Strømming og TV

Med TV fra Telia får du alle de kanalene du kjenner. I tillegg kan du velge til en rekke andre TV-kanaler og strømmetjenester, og se hva du vil, hvor du vil, når du vil. Med Telia Play er strømmetjenester og kanaler samlet i ett abonnement.

Bestill

I TV-abonnementet ditt har du 50 poeng. Poengene kan du bruke til å velge hvilke TV-kanaler og underholdningstjenester du vil ha.
Les mer om innholdet i TV-pakken din hos Telia »

Visste du at du får pakkerabatt på kr 150,- per måned hvis du har både TV- og bredbåndstjeneste fra oss? Bestill bredbånd og få Strømming og TV til kr 435,- i måneden.

Bestill

Ren underholdning

Dekoderen Telia Box gir deg alle TV-kanaler, strømmetjenester, apper og Chromecast samlet i én liten boks. Ren Røros Digital er ditt fremste kontaktpunkt og den eneste du mottar faktura fra. Det er enkelt og ryddig – vi kaller det ren underholdning.

I Telia Play har du mye innhold – veldig mye innhold. Slik finner du innhold.

Vil du ikke gå glipp av en TV-serie, en film eller en fotballkamp? Finn ut mer om opptaksfunksjonen.

Har du video eller bilder på mobiltelefonen din som du har lyst til å se på stor skjerm? Les om casting.

Vi har laget en oversikt med videoer som enkelt forklarer hvordan du bruker Valgmenyen til å sette sammen de kanalene og den underholdningen du vil ha.

Bestill

Last ned Telia Play appen til mobiltelefonen på App Store for iPhone eller Google Play for Android-telefoner – eller les mer om hvordan du får Telia Play på din PC her.

Nå får du landets beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste rett hjem i stua.

Les merBestill

Ofte stilte spørsmål (FAQ): på denne siden finner du vanlige spørsmål og svar rundt TV og strømming.

Les merBestill