Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Om oss

Ren Røros Intelligent Automation har i løpet av bare ett år bygget seg opp til å bli det mest kompetente miljøet på RPA i Midt-Norge.

Fra Stålgården i Trondheim tilbyr Ren Røros Intelligent Automation tjenester knyttet til programvare fra Blue Prism og UiPath. Disse verktøyene vil ha stor effekt i de fleste bransjer, uten å bety omfattende IT-prosjekter og store endringer i eksisterende IT-infrastruktur.

Ren Røros Intelligent Automation er en attraktiv arbeidsplass i teknologihovedstaden Trondheim. Å være en del av Ren Røros-konsernet gir stor trygghet og tyngde, og medarbeiderne har muligheten til å jobbe både i Trondheim og på Røros. Trondheim er en moderne by med alt du kan forvente av tilbud, og verdensarvstedet Røros er en attraktiv fjellby med god plass, vill natur og frisk luft.

Camilla: Vi vil ha flere kolleger
Ren Røros Intelligent Automation hjelper bedrifter til å robotisere tunge arbeidsoppgaver. Vi gir kundene en bedre arbeidsdag med å ta bort tidskrevende rutinearbeid. Vi er kreative, raske og nøyaktige. Det vi leverer øker produktiviteten og lønnsomheten. Det er en grunn til at vi brukes av Sparebank 1 SMN, Salmar, Aneo og NTNU – for å nevne noen. Vi er ute etter deg som har den rette kompetansen og den nødvendige stå-på-viljen; Bare lytt til Camilla.
Film: Trond Eliassen

Alexander: Vi trenger flere «roboter»
Ren Røros Intelligent Automation hjelper bedrifter til å robotisere tunge arbeidsoppgaver. Vi ser at det gir kunden rom for å konsentrere seg om det viktigste. Det er stadig flere som vil ha tjenestene vi tilbyr. Hvis du ser på kundelisten ser du spennende bedrifter som Sparebank 1 SMN, Salmar og NTNU. Derfor er vi ute etter deg som har den nødvendige kreativitet og kompetanse. Hos oss har alle ansatte innflytelse; Bare lytt til Alexander.
Film: Trond Eliassen

Ansatte