Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

En verden av innhold. Med TV fra Telia sitter du på en godtepose av TV- og strømmeinnhold. TV og strømming enkelt samlet på ett sted – hvor du vil og når du vil. Nå kan du også få HBO Max som en del av underholdningspakken din.

TV-underholdning

Vi leverer TV fra Telia fordi vi mener de gir deg det beste TV- og underholdningstilbudet til den beste prisen. Dekoderen Telia Box gir deg alle TV-kanaler, strømmetjenester, apper og Chromecast samlet i én liten boks. Ren Røros Digital er ditt fremste kontaktpunkt og den eneste du mottar faktura fra. Det er enkelt og ryddig – vi kaller det ren underholdning.

Underholdningspakken fra Telia utvides stadig, og nå kan du glede deg over at du kan velge HBO Max som en del av underholdningspakken din. HBO Max gir deg et større og bedre underholdningstilbud med populære og kritikerroste serier og filmer. Både serie- og filmutvalget har økt betraktelig, og det satses på flere lokale produksjoner fremover.

Mer film: Warner Bros-filmer vil nå slippes på HBO Max bare 45 dager etter kinopremiere i Norge.

De sportsinteresserte kan velge sportskanaler som bl.a. TV 2 Sport Premium og V Sport, med den beste sporten fra verdens største ligaer og rettigheter som Formel 1, FA Cup, UEFA Europa League / Conference League, Bundesliga, Ligue 1, NHL, MotoGP og mye mer.

Priser og bestilling

TV & strømming 50 poeng

TV-abonnementet ditt heter TV & strømming 50 poeng. Du starter med noen faste kanaler, noen forhåndsvalgte kanaler og en del TV-poeng. Du kan bytte ut de forhåndsvalgte kanalene akkurat når det passer deg og bruke poengene som vanlige TV-poeng på innhold du kan velge til. Du har alltid tilgang til de største norske kanalene. De kan du ikke velge bort, og de regnes ikke med som en del av poengpotten.

20 ekstrapoeng helt gratis
Vær så god! Du som har Telia TV fra Ren Røros Digital får 20 ekstrapoeng uten ekstra kostnad. Poengene får du i Valgmenyen og du kan bruke dem til å velge strømmetjenester med dine favorittserier, sport eller annen underholdning.

Du får poengene uten ekstra kostnad resten av året. Vil du beholde dem etter 31.12. 2022, betaler du kr 50-. per måned. Du kan når som helst si opp ekstrapoengene. Tilbudet gjelder én gang per abonnent.

Vi har laget en oversikt med videoer som enkelt forklarer hvordan du bruker Valgmenyen til å sette sammen de kanalene og den underholdningen du vil ha.

NRK1NRK1 er den foretrukne kanalen for mange nordmenn. NRK1 dekker de viktige norske begivenheter innen sport, aktuelt debattstoff, objektive nyhetssendinger og folkelig helgeunderholding. Du får også NRKs distriktssending inkludert.
NRK2NRK2 er den norske kanalen for aktualitet, kultur og kunnskap. Her får du nyheter, sportssendinger, paneldebatter og dybdedokumentarer og programmer som inviterer til innsikt, fordypning og sterke opplevelser.
NRK3NRK3 / NRK SUPER er en todelt barne- og underholdningskanal med mange flotte norske egenproduksjoner, i tillegg til utenlandske suksesserier, filmer og talkshow. På NRK SUPER får du barne- og ungdomsprogrammer fra kl. 07:00 til 19:00.
TV2 DirekteTV 2 Direkte er en av Norges aller mest populære kommersielle tv-kanaler og er å regne som landets andre rikskringkaster med et bredt tilbud dag og natt. Kanalen fornyer seg ofte med populære serier, sportsbegivenheter og egenproduserte programmer.
TV NorgeTV Norge er underholdningskanalen for hele familien og har tatt en sterk posisjon i TV-markedet som en kjærkommen kanal for lett underholdning og adspredelse. Du får norske og utenlandske suksess-serier, gode filmer, lokale nyhetssendinger og spennende reality-show, hver dag.
TV3TV3 er en underholdningskanal for hele familien som byr på ferske toppfilmer, kvalitetsserier, sladderutløsende reality-show og tankevekkende doku-dramaer i tillegg til egenprodusert innhold.
FemFEM er en frisk og livlig, norsk tv-kanal som setter sin ære i å gi moderne kvinner et bedre tv-tilbud. Kvalitetsserier, gode filmer, oppsiktsvekkende dokumentarer og ferske underholdningsnyheter.
MAXMAX er den litt tøffere TV-kanalen for gutta. Kanalen tilbyr serier med action, blod, eksos, spenning og fart, og utenlandske humor- og dramaserier.
TV2 ZebraTV 2 Zebra er en maskulin, leken og spenstig underholdningskanal. Kanalen er TV 2s tøffere lillebror og her får du fotball og sport, norske serier, humor og gode filmer i helgene.
Lokale kanalerHold deg oppdatert på lokale saker fra ditt nærområde! Få tilgang til lokale TV stasjoner i Norge, som: TV Øst, TV-Telemark, TV-Vestfold, TV-vest, TK TV, TV Agder, Trønder-TV og TV Nordlys.
TV2 LivsstilTV 2 Livsstil. Se programmer innen 'mine interesser', 'mitt liv', 'mine hobbyer', 'mine relasjoner', 'mitt hjem' og 'mine drømmer. Noe for enhver smak.
Viasat 4Viasat 4 er en maskulin underholdningskanal med fokus på action, humor, dokumentarer, enkelte landskamper og Champions League.
TV2 NyheterTV 2 Nyheter er Norges eneste kontinuerlige nyhetskanal. De er direkte der det skjer, best på de store hendelsene og er en seriøs nyhetsformidler.
MatkanalenMatkanalen er en norsk kanal som sender helt nye fristende matprogrammer. Se trender som raw food, street food og ølbrygging men også god gammeldags husmannskost.
FrikanalenFrikanalen er kanalen for Frivillighet Norges medlemsorganisasjoner og ikke-kommersielle aktører.

NRK tegnspråk

Norske filmer

Nordic Film

Vi har forhåndsvalgt en del kanaler for deg. Du kan enkelt bytte ut kanalene og bruke poengene til den underholdningen du ønsker. Det gjør du i valgmenyen på Min side.

BBC BritWelcome to Britain! BBC Brit gir deg game- og talkshows, og spennende dokumentarer av og med britiske tv-yndlinger som Graham Norton, Louis Theroux og Stephen Fry.
DisneyDisney Channel er TV-kanalen for barn mellom 3 og 14 år, men passer også for hele familien. Kanalen viser tegnefilmer for barn og underholdende tv-serier som handler om familieforhold, skole og vennskap.
Disney XD er tv-kanalen for alle som liker animasjon, action og humor, men retter seg spesielt mot barn mellom 6 og 12 år.
Disney Junior er tv-kanalen som retter seg mot de aller yngste (2–6 år). Kanalen tilbyr Disneys fortellinger og rollefigurer, fra de klassiske til de aller nyeste.
Disney Xtra er programarkiv for de 3 kanalene, som gjør at du kan se innholdet når det passer deg.
EurosportEurosport 1 og Eurosport N er Norges ledende sportskanaler og gir deg mer enn 3 000 timer direktesendt idrett i året. Alt kommenteres på norsk av kyndige og engasjerte kommentatorer.
VoxVOX er den litt mer voksne tv-kanalen. Kanalen tilbyr seriesuksesser, moden kvalitetsunderholdning, nye og gamle klassikere, britiske serier, krim, talkshow, humor og filmer.
National GeographicNational Geographic Channel er en troverdig og engasjerende tv-kanal som vekker interesse og pirrer nysgjerrigheten din. Topp kvalitet, og du og familien lærer alltid noe nytt.
Nat Geo Wild gir deg de beste og mest intime møtene med dyreliv noensinne vist på TV. Unike dokumentarprogrammer og skarpe naturreportasjer, 24 timer i døgnet.
DiscoveryDiscovery Channel er kanalen for deg som er nysgjerrig og som inviterer deg med på de utroliges reiser i naturens, historiens, vitenskapens og teknologiens verden. Ta del i alt fra naturen, historien, vitenskapen og fra alt annet livet og verden har å by på.
TV2 Sport 1TV 2 Sport 1 er en ren sportskanal med fokus på internasjonal fotball. Champions League, Premier League, Europaligaen, UEFA-kvalifisering og annet direktesendt sport. Merk kanalen ligger også i TV2 Sport Premium-pakken for de som har denne.
TV2 Sport 2TV 2 Sport 2 er en norsk sportskanal som viser fotball, norsk ishockey, håndball, sykkel samt sportsmagasiner og dokumentarer. Her kan du bl.a se håndball, fotballandskamper U21, Get-ligaen og landskamper i ishockey, rally-VM, sykkel, curling, rulleski, sjakk og poker.
Cartoon NetworkCartoon Network handler om moro, eventyr og underholdning for barn. Programmene er en blanding av moderne klassikere og splitter nye tegneserier som appellerer til barn i alle aldre.
CNN er verdens ledende globale 24-timers nyhetskanal og en av verdens mest respekterte og troverdige kilder til nyheter og informasjon. CNN leverer globale nyheter ved å være tilstede lokalt.
TLCTLC fra Discovery er en TV-kanal for kvinner mellom 25–39 år, med mange spennende og avslørende norske produksjoner. Du får nye ideer og inspirasjon, og her blir drømmer til virkelighet.
VGTVNå gir VGTV deg like ferske nyheter på TV som du er vant til på mobil og nett. Dette er kanalen for deg som ønsker å holde deg oppdatert innen nyheter, sport og underholdning – når det skjer. Det siste av både stort og smått – direkte hjem i stua!

Innhold du kan velge til

Du har 50 poeng til fri disposisjon i startpakken som du kan bruke til akkurat den underholdningen du vil. Du bytter når du vil og så ofte du vil i Valgmenyen.

Du har 50 poeng til fri disposisjon i startpakken som du kan bruke til akkurat den underholdningen du vil. Under er en oversikt over alle TV-kanalene og strømmetjenestene du kan velge mellom. Du bytter når du vil og så ofte du vil i Valgmenyen.

V Sport Ultra HDMerk! Kanalen krever at du har T-We Boks II. V Sport Ultra HD inneholder sport og andre program som er spesielt laget for 4K / Ultra HD. I tillegg sendes Red Bull innhold på kanalen.
Dette er en felles nordisk kanal fra Viasat. Dette betyr at ikke alle program vil bli klarert for Norge. Kanalen sender fra Champions League, Premier League, Bundesliga, League 1, Dansk Super League og Formel 1. I Norge vil det ikke være rettigheter for Premier League og noen Champions League kamper så disse vil ikke bli vist i Norge.
striveStrive Sport TV sender toppkampene fra hver runde i La Liga og Serie A. Kanalen sender direkte opp mot 10 kamper fra hver runde med spansk og italiensk toppfotball. Mange av kampene har norske kommentatorer, mens sendingene før og etter hver runde er på engelsk.
BoomerangBoomerang viser kjente barneserier som Tom og Jerry, Scooby-Doo og Looney Tunes.
Baby tvBabyTV er kanalen som er dedikert til spedbarn, småbarn og deres foreldre. Kanalen sender morsomme, lærerike og interaktive programmer som er laget i samarbeid med eksperter på barnets utvikling.
Discovery ScienceDiscovery Science er kanalen som gir deg et helt nytt innblikk i nåtidens og fremtidens teknologi innenfor banebrytende ingeniørkunst, de nyeste oppfinnelsene og de seneste teknologiske fremskrittene. Ny kunnskap på en spennende måte – døgnet rundt.
Investigation DiscoveryInvestigation Discovery gir deg faktaunderholdning i absolutt særklasse, med sterke programmer og spennende serier om politiarbeid, rettsmedisinere og patologi.
Das ErsteDas Erste er en tysk kanal som sender underholding for hele familien. Nyheter, gameshow, dokumentarer og sport.
Outdoor Channel HDOutdoor Channel er utendørs TV på sitt beste. Kanalen er en av verdens ledende innen friluftsliv. Kanalen dyrker jakt og fiske, off-road kjøring og villmarkens ødemark og mye mer.
H2History 2 gir deg det du ikke visste om verden rundt oss - verdenshistorien, myter, konspirasjonsteorier og avgjørende begivenheter.
Viasat History HDViasat History sender historieorienterte dokumentarer om politikk, kultur, kunst, antropologi og religion. Kanalen går i dybden og gir unik innsikt i historiske hendelser som har beveget historien. Med Viasat History dyrker man historiefortellingen på en levende og interessant måte.
Viasat Nature HDViasat Nature viser daglig de beste, mest spektakulære programmene om natur og dyreliv.
Viasat Explore HDViasat Explore HD er kanalen for deg som liker spenning, eventyr og fartsfylte opplevelser. Viasat Explorer byr på reportasjer fra strabasiøse ekspedisjoner, populærvitenskapelige temaer og sjokkerende dokumentarer som gir innsikt i kriminelle nettverk verden rundt.
CBS RealityBli betatt, sjokkert og underholdt av den prisbelønte kanalen CBS Reality som sender dokumentarer og viser hardtslående drama fra det virkelige livet.
Animal PlanetLiker du å studere dyrenes liv på nært hold? Da vil Animal Planet garantert bli en av dine yndlingskanaler. På Animal Planet får du se all verdens fantastiske dyr i sitt opprinnelige miljø.
CNN er verdens ledende globale 24-timers nyhetskanal og en av verdens mest respekterte og troverdige kilder til nyheter og informasjon. CNN leverer globale nyheter ved å være tilstede lokalt.
BarnkanalenMinner veldig om NRK Super og NRK 3. Barnkanalen sender fra formiddagen og til tidlig kveld, og vi snakker altså om barneprogrammer (med svensk tale) av høy kvalitet. SVT 24 begynte som en ren nyhetskanal, men sender i dag sport, egne programmer og repriser fra andre SVT-kanaler.
KunnskapskanalenKunskapskanalen er en svensk kanal som tilbyr dokumentarer og undervisningsprogram knyttet til en rekke temaer, fra vitenskap til kultur og politikk.
TV 4TV4 er Sveriges svar på TV 2 og byr på bred og god underholdning for hele familien. Du får alt fra nyheter, sport og dokumentarer til serier, barneprogrammer og filmer, svenske Idol, Robinsonekspedisjonen og andre kjente og kjære show.
AljazeeraAl Jazeera Arabic er den arabiskspråklige verdens svar på BBC og CNN. Med hovedkvarter i Midt-Østen gir Al Jazeera sitt publikum alternative perspektiver på globale spørsmål, nyheter og aktualitetsstoff. Sendetid: 24 timer i døgnet.
Yle TV 1Yle TV1 HD er en finsk TV kanal som drives av den finske kringkasteren Yle. Kanalen er den første og eldste TV kanalen i Finland. Mer enn 70% av kanalens innhold er dokumentarer, nyheter og undervisningsprogram.
DR 2DR 2 er Danmarks sterkeste TV-kanal for kultur og program med fokus på samfunnspolitiske forhold i både inn- og utland. Byr også på musikk, film og satire.
TV2 DanmarkTV 2 er Danmarks mest sette TV-kanal med et allsidig program for hele familien. Fire ganger daglig sendes de regionale nyhetssendingene Lorry, fra København-området.
Dr RamasjangDR Ramasjang er en dansk barnekanal, som tar barna alvorlig, involverer dem og gir dem medinnflytelse i hvordan kanalen skal se ut. Skal være en kanal som foreldre trygt kan la barna se alene, uten å være redde for at det skal bli for skummelt.
CNBC EuropeCNBC er en av verdens ledende businesskanaler, med et globalt perspektiv på forretning, finans og reportasjer 24 timer i døgnet.
Sky NewsSky News er Storbritannias eldste 24-timers nyhetskanal og en foretrukket nyhetskilde for svært mange europeere.
Bloomberg TelevisionBloomberg er en internasjonal næringslivskanal som bringer deg de siste nyhetene fra hele finans- og businessverdenen. Du får skarpe finans- og business nyheter, reportasjer og analyser hele døgnet.
France 24France 24 er en internasjonal nyhetskanal med et fransk perspektiv. Du får nyhetsoppdateringer hver halvtime, dyptgående magasiner, undersøkende rapporter og grundige debatter. Språk: engelsk. Sendetid: 24/7
Aljazeera EnglishAl Jazeera English er en engelskspråklig arabisk nyhetskanal, som gir deg et alternativt perspektiv på globale spørsmål, nyheter og aktualitetsstoff fra sitt hovedkvarter i Midt-Østen.
Deutsche WelleDW English er verdensnyheter med tyske øyne. Spennende dokumentarer og bakgrunnsstoff om nyhetsbildet. Kanalen er engelskspråklig og sender 24 timer.
MTVMTV er Europas ledende musikk- og underholdningskanal for ungdom. På MTV er det fart og moro fra tidlig til seint. Kanalen sender døgnet rundt helt uten reklameavbrudd.
MTV HitsSuperstjerner, one-hit wonders, boy- og girlbands – nye videoer så snart de er produsert og hitter du aldri blir lei. MTV Hits – you’ve got to love it! 100% musikk – ingen reklame!
MTV RocksMTV Rocks presenterer den beste musikken fra verdens rock og heavy metal miljø. En kanal som får ditt hjerte til å slå hardere og vekker «headbangeren» i deg. 100% musikk – ingen reklame!
MTV Live HDMTV Live går tilbake til MTVs røtter og gir deg det beste fra livemusikken, musikkvideoene, musikkdokumentarene og originalproduksjonene. Musikkanalen som sender hele døgnet uten reklameavbrudd.
MTV MusicMTV Music 24 gir deg den beste musikken og de største talentene. Se musikkvideopremierer, liveopptredener, intime konserter, bak kamera-spesialer og eksklusive intervju.
MTV DanceMTV Dance er den eneste kanalen som gir deg ren klubbkultur og 24/7 tilgang til noen av de mest innflytelsesrike nattklubber i verden. Kanalen leverer en kontinuerlig miks av anthems fra det siste nye til den kuleste urban og pop. 100% musikk – ingen reklame!
VH1VH1 er kanalen som spiller musikk for deg som har blitt voksen, og vil ha det beste av 80- og 90-tallets musikkvideoer, liveopptredener og eksklusive intervjuer, 24 timer i døgnet, hele uken.
VH1 ClassicVH1 Classic er kanalen for deg som har blitt voksen, og vil høre de største artistene fra 60-, 70-, og 80-tallet. VH1 Classic gir deg unike arkivklipp i topp digital kvalitet.
Mezzo Live HDMezzo Live sender klassisk musikk fra verdens mest prestisjetunge konsertsaler. Her får du tilgang til de største musikalske arenaer rundt om i verden, operahus, konserthus, festivaler, dansesaler, og jazzklubber.
fashiontvFashion TV HD er størst på mote og sender 24/7. Kanalen dekker alt innen moteverdenen og følger tett de nyeste trendene fra de store motehusene i verden.
Esports TVeSportsTV får du over 2000 timer med direktesendinger der du kan se det beste fra eSport og gaming. Kanalen følger de ledende eSport-stjernene og retter fokus på de største internasjonale turneringene, profesjonelle ligaene, events og mesterskap.
Ginx Esports TVGinx TV er verdens første internasjonale tv-kanal dedikert til dataspill. Kanalen gir deg anmeldelser av nye spill, forhåndstitt på nye titler og spennende tips i spillene du er opptatt av akkurat nå. Ginx TV er den ultimate dataspillkanalen, 24 timer i døgnet.
Extreme Sports ChannelExtreme Sports Channel er den eneste tv-kanalen som nesten utelukkende viser ekstrem sport som skateboarding, motocross, freestyle, BMX, snowboard, ski, freeride, terrengsykling, surfing og masse, masse mer.
Trace Sports HDTrace Sport Stars gir deg et innblikk i de store idrettsstjernenes liv utenom arenaen. Hør og lær om hemmelighetene bak suksessene, og hva som motiverer dem. 24 timer i døgnet.
Fight SportsFight Sports sender kampsport 24/7. Se verdenskjent og eksklusive livesendinger som 'HBO Championship Boxing' og 'Mega Fights'. Her finner du blant annet MMA, kickboxing, Sumo, Karate og Judo.
SF-kanalenSF-kanalen får du storfilmer, klassikere og velkjente barnefilmer fra Svensk Filmindustri sitt rike filmsortiment. Kanalen sender 24 timer i døgnet uten reklameavbrudd.
TV5TV5 Monde tilbyr det beste av fransk livsstil med fokus på gastronomi, mote og reise. Du finner også prisbelønte filmer, tv-serier og dokumentarer innen historie og kultur, samt internasjonal nyheter – For deg med kjærlighet til den fransk kulturen (programmene er tekstet på engelsk).
TVeTVE International er en av Spanias største TV-kanaler med en familievennlig profil.Her får du spansk språk og kultur og gode nyhetsbulletiner, serier, dokumentarer, film, sport og undervisningsprogrammer.
Rai 1Rai 1 er en italiensk underholdningskanal med nyheter, aktualitetsprogram og reportasjer.
3Sat3 Sat er en tyskspråklig kanal med høykvalitetsprogrammer – både egenproduserte og fra de store tyske kanalene ZDF, ORF, SRG og ARD. Her får du opera, kunst, teater og musikkfestivaler, i tillegg til internasjonale spillefilmer tekstet eller dubbet på tysk.
TVP PoloniaTV Polonia er en polsk underholdningskanal for hele familien. Du får kanalens egne produksjoner, kritikerroste dokumentarer, filmer, underholdings-, barne- og ungdomsprogrammer. Døgnet rundt.
Planeta RTRRTR Planeta er en russisk TV-kanal som gir deg siste nytt fra Russland, samt gode analyser av politikk, talk shows, kultur og økonomi. 24 timer i døgnet.
TRT TürkTRT Türk er en internasjonalt rettet tyrkisk tv-kanal som blant annet sender nyheter, dokumentarer, filmer og undervisningsprogrammer på tyrkisk.
RTLRTL er en tysk kanal med program for hele familien, med en god blanding av nyheter og magasiner, filmer, serier, show, komedie og sport. Særlig populære er egenproduserte serier, TV-filmer og sitcoms.
Gospel Channel EuropeGospel Channels programmer er tros-baserte med inspirerende og oppbyggende innhold.
Kanal 10 NorgeKanal 10 sender kristne programmer fra inn- og utland. Sendeflaten er fylt med filmer, dokumentarer, morgen TV, musikk, talkshow, møter, kirkesamfunn, internasjonale og nasjonale nyheter.
Star PlusStar Plus sender hovedsakelig på hindi og retter seg mot et sør-asiatisk publikum. Kanalen har et bredt spekter av underholdningsprogrammer og filmer i mange sjangre.
StarGoldStar Gold sender hovedsakelig på hindi og retter seg mot et sør-asiatisk publikum. Du får det beste fra Bollywood og et bredt spekter av underholdningsprogrammer og filmer i mange sjangre.
Star BharatStar Bharat er en kanal for det sør asiatiske publikum. Kanalen sender på Hindi. Kanalen er en underholdningskanal som sender filmer og underholdningsprogrammer for enhver smak.
Star VijayVijay TV er en ledende Tamilsk kanal. Kanalen sender generell underholdning, dramaer, de nyeste filmene og underholdningsprogrammer.
UK Adult ChannelAdult Channel er Europas erotiske kanal nummer én og byr på sensuell, myk og smakfull erotikk. Sendetid kl. 24.00-05.00. Med barn i huset - husk foreldrekontroll-funksjonen på tv-en.
Blue HustlerBlue Hustler er en kanal som byr på voksenunderholdning av ypperste kvalitet. Du får sensuelle filmer og pirrende programmer. Sendetid: kl. 23-05. Husk foreldrekontroll-funksjonen på TV-en dersom du har barn i huset.
Visjon NorgeTV Visjon Norge er den første kristne, skandinaviske TV-kanalen som sender 24 timer i døgnet. Kanalen legger vekt på evangeliet og Jesus Kristus i ord og handling. Visjon Norge er en av flere bonuskanaler du som kunde får kostnadsfritt som kunde hos Telenor. Kanalen er ikke et produkt levert av Telenor.

Premiuminnhold og filmer

Vil du ha mer sport, drama eller underholdning? Da kan du velge en av premiumpakkene, som du betaler et fast månedsbeløp for. I filmarkivet kan du leie filmer fra et stort filmarkiv.

Vil du ha mer sport, drama eller underholdning? Da kan du velge en av premiumpakkene, som du betaler et fast månedsbeløp for. I filmarkivet kan du leie filmer fra et stort filmarkiv.

ABC StudiosStrømmetjenesten ABC Studios leverer serier som Grey's Anatomy, Once Upon a Time, Blackish og Scrubs, for å nevne noen. Enten du liker kvalitetsdrama, god humor eller eventyr for voksne.
Disney MoviesMed strømmetjenesten Disney Movies On Demand har du tilgang til mellom 60 og 70 filmer fra Disneys rikholdige filmarkiv. Alt fra de mest kjente tegnefilmene til store blockbusters for hele familien.
HBO NordicStrømmetjenesten HBO Nordic tilbyr prisbelønte og populære serier i verdensklasse. Her finner du store og kjente serier som Game of Thrones, The Handmaid’s Tale og Big Little Lies, i tillegg til klassikere som The Sopranos og Sex and the City. HBO Nordic byr også på nytt eksklusivt nordisk innhold som Beforeigners og Gösta. Her kan du strømme deg vekk i tusenvis av timer med populære serier, filmer, dokumentarer og barneprogram. HBO Nordic innholdet er tilgjengelig på T-We Boks og i T-We App.
Nordisk FilmNordisk Film+ tilbyr de beste norske spillefilmene kombinert med sterke titler fra hele Norden. Strømmetjenesten tilbyr også store internasjonale blockbusters, spesielt utvalgt for et norsk publikum.
Paramount+Paramount+ er en strømmetjeneste som tilbyr eksklusiv tilgang til de aller nyeste filmene fra Paramount Pictures, innen et år etter kinopremieren. I tillegg tilbyr tjenesten en ny fantastisk Paramount evergreen hver uke, og en bred katalog med prisbelønte, nye, eksklusive filmer, klassikere og barnefilmer! På Paramount+ kan du også se en mengde kvalitets-serier og får tilgang til over 1.400 episoder av populære show fra Paramount Network, MTV og Comedy Central.
TNTStrømmetjenesten TNT har et bredt tilbud av spennende kvalitetsserier som nylig har hatt premiere i Amerika. TNT Originals viser populære serier som Akutten, Ally McBeal, Lost Girl og Crossing Lines. Du får også se Sharon Stones i Agent X, Jennifer Beals Proof og Edward Burns Public Morals i tillegg til Falling Skies og Murder in the First.
BBCBBC BRIT er kanalen hvor det nordiske publikummet kan følge Top Gear, i tillegg til programmer med britiske tv-yndlinger som Graham Norton, Louis Theroux and Stephen Fry.
BBC EARTH byr på naturvitenskapelige programmer som BBC er globalt anerkjent og høyoktan, adrenalindrevne dokumentarer.
DisneyDisney Channel er TV-kanalen for barn mellom 3 og 14 år, men passer også for hele familien. Kanalen viser tegnefilmer for barn og underholdende tv-serier som handler om familieforhold, skole og vennskap.
Disney XD er tv-kanalen for alle som liker animasjon, action og humor, men retter seg spesielt mot barn mellom 6 og 12 år.
Disney Junior er tv-kanalen som retter seg mot de aller yngste (2–6 år). Kanalen tilbyr Disneys fortellinger og rollefigurer, fra de klassiske til de aller nyeste.
Disney Xtra er programarkiv for de 3 kanalene, som gjør at du kan se innholdet når det passer deg.
EurosportEurosport 1 og Eurosport N er Norges ledende sportskanaler og gir deg mer enn 3 000 timer direktesendt idrett i året. Alt kommenteres på norsk av kyndige og engasjerte kommentatorer.
FoxFOX er en underholdningskanal med splitter nye og prisbelønte serier som aldri tidligere er vist på norsk skjerm, samt velkjente og klassiske kult-serier. Her følger også Fox-arkivet med i pakken.
National GeographicNational Geographic Channel er en troverdig og engasjerende tv-kanal som vekker interesse og pirrer nysgjerrigheten din. Topp kvalitet, og du og familien lærer alltid noe nytt.
Nat Geo Wild gir deg de beste og mest intime møtene med dyreliv noensinne vist på TV. Unike dokumentarprogrammer og skarpe naturreportasjer, 24 timer i døgnet.
Nickelodeon Nick+Nickelodeon er kanalen for barn imellom 2-14 år som viser innhold i form av tegnede serier og komedier. Nickelodeons utvalg består bl.a. av Familien Thunderman, Bulderhuset og Game Shakers.
Nicktoons er barnekanalen med tegnet underholdning som retter seg mot barn i alderen 4-10, og alle andre som elsker tegneserier! Nicktoons utvalg består bl.a. av Teenage Mutant Ninja Turtles, SvampeBob Firkant og Avatar.
Nick Jr er en renskåret barnekanal som retter seg mot barn i alderen 2-6 år. Nick Jr’s utvalg består av pedagogisk og underholdende serier for de aller minste, bl.a. Paw Patrol, Blaze og Monstermaskinene og Dora Utforskeren.
Med Nick+ kan du strømme hele sesonger fra de 3 kanalene. Utvalget inkluderer hele sesonger av bl.a. Familien Thunderman, Henry Danger, Avatar og Paw Patrol.
ViaplayV series & film inkludert Viaplay er pakken for deg som elsker film og serier. Pakken består av fem ulike sjangerkanaler med filmer og serier fra de største filmstudioene. Her er det noe for alle! Romantikk, action, komedie, skrekk og familiehygge. I tillegg får du tusenvis av serier og filmer tilgjengelige i Viaplay-appen, som gjør at du kan se dem når og hvor du vil.
Merk! Husk å si opp eksisterende V series & film-abonnement, ved å kontakte kundeservice, hvis du har det fra før. Viaplay må registreres særskilt. Les mer om hvordan du registrerer deg på Viaplay her »
V SportVSport er kanalpakken for deg som elsker all sport. Få med deg det som skjer i Champions League, FA Cup, Formel 1, NHL og amerikansk fotball.

Telia Box er en TV- og strømmeboks full av din favorittunderholdning. Du kan kontrollere boksen med stemmen, den har innebygd Chromecast, mulighet for å laste ned mange tusen apper og beste bildekvalitet i 4K. Les mer på denne siden om hvordan du bruker Telia Box.

Se TV akkurat som du vil med Telia Play. Med Telia Play kan du se TV der du ønsker. Se på mobilen, nettbrettet og laptopen – og naturligvis TV-skjermen med Telia Box.

Har du ennå ikke TV fra Telia? Du kan bestille her så tar vi kontakt med deg for å finne ut om og hvordan du kan få en verden av underholdning.

Priser og bestilling

TV & strømming 50 poeng er en underholdningstjeneste fra Telia. Ren Røros Digital tar forbehold om at tilgjengeligheten av TV-kanaler, pakker og strømmetjenester kan variere eller endre seg med tid.