Bestill strøm

Ren Røros Strøm produserer og selger ren vannkraft fra Aursunden øverst i Glomma. Vannkraft er 100 prosent fornybar, har det laveste klimagassutslippet, den høyeste virkningsgraden og den lengste levetiden av alle former for kraftproduksjon.

Avtalen følger prisene i strømmarkedet. Spotprisen svinger hele tiden, men over tid gir avtalen vanligvis rimeligere strøm enn fastpris.

Med innkjøpspris betaler du det samme som oss per kWh.

Kontaktinfo for Ren Røros Strøm. Ta kontakt med oss på xhaqrfreivpr@eraebebf.ab eller telefon 72 41 48 00.

Når vi leverer strøm til våre kunder, er det ikke nødvendigvis bare vår egen kraft, men også kraft fra andre kilder.

Ren Røros Strøm er en leverandør du kan stole på. Du kan velge mellom spotpris eller innkjøpspris.

Følgende avtaler er i bruk hos noen av våre kunder, men nye avtaler tilbys ikke:

  • Variabel pris.
  • Ett-års fastprisavtale.
  • Vinterfastpris.

Nå kan du som privatkunde enkelt få full oversikt over spotpris, betalte og ubetalte fakturaer, strømforbruk og mer i appen Ren Røros Strøm. Uansett strømpris er det lurt å ha kontroll over forbruket og hva det koster.
Appen Ren Røros Strøm lastes ned via Google Play eller App Store. Den er gratis å bruke. Innlogging skjer med BankID, som er det beste av hensyn til personvernet. Er du først innlogget, slipper du å logge deg inn for hver gang du skal bruke appen.

Les mer

Ren Røros Strøm produserte 97,1 gigawattimer (GWh) i 2022. Det er hele 11,6 prosent over normalproduksjonen på 87 GWh. Det viktigste og største kraftverket er Kuråsfossen med en produksjon i gjennomsnitt på 62 GWh. I tillegg til kraftverket Kuråsfossen driver Ren Røros Strøm også Røstefossen kraftverk i Os kommune, og Ormhaugfossen kraftverk på Orvos.

Les mer

Trygg strømhandel

Ren Røros Strøm er godkjent gjennom sertifiseringsordningen Trygg Strømhandel. Denne sertifiseringsordningen gjør det enda enklere og tryggere å være strømkunde i Norge. Det er bransjeorganisasjonene Energi Norge og Distriktsenergi som står bak denne ordningen. De sertifiserte strømleverandørene skal tilfredsstille en rekke krav både når det gjelder salgsaktiviteter, informasjon, rutiner, markedsføring og opplæring av ansatte.

Ordningen bygger også opp om våre verdier og vår posisjon som pålitelig og lokal strømleverandør.
Ren Røros Strøm gjør det trygt og enkelt for deg som kunde å kjøpe strøm fra oss.

Trygg strømhandel
Kraft fra Os: Røstefossen ligger vakkert til i Os kommune. Anlegget produserer rundt 18 GWh i året. Foto: Ren Røros

Kraft fra Os: Røstefossen ligger vakkert til i Os kommune. Anlegget produserer rundt 18 GWh i året. Foto: Ren Røros.

Ormhaugfossen kraftverk kom i drift i 2008, og har fått pris for skånsomhet i naturen. Ormhaugfossen produserer rundt 7 GWh årlig. Foto: Ren Røros

Ormhaugfossen kraftverk kom i drift i 2008, og har fått pris for skånsomhet i naturen. Ormhaugfossen produserer rundt 7 GWh årlig. Foto: Ren Røros.