Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Om Ren Røros Intelligent Automation

Ren Røros Intelligent Automation har i løpet av bare ett år bygget seg opp til å bli det mest kompetente miljøet på RPA i Midt-Norge.

Fra Stålgården i Trondheim tilbyr Ren Røros Intelligent Automation tjenester knyttet til programvare fra Blue Prism og UiPath. Disse verktøyene vil ha stor effekt i de fleste bransjer, uten å bety omfattende IT-prosjekter og store endringer i eksisterende IT-infrastruktur.

Ren Røros Intelligent Automation er en attraktiv arbeidsplass i teknologihovedstaden Trondheim. Å være en del av Ren Røros-konsernet gir stor trygghet og tyngde, og medarbeiderne har muligheten til å jobbe både i Trondheim og på Røros. Trondheim er en moderne by med alt du kan forvente av tilbud, og verdensarvstedet Røros er en attraktiv fjellby med god plass, vill natur og frisk luft.

Ta kontakt

for en uforpliktende samtale


Ansatte