Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Camilla Haaheim Larsen jobber som Senior Automation Engineer og er utdannet dataingeniør fra NTNU og University of Wollongong. Hun skrev bacheloroppgave om BluePrism og er i dag sertifisert UiPath utvikler.

Camilla Haaheim Larsen, Senior Automation Engineer

Camilla Haaheim Larsen

Senior Automation Engineer

Kort om Camilla

Camilla jobber som Senior Automation Engineer og er utdannet dataingeniør fra NTNU og University of Wollongong. Hun skrev bacheloroppgave om BluePrism og er i dag sertifisert UiPath utvikler. Hun har jobbet i RRIA siden januar 2020. Før dette jobbet hun som utvikler i Experis. Med bakgrunn som dataingeniør fra NTNU har hun en bred kompetanse både innen webutvikling og RPA. På de 2,5 årene Camilla har arbeidet i RRIA har hun opparbeidet masse erfaring og blitt sertifisert innenfor de viktigste områdene til RRIA. De siste 18 månedene har hun jobbet fulltid i RPA-teamet hos Sparebank1 SMN.

Viktigste kunder og roller

TheVIT AS
Uvikler, Drift (Robot as a Service, UiPath).

Fremo Bemanning AS
Uvikler, Drift (Robot as a Service, UiPath).

Arbeidserfaring

01.2021 – nå
Ren Røros Intelligent Automation.
Jobber som automasjonsingeniør og utvikler av RPA roboter hovedsaklig i UiPath.

08.2019 – 12.2020
Experis Trondheim, IT-konsulent.
Testautomasjon og full-stack webutvikler for Signicat.

06.2019 – 08.2019
Forsvarets Forskningsinstitutt, Vitenskapelig assistent.
Sommerjobb under forskningsprosjekt Cybersikkerhet.

Vår 2019
Skatteetaten, Bacheloroppgave.
Utvikling av RPA-roboter i BluePrism for utførelse av oppgaver i avdelingen for Administrative Tjenester. I oppgaven ble det sett på hvorvidt robotene var lønnsomme, hva som påvirker lønnsomheten og hvilke andre faktorer som påvirker hvorvidt man burde vurdere å robotisere en oppgave.

Utdannelse

08.2016 – 06.2019
Dataingeniør, Bachelorprogram, NTNU.
Studiet fokuserer på praktisk system- og programvareutvikling, planlegging og utførelse utviklingsprosjekt i team, i tillegg til realfagskompetanse.

07.2018 – 11.2018
Utveksling, University of Wollongong.
Femte semester av bachelorutdanningen tok Camilla på utveksling i Australia ved UOW der hun tok emnene Cybersecurity, System Security, Social Informatic og 3D Modellering.

08.2012 – 06.2015
Mosjøen videregående skole.
Gjennomført tre år med realfagsrettet studiespesialisering.

Sertifiseringer

April 2021
UiPath Certified Advanced RPA Developer (UiARD).