Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ledige stillinger

Et miljø med mye kompetanse

Ren Røros Intelligent Automation har i løpet av bare ett år bygget seg opp til å bli det mest kompetente miljøet på RPA i Midt-Norge.

Ren Røros Intelligent Automation har flere dyktige Automation Engineers, og en av landets beste Automation Architects.

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men du kan gjerne sende en åpen søknad til oss på nevyq.fbyvonxxr@eraebebf.ab eller ringe telefon (+47) 926 81 053.

Vi søker

Utviklere

innen RPA-teknologi – BluePrism/ UiPath/ Power Automate.

Er du en full stack-utvikler som ønsker å jobbe forretningsnært, og som ønsker å utforske mulighetene innen Intelligent Automation?
Liker du å jobbe prosjektorientert, fra kravspesifikasjon til ferdigstillelse og produksjonsstøtte?

Vi søker deg som har din bakgrunn i teknologi og med god forståelse av forretnings-prosesser. Er interessert i, eller har erfaring med, RPA (Robotic Process Automation) som teknologi og motiveres av resultatene dette gir våre kunder.

Hos oss får du konkurransedyktige arbeidsbetingelser med gode forsikrings- og pensjonsavtaler, sponset treningsabonnement, dekt mobiltelfon og bredbånd og en fleksibel arbeidshverdag. Arbeidssted i våre nye og moderne lokaler i Stålgården i Trondheim. Vi kan også tilby muligheten for å arbeide på Røros og i Trondheim i en kombinasjon.

Er du klar? Vi ser frem til å høre fra deg!

Spørsmål om stillingene kan også rettes til daglig leder i Ren Røros Intelligent Automation Arild Solibakke tlf.: 926 81 053, e-post: nevyq.fbyvonxxr@eraebebf.ab

Ta kontakt, da vel!