Nå får du landets beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste rett hjem i stua. Foto: Tom Gustavsen.

Utrulling av ny TV-løsning i full gang

Våre kunder i Røros-området har allerede installert og tatt i bruk den nye TV-løsningen. Nå står Måløy, Holvik og Raudberg samt Brønnøysund og Sandnessjøen for tur. Kunder i disse områdene vil motta en SMS med tidspunkt for når byttet skjer hos dem. Du vil også få varsel når din nye dekoder, Telia Box, blir sendt og kan hentes på Posten. Det er imidlertid viktig at du ikke tar i bruk Telia Box-en før du får beskjed om det, da det gamle og det nye TV-tilbudet ikke overlapper hverandre. Inntil videre kan du bruke din TV-løsning som du pleier.

Ring til oss på tlf. 72 41 48 60 hvis du trenger hjelp til noe eller send en e-post til cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab
Vi er her for å hjelpe deg!

Telia Box og Telia Play

Med din nye dekoder Telia Box får du alle TV-kanaler, strømmetjenester, apper og Chromecast samlet i én liten boks.

Telia Play er markedets råeste TV-app som gir deg alle kanalene dine rett i lomma. Den er også innebygd i din Telia Box og kombinerer det beste fra direkte-TV med det beste fra strømmeverden.

Du ser innholdet når det passer deg, på den skjermen du vil, på mobil, nettbrett, PC eller TV.

Klikk her for å finne de vanligste spørsmålene og svarene om det nye TV-tilbudet.

Bytte av TV-løsning for Måløy/ Holvik/ Raudeberg

Fra tirsdag 21. september kl. 08.00 er ikke Telenor TV lengre tilgjengelig i Måløy, Holvik og Raudeberg. TV-signalene overlapper ikke hverandre, derfor vil du bli uten TV-signal i én time frem til kl. 09.00. Først da skal du koble til din nye dekoder, Telia Box.

For å se på TV, må du koble til din nye dekoder, Telia Box. Du finner mer informasjon om hvordan du gjør det på denne lenken eller følg bruksanvisningen som ligger i esken til Telia Box.

Hvis du lurer på noe kan du ringe til oss på tlf. 72 41 48 60.

Nytt og bedre TV-tilbud

Ren Røros Digital gir deg markedets ledende TV- og underholdningstjeneste. Du kan bare begynne å glede deg!
I 2021 får du Telia Play, landets beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste, rett hjem i stua. Alle våre fastnettkunder på Røros, i Os og Ålen samt i Sandnessjøen, Brønnøysund og Måløy får tilgang til den nye TV- og underholdningstjenesten.

Vi har valgt Telia som ny TV-leverandør fordi vi mener det er den beste og mest fremtidsrettede aktøren med den beste prisen for deg som kunde. Kontrakten vår med Telenor går ut i 2021.

Med Telia Play får du flere og bedre opplevelser gjennom et bredt utvalg av TV- og underholdningstjenester. Det er enklere å bruke, og har ubegrensede muligheter for å tilpasse innholdet etter din egen smak og egne ønsker.
Du får en ny dekoder tilsendt fra oss i løpet av året. Når den er koblet opp, kan du velge de samme TV-kanalene som du har i dag. Du velger inn de kanalene og strømmetjenestene du vil, og apper med ekstra muligheter for underholdning hvis du ønsker det.

Kom godt i gang med Telia Box

Vi sender deg en SMS når du kan koble opp din Telia Box. Din gamle TV-tjeneste og ditt nye TV-tilbud overlapper ikke hverandre, derfor skal du ikke koble opp din Telia Box før vi varsler deg. Med i esken til Telia Box ligger en detaljert beskrivelse av hvordan du kobler opp den nye dekoderen – Telia Box. Esken inneholder også alle kabler og ledninger du trenger. For at overgangen til Telia Box skal bli så enkel som mulig, har vi samlet opplæringsvideoene til Telia på en egen side. Vi anbefaler at du tar en titt på dem.

Er du TV-kunde hos oss i dag, har du mottatt et informasjonsbrev i posten som forteller deg mer om endringene i din TV-tjeneste.
Du får med andre ord TV-kanaler, strømmetjenester, apper og Chromecast samlet i én liten boks. Samtidig blir Ren Røros Digital ditt fremste kontaktpunkt. Enklere og ryddigere blir det ikke.

Ring til oss på tlf. 72 41 48 60 hvis du trenger hjelp til noe eller send en e-post til cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab

Vi er her for å hjelpe deg!slutt