Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Alexander Webb er Senior Automation Engineer og er logistikkingeniør fra NTNU. Alexander er født i 1995.

Alexander Webb, Senior Automation Engineer

Kort om Alexander

Alexander Webb er en ung utvikler med en Bachelorgrad som logistikkingeniør fra NTNU. Hans utdanning har gitt kunnskap om effektivisering, digitalisering, Lean, innkjøp- og forsyningsledelse. Alexander er sertifisert Blue Prism utvikler og jobber med å bistå kunder ved å kartlegge prosesser, vurdere kandidater, utvikle skreddersydde løsninger, drifte prosesser og veilede kunden videre.

Alexander har etter utdanning og flere prosjekter hos forskjellige kommuner opparbeidet seg erfaring på identifisering av potensial ved digitalisering hos kunder. Alexander har erfaring både fra utvikling og drift innenfor kommunal sektor.

Viktigste kunder, oppdrag og roller

Røros kommune
Trener, Utvikler, Drift, Produksjonssetting (Blue Prism).

Levanger og Verdal Kommune
Utvikler, Drift, Produksjonssetting (Blue Prism).

Fosen IKT
Utvikler, Drift (Blue Prism).

Værnesregionen IKT
Utvikler, Drift (Blue Prism).

Arbeidserfaring

06.2019 – nå
Ren Røros Intelligent Automation, Automation Engineer.
Jobber som utvikler i Blue Prism. Bistår kunder ved å kartlegge prosesser og vurdere hvilke som er modne for automatisering. Utvikler løsninger for kunder og drifter roboter for kunder hvor det er behov.

06.2018 – 08.2018
Equinor, Summer intern.

Vår 2018
Equinor, Bacheloroppgave.
Digitaliserings- og effektiviseringsprosjekt angående bruk av RPARPA står for Robotic Process Automation eller robotisert prosessautomasjon. Det betyr at vi kan bruke programvare for å håndtere oppgaver vi mennesker ofte ser på som kjedelige og ensformige. Les mer om RPA her » i deler av supplychain, spesielt tilknyttet Warehouse management.

Høst 2017
Equinor, Prosjektoppgave.
Digitaliseringsprosjekt for Equinor om bruk av RFIDRFID står for Radio Frequency Identification eller radiofrekvensbasert identifikasjon. RFID er et digitalt avkjenningssystem som kommuniserer trådløst med mikrobrikker for verifikasjon av identitet. Teknologien er kjent fra blant annet autopassbrikker, betalingskort, adgangskontroll og tyverisikring..

Utdanning

08.2015 – 06.2019
Logistikkingeniør, Bachelorprogram, NTNU.
I studiet var det stort fokus på temaer som bl.a. Lean, innkjøp- og forsyningsledelse, datateknikk og operasjonsanalyse, og risikostyring. Som logistikkingeniør har Alexander stor interesse og gode kunnskaper til effektivisering og optimalisering av verdikjeder.

08.2014 – 06.2015
Årsstudium, Historie, NTNU.

08.2012 – 06.2013
Immaculate Heart Central High School.
Andre klasse på VGS var Alexander på utveksling i USA, i den nordlige delen av staten New York.

08.2011 – 06.2014
Kristiansand Katedralskole Gimle.
Gjennomført tre år med realfagsrettet studiespesialisering. Inkluderer matematikk: R1+R2, fysikk 1+2, kjemi 1+2

Sertifiseringer

Høst 2019
Blue Prism Developer Accreditation.
Blue Prism Foundation Course.