Ren Røros Strøm produserer og selger ren vannkraft fra Aursunden øverst i Glomma. Gjennom våre strømavtaler kan du bidra til en renere verden – i dag og i framtida.

Våre strømavtaler har litt av Røros i seg – rent vann, klar luft og vakker natur. Se alle våre strømavtaler her.

Ren miljøkraft

Dette er strømavtalen som kombinerer fornybar vannkraft med rydding av plast. Du kjøper strømmen din fra Ren Røros og betaler ti kroner ekstra i måneden.
Les mer om Ren miljøkraft.

Når du velger Ren miljøkraft gir vi deg en garanti på at strøm tilsvarende ditt forbruk er laget av vannkraft.

Med Ren miljøkraft, betaler du ti kroner ekstra i måneden som går uavkortet til organisasjonen Empower. Samtidig betaler vi drøyt 30 kroner i måneden, til samme organisasjon, de seks første månedene du har avtalen.

Denne strømavtalen er en spotprisavtale og følger prisene i strømmarkedet. Spotprisen svinger hele tiden, men over tid gir avtalen deg billig strøm.

Du betaler NordPool spotmarkedspris + et påslag på 6,25 øre/kWh. I tillegg kommer et fast beløp på 39 kroner i måneden.

Prisen inkluderer opprinnelsesgarantier, lovpålagte elsertifikater og mva. Avtalen forutsetter tegning av eFaktura-avtale, og har 6 måneders bindingstid.

Bestill

Energien i vannet blir til energi som du og jeg kan bruke til lys og varme hjemme. Les om hvordan vi lager strøm av vann.

Trenger du hjelp til å velge riktig strømavtale eller har du spørsmål om avtalene dine hos oss? Kontakt oss på xhaqrfreivpr@eraebebf.ab eller 72 41 48 00, så hjelper vi deg gjerne.

Kuråsfossen

Ren Røros har tre vannkraftverk som produserer ren, fornybar energi; Kuråsfossen, Røstefossen og Ormhaugfossen. Les mer om Kuråsfossen kraftverk.

Ren Røros, Vi kan snu utviklinga sammen Why?

For over 80 år siden kjøpte Røros Electricitetsverk kraftanlegget i Kuråsfossen av Røros Kobberverk. I dag heter vi Ren Røros. Klikk på bildet over for å starte filmen.

Ren Røros er en aktiv støttespiller for idrett, kultur og folkehelse. Vi bidrar med sponsormidler som skaper varige verdier lokalt.

Ren Røros vil bidra til å finne gode løsninger for en bærekraftig fremtid for oss alle.