Nå får du landets beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste rett hjem i stua. Foto: Tom Gustavsen.

Nytt og bedre TV-tilbud.
Ren Røros Digital gir deg markedets ledende TV- og underholdningstjeneste. Du kan bare begynne å glede deg!

I 2021 får du Telia Play, landets beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste, rett hjem i stua. Alle våre fastnettkunder på Røros, i Os og Ålen samt i Sandnessjøen, Brønnøysund og Måløy får tilgang til den nye TV- og underholdningstjenesten.

Vi har valgt Telia som ny TV-leverandør fordi vi mener det er den beste og mest fremtidsrettede aktøren med den beste prisen for deg som kunde. Kontrakten vår med Telenor går ut i 2021.

Med Telia Play får du flere og bedre opplevelser gjennom et bredt utvalg av TV- og underholdningstjenester. Det er enklere å bruke, og har ubegrensede muligheter for å tilpasse innholdet etter din egen smak og egne ønsker.
Du får en ny dekoder tilsendt fra oss i løpet av året. Når den er koblet opp, får du de samme TV-kanalene som du har i dag. I tillegg kan du velge inn de kanalene og strømmetjenestene du vil, og apper med ekstra muligheter for underholdning hvis du ønsker det.

Er du TV-kunde hos oss i dag, får du snart et informasjonsbrev i posten som vil fortelle deg mer om endringen i din TV-tjeneste. Vi vil også legge ut mer informasjon her framover.

Du får med andre ord alle TV-kanaler, strømmetjenester, apper og Chromecast samlet i én liten boks. Samtidig blir Ren Røros Digital ditt fremste kontaktpunkt. Enklere og ryddigere blir det ikke.

Inntil videre kan du bruke TV-tjenesten din fra Telenor som før. Du får beskjed i god tid før du mottar din nye Telia Box med opplysninger om når du kan koble den til.