Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Fjellsamfunnet på Røros har alltid vært preget av barsk natur og varme mennesker.

Trygghet: For oss er det en stor trygghet å ha tett kontakt med Christian i Ren Røros Digital når det er nødvendig. Foto: Torgeir Anda/Ren Røros.

Ren samhandling er ren fornuft for oss i Matråd

Vi skal hjelpe våre kunder med å få trygg mat og drikke – det er det vi kan, og det vi skal bruke vår tid til. Da er det fornuftig å bruke Ren Røros Digital, som er eksperter på Teams og Microsoft 365 som et viktig verktøy i vår hverdag.

Ren Røros Digital leverer IT-tjenester til store og små virksomheter over hele landet. God IT handler om effektive tjenester og trygg støtte, og med kundeservice og datasentre på Røros, er dine data aldri langt unna. Dermed kan du gjøre det du er god på – mens vi tar oss av dine IT-løsninger.

Vi sikrer dine data. Hos oss kan du stole på at dine data er trygge og at ditt lagringssted er alltid lett tilgjengelig for deg.

Effektive løsninger. Vi hjelper deg med hva du trenger av produkter og tjenester, så du føler deg sikker på at du tar riktige, bærekraftige valg.

Trygg rådgivning. Vi er tett på våre kunder, og finner de rette løsningene du trenger i samarbeid med deg.

En fleksibel arbeidsplass. Vi hjelper deg med fleksible løsningerfor bortekontor og nyttige arbeidsverktøy.

La oss ta en prat

Trenger du råd eller support?
Våre dyktige kundebehandlere er her for deg.

Ren Røros Digital as

Tlf.: 72 41 48 60
E-post: cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab