Ren Røros Digital leverer TV fra Telia, landets beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste rett hjem i stua. Foto: Tom Gustavsen.

Har du de TV-kanalene du ønsker?

Med TV fra Telia får du alle de kanalene du kjenner. I tillegg kan du velge til en rekke andre TV-kanaler og strømmetjenester. I TV-abonnementet ditt har du 50 poeng. Poengene kan du bruke til å velge hvilke TV-kanaler og underholdningstjenester du vil ha.  Du kan bestemme, ombestemme deg og velge og vrake i kanaler så ofte du vil. Bytt frem og tilbake på samme dag og kveld, og la kveldens TV-program avspeile TV-kanalpakken din. Det er veldig bra når du f.eks. vil kose deg med alle favorittfilmene i jula.

Slik gjør du: Du bytter kanaler i Valgmenyen hos Telia. Første gang du logger inn, skriver du inn mobilnummeret som du har mottatt SMS fra oss på og velger «Glemt passord». Abonnementet ditt starter med noen faste kanaler, noen forhåndsvalgte kanaler og TV-poeng. Du kan bytte ut de forhåndsvalgte kanalene akkurat når det passer deg og bruke poengene som vanlige TV-poeng på innhold du kan velge til.

Ring til oss på tlf. 72 41 48 60 hvis du trenger hjelp til noe eller send en e-post til cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab
Vi er her for deg!

Telia Play

I din nye dekoder, Telia Box, har du TV-kanaler og strømmetjenester samlet i Telia Play.

Telia Play er en TV-app som gir deg TV, underholdning, sport og serier samlet på ett sted. Du ser innholdet når det passer deg, og du kan naturligvis se det på TV-en din, akkurat som du er vant til å gjøre. Hvis du vil, du kan du også se alt på mobilen, nettbrett eller PC.

Du trenger bare å laste ned appen Telia Play på mobiltelefonen eller nettbrettet, så har du alltid TV-underholdningen med deg uansett hvor du er. Den sømløse Telia Play-opplevelsen gjør at du kan du fortsette å se favorittene dine der du slapp, uansett hvor du er. Start en film i Telia Play på Telia Box, og fortsett enkelt med Telia Play på mobilen eller nettbrettet.

På TV: Her bruker du din Telia Box.

På nettbrett og mobil: Med Telia Play-appen kan du ta med deg TV når du er på hytta, på ferie eller på farten i hverdagen.

På PC og Mac: Se TV, film og serier direkte i nettleseren på datamaskinen – gå inn på teliaplay.no. Første gang du logger inn, skriver du inn mobilnummeret som du har mottatt SMS fra oss på og velger «Glemt passord».

Klikk her for å finne de vanligste spørsmålene og svarene om det nye TV-tilbudet.

Slik får du TV fra Telia

Når du bestiller TV fra Telia hos oss, sender vi deg en ny dekoder. Den nye dekoderen er en Telia Box der du har all underholdning samlet. Med i esken ligger en detaljert beskrivelse av hvordan du enkelt kobler opp den nye dekoderen. Esken inneholder også alle kabler og ledninger du trenger. For å gjøre det så enkelt som mulig for våre abonnenter, har vi samlet opplæringsvideoene til Telia på en egen side.

TV fra Telia fra Ren Røros Digital gir deg som forbruker mange fordeler. Du får TV-kanaler, strømmetjenester, apper og Chromecast samlet på ett sted – i én liten boks. Med poengene som er inkludert i abonnementet kan du sette sammen underholdningstilbudet ditt akkurat som du vil. Du kan velge og vrake blant TV-kanaler, underholdning, sport og serier, og du kan gjerne bytte frem og tilbake mellom kanaler og strømmetjenester på samme kveld. Samtidig Ren Røros Digital ditt fremste kontaktpunkt. Enklere og ryddigere blir det ikke. Vi kaller det ren underholdning

Så enkelt bestiller du TV fra Telia.

Ring til oss på tlf. 72 41 48 60 hvis du trenger hjelp til noe eller send en e-post til cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab

Vi er her for deg!slutt