Ren Røros El-Service står for ren energi

Vi er 25 energiske medarbeidere som vil levere deg topp kvalitet enten det er solceller, el-bil lader, varmepumpe, sikkerhetsutstyr eller andre tjenester som har med strøm å gjøre. Hver dag står vi på for å gi deg den beste service – det ligger i navnet. Vår erfaring og kompetanse gir deg trygghet; Vår lidenskap gir oss ren energi.

Solceller. Foto: Mariana Proença on Unsplash.

Vi hjelper deg med solceller

Vi er spesialister på montering av solceller. Du får raskt et tilbud på pris fra oss. Før du installerer solcelleanlegg, må du sjekke med kommunen om det er behov for byggesøknad. Det er også mulig å søke ENOVA om refusjon.

Varmepumpe fra Toshiba. Foto: Toshiba

Mye å spare med varmepumpe

Med en varmepumpe kan du hente varme fra naturen på en smart måte. Varmepumpen er effektiv og et miljøvennlig alternativ til annen oppvarming.

Foto: Rahul G.

Vi sjekker ditt elektriske anlegg

Vurderer du kjøp av bolig eller fritidsbolig og ønsker bistand med å vurdere tilstanden på det elektriske anlegget? Eller kanskje du ønsker redusert forsikringspremie?

Vi monterer raskt en lader for deg på hytta eller hjemme. Det rimeligste tilbudet vi har er på 14.900 kroner. Prisen på ferdig montert ladestasjon varierer etter hvilken lader du velger, og hvor mye nett vi må montere. Uansett gir vi deg et raskt komplett tilbud med ladeboks og montering. Vi leverer ladebokser fra en rekke anerkjente produsenter, som DEFA, Garo, Zaptec og Micro Matic. Akkurat nå er det kampanjetilbud fra Zaptec.

Fra kr 14 900,- ferdig installert. Zaptec Go elbillader.

Fra kr 26 700,- ferdig installert.

Solcelleanlegg med mulig finansiering i RørosBanken.

Vi oppgraderer og monterer.

Strømkontroll

Fra kr 9 990,- ferdig installert. Ulike leverandører.

Lys

Vi skifter eksisterende belysning til LED.

Alarm

Installasjon av alarm- og overvåknings­­anlegg.

Data

Data- og teleinstallasjoner.

Sikringsskap

Vi monterer sikringsskap.

Lås og beslag

Vi monterer lås og beslag.

Rådgiving

Vi gir deg råd og tips.

La oss ta en prat

Trenger du råd eller support?
Våre dyktige kundebehandlere er her for deg.

Ren Røros El-service as

Tlf.: 477 90 700
E-post: cbfg.ry-freivpr@eraebebf.ab

Solsatsing: Cato Bye Spånberg og Tobias Greni arbeider raskt og sikkert for å få sol på taket til en fornøyd kunde på Stjørdal. Foto: Ren Røros

Satser på sol på taket – er lønnsomt i lengden

Det er ikke strålende sol på Stjørdal når Cato Bye Spånberg og Tobias Greni monterer solpanel på taket til Håkon Faanes. Men gjengen fra Ren Røros El-Service arbeider trygt og effektivt og er i mål til avtalt tid. Det er stor etterspørsel etter sol på taket og El-Service er klar for nye oppdrag.

Alltid beredt: Magnus Grådal og Håkon Berg i Ren Røros El-service er sammen med Henning Dragmyrhaug fra Kjellmark og Mads Tamnes fra kommunen fornøyd med framdriften på det nye beredskapssenteret. Foto: Ren Røros

Beredt på fortsatt samarbeid på beredskapssenteret

Dette er et stort prosjekt med stor lokal involvering. Igjen viser Kjellmark og Ren Røros El-service at de er konkurransedyktige.

Tett på: Det er tett samarbeid mellom Røros kommune og Ren Røros El-service. Her avklares videre arbeid mellom Cato Bye Spånberg, Mads Tamnes og Øystein Ødegård Thorsen. Foto: Jonas Jansen Ramsfjell/Ren Røros Frontal.

«El-Service har gitt oss et veldig sterkt team»

Røros kommune er svært fornøyd med det Ren Røros El-service leverer på Øverhagaen.

Øverhagaen bo- og behandlingssenter. Foto: Ren Røros Frontal

Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter

Øverhagaen Bo- og helse- og velferdssenter på Røros ble offisielt åpnet 17. september 2020. Ren Røros El-service har levert både lysanlegg, telekommunikasjonstjenester, brannalarm og spredenett (datakontakter), og de har lagt kabler for andre leverandører.

Inger Lise Bekkos Dahl

Møt Inger Lise, daglig leder i Ren Røros El-service

Elektroinstallatør Inger Lise Bekkos Dahl er daglig leder for Ren Røros El-service as. Hun har vært ansatt i Røros E-Verk / Ren Røros i 25 år, og tok over ledelsen av de drøyt 20 ansatte i El-service tidligere i år.

Ren tilgjengelighet

Film: Ren tilgjengelighet – Ren Røros El-service

Trenger du elektriker? Hvor som helst. Når som helst. Hva som helst. Vi kommer til deg. Ren tilgjengelighet. For private og bedrifter.