Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Kunder

Laila Rognli i OTTS har med bruk av robot fått en bedre og billigere løsning for transportørene. Foto: Torgeir Anda/Ren Røros.

Roboten «Vikaren» kuttet kostnaden med en halv million

Roboter fra Ren Røros har redusert kostnadene for transportkonsernet OTTS med rundt en halv million kroner. En 80 prosent stilling er ikke erstattet fordi «Vikaren» nå gjør jobben.

God kjemi: Per Westgård i Ren Røros og Sven Helge Alme i TheVit er stadig på jakt etter nye teknologiske løsninger. Foto: Torgeir Anda/Ren Røros

God kjemi og topp teknologi

TheVIT og Ren Røros har funnet en felles forståelse. Vi er mer glade i ny teknologi enn de fleste. Vi er tent på nye muligheter og jakter moderne, effektive og sikre løsninger.

Noen av våre kunder

Partner og grunnlegger Kjell-Inge Fremo og regnskapsansvarlig Hilde Horntvedt anbefaler mindre bedrifter å satse på roboter.

En liten robot-avtale kan gi stor gevinst

Fremo Bemanning har spart mye tid på å bruke roboter til samkjøring av lønn og ansatte-registeret. Like viktig er det at roboten ikke gjør feil.

Digitalt team: Bjørnar Stamnes Aftret, Elin Wikmark Darell og Kristin Anzjøn i Værnesregionen IT er svært fornøyd med samarbeidet med Ren Røros. Foto: Ren Røros

Roboter rydder i data – gir bedre tjenester

Værnesregionen sparer kanskje en halv million kroner på robotisering, men det viktigste er bedre tjenester. Newsec Basale er mest opptatt av at Ren Røros Intelligent Automation leverer løsninger som gir mer fornøyde kunder.

Samarbeid: Det er tett samarbeid mellom Trude Reppe i Newsec Basale og Johan Royson i Ren Røros Intelligent Automation. Foto: Newsec Basale

Ren Røros robot rydder opp i data

Newsec Basale forvalter 350 juridiske enheter og er avhengig av at den informasjonen de har om disse alltid er korrekte. I dette arbeidet får de nå god hjelp av Johan Royson i Ren Røros IA med sin robotkompetanse.