Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ren Røros Digital

Hvem er vi?

Ren Røros Digital er en pålitelig og driftssikker leverandør av dine IKT-behov. Med vår solide IKT-kompetanse og erfaring leverer vi deg den IT-plattformen som forenkler din hverdag.

Ta kontakt

Uansett lokalisering i vårt langstrakte land, kan vi bistå deg og din virksomhet – med eller uten IT-avdeling. Vi tar et helhetlig ansvar med tjenesteleveranser fra ende-til-ende, slik at du som kunde kan prioritere vekst og kjerneoppgaver. Vi leverer utstyret til ditt kontor, eller vi tar hele ansvaret for din IT-infrastruktur.
Vi kan være din IT-avdeling; Om du kun trenger en IT-sjef eller strategisk bistand, så hjelper vi deg med det. Vi er din støtte i spørsmål om informasjonssikkerhet. Vi fasiliterer arbeidet med sikkerhet og beredskap innen IT-området, og kan hjelpe deg med planlegging og ledelse av beredskapsøvelser.

Vi satser på informasjonsteknologi som er bærekraftig, det ligger til grunn for vårt arbeid. Vi leverer våre datasentertjenester som dekker ditt behov for kapasitet på en sikker og stabil måte.

Vårt hovedkontor er på Røros. Vi har satellitter i Alvdal og i Stålgården på Sluppen i Trondheim.

La oss ta en prat

Trenger du råd eller support?
Våre dyktige kundebehandlere er her for deg.

Ren Røros Digital as

Tlf.: 72 41 48 60
E-post: cbfg.qvtvgny@eraebebf.ab

Ansatte