Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Theodor Mørck er Chief Operating Officer.

Theodor Mørck

Theodor Mørck

Chief Operating Officer

(+47) 957 43 174
gurbqbe.zbepx@eraebebf.ab

Kort om Theodor

Theodor har bred erfaring som konsulent. Siden 2015 har han jobbet som teknisk rådgiver, utvikler og koordinator i storskala prosjekter for både offentlig og privat sektor. Han har erfaring innen teamledelse, oppfølging, opplæring, og personalledelse fra både prosjekter og internansvar for konsulenter.

I slutten av 2022 begynte han hos oss i RRIA, og har over et år vært utleid som RPA-utvikler hos Sparebank1 SMN. Der har han jobbet med å utvikle, og optimalisere, forretningsprosesser og driftsoppgaver.

I januar 2024 tiltrådte Theodor som Chief Operating Officer i RRIA. Her vil han bruke sin erfaring fra tiden som konsulent, og forretningsforståelse i samarbeid med vårt utviklerteam for å bidra til økt verdiskapning for både RRIA og kunder. I den nye rolle kommer han til å jobbe strategisk og operativt for å gjøre RRIA til en, om mulig, enda bedre arbeidsplass for både nye og erfarne ansatte.

Viktigste kunder, oppdrag og roller

Tekst kommer.

Utdanning

Tekst kommer.

Sertifiseringer

Tekst kommer.