Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ledige stillinger

Et miljø med mye kompetanse

Ren Røros Intelligent Automation har i løpet av bare ett år bygget seg opp til å bli det mest kompetente miljøet på RPA i Midt-Norge.

Ren Røros Intelligent Automation har flere dyktige Automation Engineers, og en av landets beste Automation Architects.

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men du kan gjerne sende en åpen søknad til oss på nevyq.fbyvonxxr@eraebebf.ab eller ringe telefon (+47) 926 81 053.

Ren Røros Intelligent Automation as søker

Utviklere RPA-teknologi

Vil du være med å videreutvikle Midt-Norges beste kompetansemiljø på digitale roboter? Da er Ren Røros Intelligent Automation noe for deg, enten du er nyutdannet eller erfaren.

Ren Røros Intelligent Automation (RRIA) digitaliserer arbeidsprosesser for våre mange kunder. Det frigjør arbeidskraft, øker effektiviteten og verdiskapingen. Vi jobber med noen av de mest spennende bedriftene i regionen; SpareBank1 SMN, NTNU, Salmar og Aneo. Nå vokser vi hurtig og trenger flere dyktige RPA-utviklere. Våre verktøy er BluePrism, UiPath og Power Automate.

Vi ser etter deg som ønsker å arbeide sammen i en engasjert gruppe, liker utfordringer og gjerne vil arbeide med robotisering i spennende selskaper i ulike bransjer. Du liker sikkert å finne nye løsninger som bedriftene står overfor, og ser etter forretningsmessige muligheter.

Vil du vite mer om jobben og selskapet finner du det her: https://renroros.no/digitale-roboter-rpa/

Spørsmål om stillingene kan også rettes til daglig leder Arild Solibakke tlf.: 926 81 053, e-post: nevyq.fbyvonxxr@eraebebf.ab

Vi hører gjerne fra deg.

Ren Røros Intelligent Automation as er et selskap i konsernet Ren Røros. Vi har moderne lokaler på Sluppen i teknologihovedstaden Trondheim.

Camilla: Vi vil ha flere kolleger
Ren Røros Intelligent Automation hjelper bedrifter til å robotisere tunge arbeidsoppgaver. Vi gir kundene en bedre arbeidsdag med å ta bort tidskrevende rutinearbeid. Vi er kreative, raske og nøyaktige. Det vi leverer øker produktiviteten og lønnsomheten. Det er en grunn til at vi brukes av Sparebank 1 SMN, Salmar, Aneo og NTNU – for å nevne noen. Vi er ute etter deg som har den rette kompetansen og den nødvendige stå-på-viljen; Bare lytt til Camilla.
Film: Trond Eliassen

Alexander: Vi trenger flere «roboter»
Ren Røros Intelligent Automation hjelper bedrifter til å robotisere tunge arbeidsoppgaver. Vi ser at det gir kunden rom for å konsentrere seg om det viktigste. Det er stadig flere som vil ha tjenestene vi tilbyr. Hvis du ser på kundelisten ser du spennende bedrifter som Sparebank 1 SMN, Salmar og NTNU. Derfor er vi ute etter deg som har den nødvendige kreativitet og kompetanse. Hos oss har alle ansatte innflytelse; Bare lytt til Alexander.
Film: Trond Eliassen