Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ren Røros Digital

Vi hjelper deg med forenkling og digitalisering

Har du behov for hjelp til å forenkle og effektivisere din IT-hverdag? Ren Røros Digital hjelper deg i digitaliseringsarbeidet gjennom vår solide IT-kompetanse, vår ekspertise på Microsoft 365-produkter og vår smidige plattform for dine applikasjoner.

Du trenger ikke å bekymre deg for at informasjonen din forsvinner.

Vi leverer et samlet produkt som bygger bro mellom brukere og teknologien.

Datalagring krever store og ressurskrevende kjøleanlegg, men ikke på en av landets kaldeste steder – Røros.

Teams brukes av bedrifter som vil sette kreftene inn på å skape vekst og lønnsomhet.

Ren 365

Med vår plassering i Midt-Norge tilbyr vi både fysisk og digital bistand innenfor IT-infrastruktur, IKT-sikkerhet, kontorstøtte/-verktøy og ikke minst vårt eget konsept Ren 365 som baserer seg på Microsoft 365. Vi bistår deg med beredskapsøvelser, støtte i behovskartlegging, strategiarbeid, IT-prosjektledelse og rådgivning.

Med ditt datasenter hos oss får du positive effekter på din virksomhets produktivitet og kostnader. Med ditt datasenter på Røros er det også mer bærekraftig.

Kontakt oss

Trenger du råd eller support? Våre dyktige kundebehandlere er her for deg. Du kan kontakte oss på 72 41 48 60 eller cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab

Ren sikkerhet: Ren Røros skal gi ren sikkerhet som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at informasjonen forsvinner. Når vi leverer en løsning, er det sømløst, forutsigbart, trygt og enkelt. Du kan jobbe hvor du vil, men være trygg på at vi leverer varen. Vi skal fortelle hvordan du blir kvitt tidstyver, hvordan selskapet og brukerne får større frihet – og hvordan de som er ansvarlig får sjelefred. Hos oss kan du stole på at dine data er trygge og ditt lagringssted alltid er tilgjengelig for deg.

Ren inspirasjon: Ren Røros Digital leverer et samlet produkt som bygger bro mellom brukere og teknologien. Vi har et tilbud i bruken av Teams, og andre tilknyttede tjenester som OneNote, Planner og SharePoint. Et tilbud som gir god opplæring og en tydelig struktur. I Teams er en samlet kommunikasjons- og samarbeidsplattform som kombinerer vedvarende arbeidsplass-chat, videomøter, fillagring (inklusive samarbeide om filer) og integrasjon med applikasjoner. Du kan ha nettmøter, dele filer og samarbeide direkte i dokumenter.

Ren Røros: Datalagring krever store og ressurskrevende kjøleanlegg, men ikke på en av landets kaldeste steder – Røros. Det kalde klimaet gir naturlig kjøling – det er både kostnadseffektivt og miljøvennlig. Ren Røros skal bidra til utvikling av klimateknologi, fornybar energi, energieffektivitet, og smarte løsninger i en mer digital og bærekraftig framtid for oss alle. Fjellsamfunnet på Røros har alltid vært preget av barsk natur og varme mennesker. Hos Ren Røros møter du både smarte løsninger og varme mennesker.

Ren vekst: Teams brukes av bedrifter som vil sette kreftene inn på å skape vekst og lønnsomhet. Vi i Ren Røros er en totalleverandør som skal gjøre hverdagen din enklere, sikrere og smartere – vi kaller det ren fornuft. Vi leverer tjenester som følger deg hele veien fra installasjon til du får din egen engasjerte kontakt på Helpdesk.

Produktoversikt

Din Sky

Vi tar ansvar for dine data, og plasserer de trygt og sikkert i optimale omgivelser på Røros.

Microsoft 365

Microsoft har verktøyene som gjør at du får jobben gjort, uansett hvor du befinner deg.

Hosting

Dine data og din serverplass fortjener et av Norges beste og sikreste miljø.

Kommunikasjons­løsninger

Stabile kommunikasjonsløsninger er viktig for effektive arbeidsdager.

Backup for Microsoft 365

Med Ren Backup for Microsoft 365 eliminerer du risikoen for å miste tilgang og kontroll.

Trygg rådgivning

Vi er tett på våre kunder, og finner de rette løsningene du trenger i samarbeid med deg.

Datautstyr og programvare

Våre fagpersoner holder seg hele tiden oppdatert på produkter og løsninger knyttet til din bedrifts IT-behov.

Fiber-Wholesale

Ren Røros Digital tilbyr tilgang til deler av vårt fibernett som et wholesale-produkt.

Ren Wifi

Ren Wifi er en sikker og skalerbar tjeneste for trådløsnett i din bedrift.

Ren klient

Hva om du kunne leie en PC med garantert drift, slik at du unngår å kaste bort tiden på PC-problemer?

Ren brannmur

Ren brannmur er en sikker og skalerbar tjeneste for sikring av din bedrifts nettverk.

Ren samhandling

Her er en kurspakke for deg som er ny i Teams, har begynt men ikke mestret, eller trenger å få gruppen med i bedre samhandling.

La oss ta en prat

Trenger du råd eller support?
Våre dyktige kundebehandlere er her for deg.

Ren Røros Digital as

Tlf.: 72 41 48 60
E-post: cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab

Ren Røros Digital. Foto: Ren Røros

Renere, sikrere og grønnere

Datasenteret til Ren Røros Digital er et av Norges mest klimavennlige. Det sier samarbeidspartner Hewlett Packard Enterprise (HPE). Det oppgraderte senteret er også trygt, stabilt og sikkert.

Stolte: Digital er stolte over det oppgraderte datasenteret. Her representert med Tølløv Øhlander Tamnes, Kenneth Folde Sorken og prosjektansvarlig Stig-Arvid Leinum. Foto: Torgeir Anda/Ren Røros.

Norges flotteste datasenter

Ren Røros Digital har det flotteste datasenteret i Norge. Det sier salgsekspert Jon Erling Alten i datagiganten Hewlett Packard Enterprise (HPE). En viktig grunn er at datasenteret er det mest klimavennlige i Norge.

Foto: Charles Deluvio

Øk produktiviteten med Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium tilbyr en rekke fordeler for bedrifter som ønsker å øke produktiviteten og samarbeidet internt.