Til alle våre kunder: Etter retningslinjene fra regjeringen, grunnet Covid-19, er dørene på kontorene til Ren Røros stengt for besøkende inntil nye retningslinjer kommer. Ved henvendelser, ta kontakt på telefon 72 41 48 00

Det finnes for tiden ikke innhold.

Vår fornybare energi har litt av Røros i seg – rent vann, klar luft og vakker natur.

Ren miljøkraft

Dette er strømavtalen som kombinerer fornybar vannkraft med rydding av plast. Du kjøper strømmen din fra Ren Røros og betaler ti kroner ekstra i måneden.
Les mer om Ren miljøkraft.

Bestill

Ren strøm

Denne strømavtalen følger prisene i strømmarkedet. Spotprisen svinger hele tiden, men over tid gir avtalen deg billig strøm.

Bestill
Variabel pris

Variabel pris

Denne strømavtalen følger utviklingen i strømmarkedet, samtidig som den gir deg større forutsigbarhet enn en spotpris.

Bestill

Fastpris

Fastpris passer for deg som ønsker forutsigbarhet, og vil vite hva du skal betale for strømmen hver måned.

Bestill
Fastpris

Ren strøm til din bedrift

Velg strøm fra en leverandør som setter bærekraft og fornybar energi først. Sammen kan vi bidra til å endre framtida for oss alle.

Kontakt

Ren Røros Strøm produserer og selger ren vannkraft fra Aursunden øverst i Glomma. Vannkraft er 100 prosent fornybar, har det laveste klimagassutslippet, den høyeste virkningsgraden og den lengste levetiden av alle former for kraftproduksjon.

Vi i Ren Røros setter bærekraft og fornybar energi først. Gjennom våre strømavtaler kan du bidra til en renere verden – i dag og i framtida.