Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Ren Røros Strøm er en leverandør du kan stole på. Du kan velge mellom spotpris, innkjøpspris og variabel pris.

Ren miljøkraft

Dette er strømavtalen som kombinerer fornybar vannkraft med rydding av plast. Du kjøper strømmen din fra Ren Røros og betaler ti kroner ekstra i måneden.
Les mer om Ren miljøkraft.

Bestill

Ren strøm

Denne strømavtalen følger prisene i strømmarkedet. Spotprisen svinger hele tiden, men over tid gir avtalen vanligvis rimeligere strøm enn fastpris.

Variabel pris

Variabel pris

Denne strømavtalen følger utviklingen i strømmarkedet, samtidig som den gir deg større forutsigbarhet enn en spotprisavtale.

Fastpris

Fastpris passer for deg som ønsker forutsigbarhet, og vil vite hva du skal betale for strømmen hver måned.

Fastpris

Innkjøpspris

Med innkjøpspris betaler du det samme som oss per kWh.

Innkjøpspris

Vinterfastpris

Vinterfastpris passer for deg som ikke vil ha fastpris hele året og vil unngå overraskende høy strømpris om vinteren.

Utgåtte avtaler

Følgende avtaler er i bruk hos noen av våre kunder, men nye avtaler tilbys ikke.

  • 1.års fastprisavtale
  • Vinterfastpris

Kontakt oss på e-post: kundeservice@renroros.no eller ring oss på telefon 72 41 48 00.

Trygg strømhandel

Ren Røros Strøm er godkjent gjennom sertifiseringsordningen Trygg Strømhandel. Denne sertifiseringsordningen gjør det enda enklere og tryggere å være strømkunde i Norge. Det er bransjeorganisasjonene Energi Norge og Distriktsenergi som står bak denne ordningen. De sertifiserte strømleverandørene skal tilfredsstille en rekke krav både når det gjelder salgsaktiviteter, informasjon, rutiner, markedsføring og opplæring av ansatte. Ordningen bygger også opp om våre verdier og vår posisjon som pålitelig og lokal strømleverandør. Ren Røros Strøm gjør det trygt og enkelt for deg som kunde å kjøpe strøm fra oss.

Trygg strømhandel

Slik kan du spare strøm

Strømprisen har vært rekordhøy i år. Det grønne skiftet og elektrifiseringen av samfunnet betyr trolig at strømprisen vil bli høy i tiden fremover. Vi i Ren Røros Strøm vil gi deg noen enkle råd for å bruke minst mulig strøm. Det er fort mange penger spart.

For hver grad du senker innetemperaturen sparer du cirka fem prosent av kostnadene til oppvarming. Kanskje trenger du ikke ha på varme på soverommene, men bare åpne dørene for å slippe inn varme noen timer før du legger deg? Det anbefales å ha en innetemperatur på 18-21°C.

Da unngår du nedkjøling, og du slipper ikke ut varmen «til kråka».

Vil du ikke skrue varmen helt av kan du kanskje redusere den. Husk å ikke skru av så mye varme at rørene dine fryser.

Nest etter oppvarming går det svært mye strøm til oppvarming av varmt vann. Husk at du bruker mindre varmt vann på dusj enn i badekar.

Vannet inne i berederen bør være på rundt 75 grader for å forsikre deg mot bakterievekst.

Fyll vaskemaskinen helt opp før du vasker klær, og ikke sett på oppvaskmaskinen før den er full. Det bruker like mye energi å vaske en halvfull maskin som en full en.

Mange plagg blir rene med vask på 30 grader. Mange vaskemaskiner har også spesielle energispareprogrammer.

En LED-pære bruker mye mindre energi enn en halogenpære, og varer mye lengre. Skru av varmekilder du ikke har behov for om du reiser på ferie eller er borte over en lengre periode.

Bruk isolasjonslister! Har du et eldre hus med dårlig isolasjon i veggene? Vurder etterisolering. Sjekk også om loftet og taket er godt nok isolert.

Om vinteren kan det være lurt å måke snø inntil kjellermurene, det gir ekstra isolasjon.

Ren Røros Strøm produserer og selger ren vannkraft fra Aursunden øverst i Glomma. Vannkraft er 100 prosent fornybar, har det laveste klimagassutslippet, den høyeste virkningsgraden og den lengste levetiden av alle former for kraftproduksjon. Når vi leverer strøm til våre kunder, er det ikke nødvendigvis vår egen kraft, men også kraft fra andre kilder.