvare gjennom innebygd antivirusprogramvare. Dette hjelper til med å oppdage og blokkere kjente trusler som kan skade bedriftens systemer og data.
 • Datakryptering: Du får muligheten til å kryptere bedriftens data for å beskytte den mot uautorisert tilgang. Dette er spesielt nyttig hvis du har sensitiv informasjon som skal sikres, for eksempel konfidensielle kundedata eller interne dokumenter.

Microsoft 365 Business Premium går et skritt videre og tilbyr avansert sikkerhetsteknologi som gir ekstra beskyttelse for bedriftens data og systemer. I dagens samfunn med stadig økende trusselnivå er dette viktigere enn noen gang. Noen av de avanserte sikkerhetsfunksjonene inkluderer:

 • Avansert trusselbeskyttelse: Business Premium inkluderer funksjoner som avansert trusselbeskyttelse mot skadelig programvare, ransomware og phishing-forsøk. Dette innebærer at bedriften din får bedre beskyttelse mot de nyeste og mest avanserte sikkerhetstruslene på nettet.
 • Identitets- og tilgangsadministrasjon: Med Business Premium får du muligheten til å administrere brukertilganger og sikkerhetsinnstillinger fra en sentralisert konsoll. Dette gjør det enklere å kontrollere og sikre hvem som har tilgang til bedriftens data og systemer, og gir bedre beskyttelse mot uautorisert bruk.
 • Trening på bevissthet om sikkerhet: Business Premium inkluderer også muligheten til å gi opplæring og bevissthetstrening om datasikkerhet til de ansatte. Dette hjelper med å øke bevisstheten rundt sikkerhetsrisikoer og reduserer risikoen for menneskelige feil som kan føre til sikkerhetsbrudd.

Altså; mens Business Standard gir deg de grunnleggende sikkerhetsfunksjonene som er nødvendige for de fleste bedrifter, gir Business Premium et høyere nivå av sikkerhet og beskyttelse. Hvis bedriften din håndterer sensitiv informasjon, har spesielle sikkerhetskrav eller opererer i bransjer med høyere sikkerhetsrisiko, vil Business Premium være det foretrukne valget for å sikre bedriftens data og systemer.

Husk at valget mellom Business Standard og Business Premium avhenger av dine spesifikke behov og budsjett. Det kan være lurt å evaluere nøye hvilke sikkerhetsfunksjoner som er avgjørende for din bedrift, og deretter velge den planen som passer best.

Trenger du råd eller support? Våre dyktige kundebehandlere er her for deg. Du kan kontakte oss på 72 41 48 60 eller cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab

Valgets kvaler

Når det gjelder å velge mellom Microsoft 365 Business Standard og Business Premium, kan det være utfordrende å avgjøre hvilken plan som passer best for din bedrift. Det er her Ren Røros Digital AS kommer inn. Som en pålitelig IT-partner og ekspert på Microsoft 365-løsninger, kan Ren Røros Digital AS hjelpe deg med å ta den riktige beslutningen for dine behov.

Ekspertveiledning for å velge riktig plan:

 • Behovsanalyse: Ren Røros Digital AS vil først og fremst gjennomføre en grundig analyse av din bedrifts behov og krav. Vi vil jobbe tett med deg for å forstå din virksomhet, de ulike avdelingenes behov og sikkerhetskrav. Dette gjør det mulig å identifisere de spesifikke funksjonene og sikkerhetsnivåene som er avgjørende for din bedrift.
 • Skreddersydde anbefalinger: Basert på behovsanalysen vil Ren Røros Digital AS kunne gi skreddersydde anbefalinger om hvilken Microsoft 365-plan som passer best for din bedrift. Vi vil vurdere faktorer som budsjettkrav, ønsket funksjonalitet, behov for avansert sikkerhet og samarbeidsverktøy. Med vår ekspertise vil vi kunne veilede deg mot den optimale løsningen.
 • Implementering og support: Når beslutningen er tatt, vil Ren Røros Digital AS hjelpe deg med å implementere den riktige Microsoft 365-planen i din bedrift. Vi vil sørge for en smidig og problemfri implementeringsprosess, og gi deg den nødvendige opplæringen og støtten som trengs for at overgangen skal være vellykket. Du kan stole på vår ekspertise og erfaring gjennom hele prosessen.

Hvorfor velge Ren Røros Digital AS som din Microsoftpartner:

Spesialisert kunnskap: Ren Røros Digital AS er en erfaren IT-partner som har spesialisert oss på Microsoft 365-løsninger. Vår dybdekunnskap om plattformen og funksjonaliteten gjør oss i stand til å gi nøyaktige og pålitelige anbefalinger basert på din unike bedriftssituasjon.

Personlig oppfølging: Ren Røros Digital AS legger stor vekt på personlig oppfølging og kundeservice. Vi jobber tett med deg gjennom hele prosessen, lytter til dine behov, svarer på spørsmål og gir løpende support. Du kan føle deg trygg på at du får dedikert oppmerksomhet og hjelp gjennom hele reisen.

Helhetlig løsning: Ren Røros Digital AS tilbyr en helhetlig løsning som går utover bare valg av riktig Microsoft 365-plan. Vi kan også hjelpe deg med andre IT-relaterte behov som nettverksinfrastruktur, sikkerhetsløsninger, supporttjenester og opplæring. Dette gjør oss til en pålitelig og langsiktig samarbeidspartner for din bedrifts IT-krav.

Når det gjelder å velge mellom Microsoft 365 Business Standard og Business Premium, er Ren Røros Digital AS din ideelle partner. Vår ekspertise, skreddersydde anbefalinger og dedikerte support vil sikre at du tar den beste beslutningen for din bedrifts behov. Ta kontakt med oss i dag for å få profesjonell veiledning og støtte i valget av riktig Microsoft 365-plan.

La oss ta en prat

Trenger du råd eller support?
Våre dyktige kundebehandlere er her for deg.

Ren Røros Digital as

Tlf.: 72 41 48 60
E-post: cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab