Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Johan Royson er Automation Engineer og har en bachelorgrad i data- og informasjonsvitenskap fra Universitetet i Malmö. Johan er født i 1993.

Kort om Johan

Johan har en bachelorgrad i data- og informasjonsvitenskap med emner som blant annet informasjonsarkitektur, prosjektledelse, Internet of Things og webutvikling,
Etter avlagt eksamen har han hovedsaklig jobbet med automatisering innen bank og finans.

Som RPA-utviklerRPA står for Robotic Process Automation eller robotisert prosessautomasjon. Det betyr at vi kan bruke programvare for å håndtere oppgaver vi mennesker ofte ser på som kjedelige og ensformige. Les mer om RPA her » hos Nordea Bank var han en del av et stort Center of Excellence der Blue Prism ble brukt som verktøy for automatisering. Her høstet han verdifull erfaring og fikk økt sin kompetanse innen RPA og automatisering av prosesser.

Hos IKEAs søsterselskap, IKANO Bank, ble Johan ansatt som den første RPA-utvikleren. Han fikk der ansvaret for å bygge opp et team som utviklet og leverte roboter til medarbeidere i Norden, Tyskland, UK og Polen. Programvaren som IKANO Bank brukte i sin RPA-utvikling var UiPath og Johan var ansvarlig for hele prosessen fra installasjon og oppgradering av programvaren til evaluering, utvikling, iverksetting og vedlikehold av automatiseringene.

Arbeidserfaring

Ren Røros Intelligent Automation.

  • Newsec Basale.
    Trener, Utvikler (UiPath), Configure Orchestrator.
  • Pexapark.
    Utvikler (UiPath).

09.2018 – 2020
RPA Developer at IKANO Bank.
Utvikler UiPath og Automation Anywhere.

01.2018 – 08.2018
RPA Developer at Nordea Bank.
Utvikler Blueprism.

06.2016 – 12.2017
Process Office at Nordea Bank.
Debt Collection.

Utdannelse

2013 – 2016
Bachelor Degree of Computer and Information Science, University of Malmö.
Noen emner i studiet inkluderer Information Architecture, System requirements, Project management, Internet of Things, Database management, Web Development og Python programming.