Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Vi hjelper virksomheter med å robotisere manuelle arbeidsoppgaver

Fra Stålgården i Trondheim tilbyr Ren Røros Intelligent Automation tjenester knyttet til programvare fra Blue Prism og UiPath. Disse verktøyene vil ha stor effekt i de fleste bransjer, uten å bety omfattende IT-prosjekter og store endringer i eksisterende IT-infrastruktur.

Kontakt oss
Ren Røros Intelligent Automation

Hvordan kan automatisering hjelpe deg?

RPA-teknologi brukes av store og små bedrifter verden over i forbindelse med visse arbeidsoppgaver.

Teknologien kan hjelpe virksomheten din med å øke produktiviteten, redusere kostnader, og gi menneskelige medarbeidere mer tid til de viktige arbeidsoppgavene.

Les mer om hva RPA kan bety for deg.

Onboarding er ofte en komplisert og ineffektiv prosess. Klikk på bildet for å starte filmen. Animasjon: Ren Røros Frontal.

Noen av våre kunder

Dette kan roboter brukes til

RPA kan brukes til regelstyrte og repetitive oppgaver som utføres etter fastsatte regler og prosedyrer, i tilfeller der det ikke er behov for kreativitet, intuisjon eller skjønn.

Onboarding

Onboarding er ofte en komplisert og ineffektiv prosess. Din digitale kollega jobber etter faste regler og vet hva som må til for å lette arbeidet for HR-ansvarlig og IT-avdeling.

Arkivering

Hos mange virksomheter må alt arkiveres. Det krever ofte at flere systemer snakker sammen, og at alle dokumenter og filer merkes på rett måte. De regelstyrte prosessene av arkivering kan enkelt håndteres av din digitale kollega.

Saksbehandling

En del saksbehandling er enkel, og avgjørelse og svar krever ikke skjønn eller menneskelig innblanding. Resultatet av at din digitale kollega gjør jobben er den samme som om du selv skulle gjort det, men du har fått tid til andre arbeidsoppgaver.

Ordrebehandling

Produksjonsbedrifter er avhengig av at kundeordrer blir registrert og satt i system så raskt som mulig. Dette er en manuell jobb som krever stor nøyaktighet og god kunnskap om verdikjeden. Din digitale kollega kan både lese og registrere ordren kjapt, med en høy grad av presisjon.

Kundehistorier

Stålsatt: De fire studentene fra NTNU: Lars Ivar Skårset, Lukas Dalhaug, Magnus Vesterøy Bryne og Viktor Tingstad vil vite mer om robotisering (RPA). Vår fremste ekspert, Peter Lacken, ledet det tre dagers kurset i Stålgården. Foto: Ren Røros.

På jakt etter flere «roboter»

Ren Røros Intelligent Automation (RRIA) er på jakt etter flere ansatte, ikke minst jaktes det på unge studenter. Etterspørselen etter robotselskapets tjenester øker. Det er ikke rart når de kan vise til store og spennende kunder som Sparebank1 SMN, laksegiganten Salmar, NTNU og nå sist fornybarelskapet Aneo.

Laila Rognli i OTTS har med bruk av robot fått en bedre og billigere løsning for transportørene. Foto: Torgeir Anda/Ren Røros.

Roboten «Vikaren» kuttet kostnaden med en halv million

Roboter fra Ren Røros har redusert kostnadene for transportkonsernet OTTS med rundt en halv million kroner. En 80 prosent stilling er ikke erstattet fordi «Vikaren» nå gjør jobben.

God kjemi: Per Westgård i Ren Røros og Sven Helge Alme i TheVit er stadig på jakt etter nye teknologiske løsninger. Foto: Torgeir Anda/Ren Røros

God kjemi og topp teknologi

TheVIT og Ren Røros har funnet en felles forståelse. Vi er mer glade i ny teknologi enn de fleste. Vi er tent på nye muligheter og jakter moderne, effektive og sikre løsninger.