Nå får du landets beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste rett hjem i stua. Foto: Tom Gustavsen.

Ny TV-løsning snart klar i Rørosområdet

Nå trykker vi straks på knappen for den nye TV-løsningen til våre kunder i Rørosområdet. Du vil motta en SMS med tidspunkt for når byttet skjer hos deg. Vi har utvidet åpningstidene i kundesenteret vårt i forbindelse med overgangen til ny TV-løsning:
Mandag 10. mai 08.00-16.00
Tirsdag 11. og onsdag 12. mai 08.00-20.00
Tirsdag 18 – fredag 21. mai 08.00-20.00
Alle andre virkedager 08.00–16.00

Ring til oss på tlf. 72 41 48 60 hvis du trenger hjelp til noe eller send en e-post til cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab
Vi er her for å hjelpe deg!

Telia Box og Telia Play

Med din nye dekoder Telia Box får du alle TV-kanaler, strømmetjenester, apper og Chromecast samlet i én liten boks.

Telia Play er markedets råeste TV-app som gir deg alle kanalene dine rett i lomma. Den er også innebygd i din Telia Box og kombinerer det beste fra direkte-TV med det beste fra strømmeverden.

Du ser innholdet når det passer deg, på den skjermen du vil, på mobil, nettbrett, PC eller TV.

Klikk her for å finne de vanligste spørsmålene og svarene om det nye TV-tilbudet.

Når vil endringen skje hos meg?

Endringene vil skje område for område i løpet av våren og sommeren 2021 og vi vil varsle deg når det skjer i ditt område. Du som kunde vil få beskjed via SMS når det nærmer seg tiden for at vi sender deg din nye dekoder, Telia Box. Inntil videre skal du da bare ta vare på din nye Telia Box. Du vil få nærmere beskjed om når du skal ta den i bruk! Se også vår FAQ.

Telia Box og Telia Play

Med din nye dekoder Telia Box får du alle TV-kanaler, strømmetjenester, apper og Chromecast samlet i én liten boks. Telia Play er markedets råeste TV-app som gir deg alle kanalene dine rett i lomma. Den er også innebygd i din Telia Box og kombinerer det beste fra direkte-TV med det beste fra strømmeverden. Du ser innholdet når det passer deg, på den skjermen du vil, på mobil, nettbrett, PC eller TV.

Du kan fortsatt bruke dagens TV-løsning

Inntil videre kan du bruke dagens TV-løsning som før. Du vil motta en SMS med nærmere beskjed når du skal koble til og ta i bruk din nye Telia Box. Se også vår FAQ.

Nytt og bedre TV-tilbud.
Ren Røros Digital gir deg markedets ledende TV- og underholdningstjeneste. Du kan bare begynne å glede deg!

I 2021 får du Telia Play, landets beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste, rett hjem i stua. Alle våre fastnettkunder på Røros, i Os og Ålen samt i Sandnessjøen, Brønnøysund og Måløy får tilgang til den nye TV- og underholdningstjenesten.

Vi har valgt Telia som ny TV-leverandør fordi vi mener det er den beste og mest fremtidsrettede aktøren med den beste prisen for deg som kunde. Kontrakten vår med Telenor går ut i 2021.

Med Telia Play får du flere og bedre opplevelser gjennom et bredt utvalg av TV- og underholdningstjenester. Det er enklere å bruke, og har ubegrensede muligheter for å tilpasse innholdet etter din egen smak og egne ønsker.
Du får en ny dekoder tilsendt fra oss i løpet av året. Når den er koblet opp, kan du velge de samme TV-kanalene som du har i dag. Du velger inn de kanalene og strømmetjenestene du vil, og apper med ekstra muligheter for underholdning hvis du ønsker det.

Er du TV-kunde hos oss i dag, har du mottatt et informasjonsbrev i posten som forteller deg mer om endringene i din TV-tjeneste.
Du får med andre ord TV-kanaler, strømmetjenester, apper og Chromecast samlet i én liten boks. Samtidig blir Ren Røros Digital ditt fremste kontaktpunkt. Enklere og ryddigere blir det ikke.

Ring til oss på tlf. 72 41 48 60 hvis du trenger hjelp til noe eller send en e-post til cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab

Vi er her for å hjelpe deg!slutt